115

Иван Иванов

преди 8 години

Няма да се пренасочат към България, няма логика! На север има река с граничен контрол на нея. Най-вероятно следващата жертва на тези неконтролируеми тълпи е Хърваятска. Европейските политици се оказаха пълни мухльовци, които не могат да взимат сериозни решения и единствено се грижат за банките!

114

Анонимен

преди 8 години

Нашите родни журналисти, нямате ли си мнение по проблема, че ни публикувате американски новини с гледна точка от тяхната камбанария. Парадокс - публикуват ни се тук мнения и съвети, изфабрикувани от хора, на цял океан разстояние от бежанските лагери и от обещаните 200 джамии !

113

Анонимен

преди 8 години

Унгария брутално си затваря границата със сърбия и мигрантите поне голяма част от тях пак ще се насочи през България.Дали ще издържим натиска?

112

Анонимен

преди 8 години

Европейският съюз ще се разпадне,просто е очевадно,но едва ли някой толкова се радва или пък скърби,защото този съюз е измислен.Лошото е че допуснаха положението с толкова много мигранти, "поканени" от г-жа Меркел излезе от контрол и сега ще страдаме ние от бившия соц лагер,тоест по-бедните държави.

111

Анонимен

преди 8 години

Двуличието, лицемерието и лъжата са стандарт за Западна Европа. Маската на фюрерин Меркел падна! Настаняват бедните сирийски бежанци в бараките на бившите концлагери! Та нима всички сирийци биха могли да са лекари, инженери и архитекти? Другите ще ги правят?

110

кофтито

преди 8 години

Абе не мога да разбера защо толкова хора се надяват и радват на разпадането на ЕС............. мишоци като не Ви стиска да отидете да живеете на по-добро място от България що ревете като делиормански мечки ? Е като се разпадне ЕС с какво ще се подобри стандарта Ви на живот ? Аман от заблудени шматки !!! Цъкайте минусчета да Ви олекне, лека вечер !

109

pameten

преди 8 години

Няма да са минали и 100 години от 1939 и ще се случи нещо в Европа. Самоубийствено еполитиците да ходят десетилетия наред срещу волята на народа под претекст с някакви псевдо ценности като интеграция и толерантност.

108

Yosif

преди 8 години

"Границите в Европа се връщат". А, може би това е началото на края на ЕС!

107

Анонимен

преди 8 години

"скоро ще продаваме гражданство и на арабите ,които спокойно ще идват в западна Европа с български лични карти !"Това вече е реалност. Не знам дали са араби, но в паспортните масово говорят на турски и арабски и ходят с преводач. Рядко виждам българи там.

106

Анонимен

преди 8 години

Не е тайна ,че в България всичко се продава най вече държавните служители

105

Анонимен

преди 8 години

Свбодата Санчо, или салама на Обама ?!

104

Анонимен

преди 8 години

Защо ли никой не помни , какво е ял вчераи какво е говорил?

103

Анонимен

преди 8 години

Германия ще слага граници?Че нали лелката Меркел до вчера се биеше в гърдите колко много бежанци още можела да приеме Германия. Не за друго, ами ***- шарани, като нас, да сторят същото. Без дори да чакат реализацията на светлия немски пример.Като им допари до собствените ***, еврогейци веднага дават заден и ценностите, за които до преди час са апелирали, вече биват отречени тотално. Що така бе, господа *** гражданя? Повече толерастия! Способни сте! Покажете!

102

DreamTheater

преди 8 години

А в Русия как е?

101

Ади Шикългрубер

преди 8 години

Крайно време е!

100

Pufi

преди 8 години

До ГуфиТочно! :)

99

Гуфи

преди 8 години

Няма ли да има сурови санкции срещу Германия за това погазване на европейското законодателство?

98

Анонимен

преди 8 години

Вчера четох ,че Германския министър на вътрешните работи казал - Не може да отидат където си поискатА нашите ги водят в София

97

Анонимен

преди 8 години

Вчера Бойко ги покани у нас щело да ни се върне след време

96

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 8 години

ПОМИСЛИХ, ЧЕ ЕВРОШЕФОВЕТЕ НАЧЕЛО С МЕРКЕЛ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ, ЗА ДА КАНЯТ МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ И МИГРАНТИ! ТОВА ДОРИ ДЕТЕ НЕ БИ ГО НАПРАВИЛО, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ!ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ТАЗИ ГЛУПОСТ, НО ЛОШОТО Е , ЧЕ ЩЕ НИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА И НА НАС, А КАТО ЗНАЕМ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ - ГОСПОДА"ЙЕС" НАСТРЪХВАМ ОТ УЖАС!