59

Анонимен

преди 8 години

куче влачи диря няма

58

Анонимен

преди 8 години

Ако увеличението ще отиде за назначаване на работници по чистотата които редовно да следят за височината на тревата както е на запад ,редовно да косят да чистят ***, да пръскат против кърлежи да варосат дръвчетата да им орежат короните да се мият редовно улиците осветлението да е изрядно -добре .Но като знам как тези пари ще отидат в някой джоб на тумбест корем и как ще лъжати мажат и после пак ще кажат че нямало пари е затова съм против -защото не спряха да крадат

57

Андрешко

преди 8 години

Вместо това демократично и "социално..!?" правителство да увеличава данъците -да вземе да съхрати безсмислените и надути разходи в Държавата...!!!На парламента -за букети ,безсмислени разточителства,раздаване на на безотчетни средства и субсидии,за сметка на мизерстващото българско население,на държавния апарат-правителсто, агенции-за базцелни и дълги воаяжи и т.н....До там опряхме -поголовен данък -за общините..!Веведете подоходно облагане..!!!

56

Уточнение

преди 8 години

Постиженията на Герб да една година във властта: 1.Замразяване на минималната работна заплата. 2. Въвеждане на данък върху лихвите по депозитите, които и без това са мизерни 3. Увеличаване на тока - явно или с необосновано надписване на сметки.4. Заробване с 16 млрд. дълг, без основателна причина5. Нов данък от 2% за общините Честито!

55

Анонимен

преди 8 години

Според цитирания закон данъчно задължени лица са юридическите лица и физическите лица, които имат прходи от стопанска дейност. Става въпрос за КОРПОРАТИВНО облагане. Журналята да вземат малко да се ограмотят по въпроса, а не да пишат глупости и за сетен път да демонстрират фрапираща неграмотност по темите по които пишат и за което получават пари. "Многоуважаемата" Евгения Маринова да вземе да уточни за какви граждани пише - физически или юридически лица? Кои от тях имат постоянен адрес?

54

Rumen

преди 8 години

*ати простотията, някой да уволни тези ***.

53

Хари

преди 8 години

Внимавайте господа управляващи! Джобът в който бъркате е не само празен, ами е и скъсан от ровене. А като бъркате в скъсан джоб, не се знае какво може да напипате!

52

Хедж

преди 8 години

Общините да налагат данък и до 100 % за служителите си, както и за останалите бюджетици. Едва ли някой от управляващите мутро-милиционери ще разбере какви са ми доходите, а пък още по-малко ще може да определи колко са 2 % от тях. Просто защото отдавна не получавам заплата като тях, а дивиденти. При това си ги определям сам и ги инвестирам в диверсифицирани активи като акции, дялове, валути, банкноти и депозити. Акциите ми не са като тези на полицията, а са част от капитала на дружества.

51

Минко

преди 8 години

Въртът, сучат, се към социализма се връщат за верните решения. На тва му викаха едно време "самооблагане". Само дето обектите построени с тия пари ги купиха "наши хора" след 1990 на безценица.

50

Анонимен

преди 8 години

Да отделите от сегашните данъци 1-2% и да ги дадете на общините не се сетихте. Ама да ни ги вдигнете с 1-2% се сетихте, *** мръсни. При тоя наплив на араби, като се появя такъв бял на запад няма и да ме питат какво мога, направо ще ме вземат. А вие тука да ви видя 2% как ще ги вземете от .

49

Анонимен

преди 8 години

Някой да е намирал едни 16 милярда,че нещо не ми излиза сметката?

48

Индивидуалист

преди 8 години

Оправихме социалната реформа, сега дойде ред и на данъчната.

47

cremcaramel

преди 8 години

obstinite mogat i po-visok, i po-nisak dds ili drug danak da si glasuvat s mesten referendum :) glas naroden, glas boji. :)

46

Versaux

преди 8 години

Преди да гласувате това решение помислете много за последствията които ви очакват. Направихте ли оценка на риска !?!?!?!?

45

Анонимен

преди 8 години

"най ниските данъци в ЕС " - Тиквун Песнопеев

44

Анонимен

преди 8 години

До АнонименKuh si kat prazna cinkova kofa !!!!! Koe sravnqvash sus Zapada be curvul? Dohoda, danucite ili standarta na jivot?

43

Анонимен

преди 8 години

За ДПС гласа си бих дал, но за гербавите кожодери-никога повече.

42

Анонимен

преди 8 години

Не се ли изметат на изборите завинаги гербавите ченгета и *** нищо добро не ни очаква. Обложиха спестяванията по влоговете, дори и на детските, високи данъци, анархия и разсипия. За комуниста няма род и Родина.

41

Анонимен

преди 8 години

Пак почнаха простотийе на гробаджийте. Първи се изхвърлиха с графика за отпуските. След 4 години тиквата увря и графиците паднаха, И с тази простотия така ще стане, га талпата нюе на власт!

40

Анонимен

преди 8 години

Що не подгоните офшорките за данъци, щото са мноооооого далеко ли!? Канарски острови, Кайманови острови и т.н. Хитряги...