23

anonimen

преди 8 години

do:niakoi ostavi evreite,ami turcite v Balgaria,koito vzriviha vlaka na gara Bunovo,i te sa teroristi,a turcite prez turskoto robstvo kolko teror i ubiistva na nashia narod sa izvarshvali? niama tolkovo tejko robstvo po drugite darjavi.taka,che ne Levski e terorist,a turcite,zaradi koito e izliazal ot manastira.a haidutite-da ne bi ot dobro da sa hvanali Balkana?ti ako vidish che koliat deteto ti,iznasilvat jena ti,niama li da gi zashtitish,i terorist li si togava?

22

Анонимен

преди 8 години

Смъртното наказание било за бедняци.Е не ще ходи Бил Геитс да убива и изнасилва.90% от убийците са бедни хора.Голяма част от тях са садисти,извратеняци изнасилвачи.В САЩ са махнали смъртното наказание но го замениха със много доживотни присъди.Да кажем 260 години затвор по общо 10-15 престъпления.Не е като в малоумният Евросъюз- колил палил убивал и те го осъдят на 10 години той ,подаде молаба че не се чувства добре психически от светлината в стаята или гледката го депресира и те го пуснат..

21

Партизанката

преди 8 години

България не е в Третия свят.Тя е в Четвъртия.В Третия свят бедността е голяма,но заплатите са според цените и професиите.В България е нещо феноменално.В Третия свят хората отдавна се борят срещу колониалните си финансови господари,а в България простолюдието още живее със спомените от някакви псевдорепресии от комунизма...

20

Партизанката

преди 8 години

Анонимен,ти болен ли си?Щом не можеш да направиш разлика между мъже,които убиват враговете си,и мъже,които колят и режат глави на старци,и изнасилват жени,значи-няма какво да говорим.Левски и Ботев са интелектуалци,а твоите джихадисти са на едно ниво с престъпниците от гетото.Но и ти май не си на по-високо,а?...

19

Партизанката

преди 8 години

Човешкият живот не струва нищо,той е обезценен,защото хората са роби,***-това е истината за демокрацията и капитализма-а тази действителност е особено ярка в България.Съдията,постановил решението,е някаква *** без съвест-ако утре,не дай се боже,това се случи на дъщеря му/сина му,как би искал да се постъпи с престъпника?На момчето,влязло в сливенската банка,без дори да я е окрало,дадоха 15 години,а за този -едва 30-защото си признал?!...Няма справедливост,и никога не е имало.

18

Анонимен

преди 8 години

Пак платен мюсюлмански *** ни вменява лъжите си за националните ни герои, борци срещу терора на "турското присъствие"! Има една мааалка разлика между борба за национално освобождение и взривяване на кулите - близнаци, примерно.

17

Анонимен

преди 8 години

Абе вие хора нормални ли сте?! Бихте ли имали доверие на корумпираната ни съдебна система да решава кой заслужава смърт, и кой не???Плюс това наличието на смъртно наказание изобщо не влияе на престъпността - пример САЩ.

16

Анонимен

преди 8 години

МНОГО интересен въпрос! Не, мислите ли?

15

Българка

преди 8 години

Направете подписката онлайн. Приложете линк и да разпространяваме. Още повече подписи ще се съберат. Този, който отне живота на това младо момиче заслужава смърт.

14

София

преди 8 години

И София Ви подкрепя. Да има смъртно наказание.

13

Петърчо

преди 8 години

В САЩ в последните 2 години, отмениха една смъртна присъда и две доживотни, защото се оказа че тези които били прогласени за виновни, всъщност не са. Даже и фактът, че когато престъпленията се извършени, е нямало ДНК анализ , не променя факта, че съдебната система в САЩ си има своите недостатъци както и всяка друга по света. А сега е момента да си припомните за българската. Доживотен затвор без право на обжалване да!

12

:(

преди 8 години

някак не е решение в момента, не работи съдебната система...първо тя трябва да се оправи.

11

до 13

преди 8 години

Като прочетох коментара ти се сетих ,че гледах Унгарците ползвали затворници за направата на оградата по границата

10

Анонимен

преди 8 години

Ама какво ги Бърка ,че някои отрепал някои от матрияла ми тои и без това матрияла не става

9

Иронията

преди 8 години

Няма по-нехуманно нещо от доживотния затвор. Предпочитам смърт. Да не говорим, че освен мъка за осъдения, също е и хабене на ресурс от страна на държавата, за да го държи жив до последно.

8

Анонимен

преди 8 години

За какво им е да връщат смъртното след като тях никои не ги заплашва !

7

Анонимен

преди 8 години

Гледаите ф-*** На всеки километър и ще разберете защо сега няма смъртно наказаниеПросто на държава не и пукао за хората а тогава е имало защото комунистите са убивали прокурори и военни и това е било заплаха за власта вижте също ф-*** Черните Ангели.Може да ви се струва комунистическа пропаганда ,но истината е една власта се пази с цената на всичко от всички независимо какви са демократи или комунисти.

6

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли кога ще го върнат когато народа започне да ги стреля като преди 9.9.1944 г.Те правят само това което е в тяхна полза трябва да се почустват заплашени

5

Толераст

преди 8 години

Смъртната присъда е в разрез със европейските ценности!

4

sw

преди 8 години

И сто смъртни наказания да се въведат никой няма да се наказва. Вижте хората карат масово пияни и без книжки и няма наказания. В бг няма закони за никой.