28

...

преди 8 години

Мис Арканзас Лорън Макданиъл с моята нова страст! Лорън Ай лав ю!

27

ЕЕЕЕ

преди 8 години

добре де.. -избират ги за мис и после -ревове ,гримаси ,гърчене -как една няма да се усмихне и позира мило и красиво,аз по-големи,грозни зяпнали усти и сгърчени гримаси и ревове не съм виждала..

26

Анонимен

преди 8 години

Панаир на суетата, и на простотата!

25

Потресен

преди 8 години

Какви са тия културистки бе?! Всичките имат крака като на бегачки на 10 км.Тези в момента, в който ти родят едно дете и спрат да висят по цял ден у фитнеса, ще се превърнат само за месец в биволици.С удоволствие влизам тук да дразня путинофилчетата, но истината е, че по показател нежни и женствени момичета, американците са на светлинни години зад руснаците.

24

Анонимен

преди 8 години

Тия всички си приличат и имат голяма уста.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Извинявай, за толкова малко население, ние имаме предостатъчно хубави момичета, които по нищо не отстъпват на американските хубавици, може би само по това, че не влагат толкова много средства, за да стигнат до такъв конкурс. Затова Мис Америка обичайно е на 23-25 г., че понякога и повече, те просто се готвят с години за това. Нашите хубавици не искат да да участват в унизителен цирк, в който накрая победител става Анита Шмайзер.

22

mda

преди 8 години

Като гледам снимки от такива конкурси и се сещам за израза, че красотата ще спаси света... До ден днешен не мога да си го разтълкувам.. ама щом са казали. Да са живи и здрави момичетата и да се радват на красотата си дълги години. Чета тък коментари, че било хейт да не са ти по вкус и че жените на не харесващите ги сигурно били грозни и тн... може пък и да не сте прави знае ли човек ;)

21

някой

преди 8 години

Мис Флорида на 11 сн. ми харесва повече.

20

СС

преди 8 години

Кат почнат да реват са ми най-интересни ...

19

Tina

преди 8 години

Хубавица е.Истината е, че американките са хубави и поддържани жени. Отделят много внимание на външния си вид. Дори и дебеланките. Масово се ходи на козметик,фризьор и т.н. Поддържат кожа, коса, дрехи. Масово са дебели и еднотипни, но пък за конкурсите си избират само най-хубавото.В България е обратно - масово по улиците ще видиш красиви ученички и жени, но пък за конкурсите си избираме... потрес...

18

Анонимен

преди 8 години

Аре ве, ще я върнете сигурно ако ви се разкрачи? Не че е най- голямата красавица, ама не е за изхвърляне момата, бъдете честни със себе си!

17

Анонимен

преди 8 години

В тяло няма спор, става. Обаче в лице да ме извинявате, ама аз както съм мъж имам по-овално лице. Нейното е мега квадратно, пак да ме извинявате.

16

Анонимен

преди 8 години

Изключителното беше Анита Шмайзер.

15

до назландисващите с

преди 8 години

След като не ги харесвате и им намирате кусури - изберете ми най-грозната от тези моми - aз ще се прежаля...

14

До 17

преди 8 години

Май нещо се засегна ;)Тази е на 21 г. и прилича на 30+г .Това на страна, ами формата на черепа и... ? Има поне 5 други момичета там които заслужават наградата, ама работата е ясно.

13

Анонимен

преди 8 години

Никога в БГ няма да се намерят такива каки, сами урунгели по конкурсите..,

12

Анонимен

преди 8 години

Явно не само тук е така с конкурсите. Тази в лице определено не е красива. Айде в тяло се ядва. А иначе по снимките има доста по-красиви. Мис Оклахома например на снимка 12.

11

Анонимен

преди 8 години

Betty Cantrell в Google Images. Как тази може да е Мис?Пълен крокодил.

10

Анонимен

преди 8 години

На тази какво и има? Там нали ги избират по политически причини. Гледам, не е черна, значи е или лесбийка, или инвалид. Ако съдя по позите и, е второто.

9

Анонимен

преди 8 години

Лигоч, простотия- новите ни ценности! Директен внос от Хамерика! Нападай, народе!