175

anonimen

преди 8 години

ISPANSKOTO PRAVITELSTVO S MAZNIKA RAJOI VE4E OBQVI 4000 JILI6A ZA TEZI "BEJANCI"VMESTO DA SE DADAT NA 4AKA6I ZA DOM ISPANCI I VSEKI ,KOITO ISKA DA PRIUTI V DOMA SI SEMEISTVO.......TA NE ME U4UDVA I NA6ITE NAGAZENI POLITI4ETA DA NI PRINUDQT ....

174

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах каква е ползата на сащ от една Европа пълна с бежанци. Някой да обясни моля ?

173

оризът ще победи

преди 8 години

скоро *** ще стане китаец китайските братушки масово се заселват в сибир и далечния изток ориз ще има за всички

172

BG

преди 8 години

До ШопШопе, по твоята логика да дойдем довечера няколко човека у вас и да ти предложим само да ни предадеш апартамента/къщата си и никой няма да пострада. Иначе потрощаваме целия вход/квартал и почваме да бием наред. Утре и в България (или друга дръжава) няколко хиляди човека може да поискат властта и ако не им се даде да започнат гражданска война. На това, някакво малцинство да иска властта и да упражнява терор над мнозинството с цел придобиването й, знаеш ли как му се вика?!

171

Анонимен

преди 8 години

Александър Проханов е сталинист на заплата към Кремъл ... открито възхвалява сталинския терор и открито заплашва запада с ядрено оръжие.ако считате неговото мнение за меродавно - то си е за ваша сметка

170

Боби

преди 8 години

До Jazz 296Мен вземи попрочети коментари преди да пишеш. Опорните ти клечки отдаван ги строшихме.Само за твое сведение В момента в който дойде Майдана в Украйна Полша, Румъния и Европа РЕАЛНО затвориха границите си за бежанци от там. Русия прие милиони бежанци и още 2-3 пъти повече ЛЕГАЛНИ работници и Гастербартери.В момента Турция изигра МИГРАНТСКАТА КАРТА и ЕС се изправи пред МНОООГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ.

169

Шоп

преди 8 години

Само на едно ще ви обърна внимание - разбитите до бетонен скелет жилищни квартали в Сирия. Това не може да се постигне с калашници и РПГ-та, това става с артилерия и авиация и такива оръжия има само Асад. Този човек е напълно луд, за да унищожи държавата си заедно с хората заради руските интереси. От него се искаше само да сдаде поста и никой нямаше да пострада.

168

Боби

преди 8 години

До Анонимен 291Според всички западни СМИ АСАД е в ГЛУХА ОТБРАНА и ЕЙ СЕГА ОПОЗИЦИЯТА ЩЕ ГО БУТНЕ. В следващия момент АСАД е избил 10 пъти повече от ИДИЛ?1. При АСАД преди "революцията" десетина племена включително Кюрди и Християни добре си живееха без особено да си пречат2. Идва ИДИЛ и ЗАКОНА НА ШЕРИАТА но в НАЙ-НАЙ-КОНСЕРВАТИВНИЯ ВАРИАНТ. ДА УБИЕШ НЕВЕРНИК Е БОГУ УГОДНО ДЕЛО И ПРОЧИЕ. ИДИЛ толкова архитектурни паметници разруши.3. ИДИЛ доказано сега ползва химически оръжия, а не АСАД

167

Иван

преди 8 години

Анонимен, пак ли си тук, не ти ли омръзна да лъжеш и пишеш срещу Русия. Скрий се някъде, досаден и нещастен плъх.

166

Анонимен

преди 8 години

"Хората бягат от Ислямска държава, а не от Асад, срещу който се бори Запада, отбелязват някои руски медии."Руските медии лъжат евтино, защото Асад тая година е избил 10 пъти повече цивилини от "прехвалената" ИД. Но кого ще излъжат руските медии? Най-много техните си прости руснаци... Защо им цитирате глупостите тука в ЕС не мога да разбера?

165

Боби

преди 8 години

До Шоп 286Мислиш че САЩ и ЕС са в СЪЮЗ?Грешите Шопе. САЩ държи за топките толкова страни от ЕС (Включително България) по толкова разни начини че представа си нямаме. Освен това защо искат от ЕС да подпишат ТТИП. ТТИП е една затворена секретна(и до сега) кутия на Пандора която никой не иска да Осветли/Обнародва. Защо ами защото определено няма да е в интерес на голяма част от страните и фирмите в ЕС.КОИ са ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ НА САЩ?КИТАЙ, ЕС, ИНДИЯ, ОСТАНАЛИТЕ ОТ БРИКС, Азиатските Тигри

164

до 286

преди 8 години

Те поне имат зъби и скърцат и не фъфлят като теб, проститутко дърта! А на Европа зъбите и окапаха!

163

Саксия

преди 8 години

За да разберат еврочиновниците и висшите ръководители на ЕС истинската миризма /да/ на проблема, е необходимо да напуснат лъскавите си офиси и да отидат те да посрещат, установяват, регистрират, идентефицират, превеждат, медицински преглеждат, полицейски регистрират, търсят места за настаняване, хранят, обличат, къпят, чистят и подготвят документите на пришълците, които пишат полицаи, дознатели, прокурори, съдии, миграционни служби, агенции за бежанци, спешна помощ и който ви дойде на акъла.

162

Боби

преди 8 години

До Анонимен 277Имаш ЕДИН ОГРОМЕН ПРОПУСК В ОПОРНИТЕ КЛЕЧКИ. 6 ФЛОТ НА САЩ или ФЛОТА на ТУРЦИЯ могат да блокират всеки кораб излизащ с мигранти от СИРИЯ. - ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ МИГРАНТИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ ТУРЦИЯ. ТУРЦИЯ НЯМА ДА ПУСНЕ ЛОЯЛНИ НА АСАД ХОРА.Освен това Турция ги транспортира по своя територия до Мястото най-близо до Остров Лесбос и те преминават на Гръцка територия основно през Остров Лесбос.Това означава само едно ТУРЦИЯ е в СХЕМАТА. Е Кой е Съюзник на Турция? ОСНОВЕН Е САЩ.

161

ivan

преди 8 години

Shto za gluposti pishat t.n. zapadni medii. Razbira se, che tova e dirizhirana (do tozi etap) kriza - ot USA, UK i sateliti. I razbira se, che shte izpusnat kontrola. Ne bih iskal dazadam vaprosa na nisko-kulturnite i ovlasteni - no shte go napravya " i sega k'vo praim?".... Ako imame vreme da si za dadem vaprosi...

160

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, в червените кратуни много неща се разпадат. Прогнилия запад аха да падне ама не пада, а в матушката всичко цъфнало и вързало.

159

Боби

преди 8 години

До Анонимен 271Леле колко си тъъъъп. САрабия води война в Йемен, заедно с Катар и ОАЕ. Тези страни нямат военно производство - тоест ще им трябва оръжие да си купят. При слаб петрол ще трябва да занемарят социалните си програми(плащат на гражданите си да не правят нищо) за да купят оръжия. Никой от тях по толкова глупав начин няма да предизвика бунт в техните страни. Няма да стане и ОПЕК и Арабите им е в интереса да има висока цена на нефта.Еййй мислете бре преди да плямпате

158

Анонимен

преди 8 години

Първо защо наричат мигрантите от Турция бежанци. Нима в Турция живота им е застрашен!Второ - сега в Сирия настъпват Ислямистите и бягат неислямистите. А какво ще стане ако се проведе военна сухопътна акция и бъдат подгонени тези от Идил. Ще приемаме ли като бежанци бягащите крайни ислямисти!

157

Боби

преди 8 години

До Анонимен 269И ти си мислиш че Турция и Гърция а и Израел нямат достатъчно кораби в Средиземно море за да блокират корабите идващи от Сирия? Нали като акостира кораба ще бъде АРЕСТУВАН в Гърция освен ако не е Турски или по-лошо Военен турски. И защо ще ги транспортират до Остров Лесбос като разстоянието до Крит е 2 пъти по-малко както и разстоянието до КОНТИНЕНТАЛНА ГЪРЦИЯ е 3/4 от разстоянието до Остров Лесбос.Опорните ти Клечки на елементарна логика не издържат.

156

Анонимен

преди 8 години

Ще видим кой ще се разпада. До месец барела петрол ще е 20 долара. На джуджето ще му падне ботокса от яд.