71

Васо

преди 8 години

"Ние сме участници в надбягване, в което Европа е заложила надеждността си", каза Дезир пред телевизия TV5 и радио Ер Еф И". Има нещо вярно в това. Европа е дърта мома без *** дето бяга пред едни *** без никакъв шанс да се отърве. Най-добре е по въпроса за емигрантитевсяка страна да решава според собствените си интереси. Щото не става дума за пазар, икономика и ценности каквито и да са, а за оцеляване. Който не го разбира е ***.

70

Анонимен

преди 8 години

Европа ще пострада от собствения си "хуманизъм". Вън. Танкове. Война, ако трябва. Загиваме иначе. *ба ИДИЛ-а!? 2-3 полета на Б-2 и са приключили за винаги. Ама пуст хуманизъм!!!! Хуманизмът е за хуманоидите. За тези *** изобщо не важи!

69

НРБ

преди 8 години

Не може всеки да се разхожда из ЕС без паспорт! Депортирайте ги незабавно и се решава проблема!Като им обещават статут,храна и пари ЕС кани още ***!

68

Анонимен

преди 8 години

"Общи правила" искат някои държави в ЕС тогава, когато им изнася. Някога като бяхме ученици, така се шегувахме - системата е "Един за всички - всеки за себе си".

67

келеш

преди 8 години

До каймака и останалите пишман ефендитаТурция никога няма да влезе в ЕС по независещи от нея причини .В Инжирлик няма местни жители зад оградата и всичко се запуска от Вашингтон а за Турция е куп желязо и кабели без шанс за експлоатация

66

Анонимен

преди 8 години

SAMO RUSIA MOGE DA VAVEDE RED I KONTROL PO GRANIZITE NA EVROSAUZA.

65

Кикс

преди 8 години

До ХХХПравилно! Бягали сме в съседните Румъния и Сърбия, където са получавали военно обучение (Сръбската Легия) и са организирали четите, които се връщат и се борят за освобождението на България. Не са висели само над копанята и да чакат някой да ги храни.

64

Берлин

преди 8 години

Германия буквално се разпада пред очите ми. Взимам си една бохча обезценено Евро и тръгвам пеш с милионите изтерзани немци, по трасето Берлин-Масква Залатоглавая-Владивосток.

63

Анонимен

преди 8 години

Много му се иска на сатрапа *** да се разпадне ЕС и той да продава газ по секретни договори :)Всеки втори пост на троловете е как ЕС се е разпаднал , явно това са зададените опорни точки на пропагандата. Много силно се съмнявам 90 милионната Германия да се разпадне от 50 000 бежанци, още повече че тея бежанци ще станат лесно евтина работна ръка.

62

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕС се разпада на части. ЕС умря.-------И от кога така *** ?По ТАСС ли съобщиха ?

61

каймакАМ

преди 8 години

Вие пък какво мислите още ? Хем от демографски срив се оплаквате , хем от бежанците се плашите. Един път ви се отвори шанс а не го използвате.

60

Анонимен

преди 8 години

Ето ви еднолично налагане на квоти от германия на съседите си и останалите от съюза с това затваряне на границите...демек щеш не щеш вече са на твоя територия..спасявай се както можеш.

59

Анонимен

преди 8 години

Значи баба Меркел може да затвори границите и няма проблем...ама за унгарската ограда ореваха всичко.нямало двоен стандарт у европата а???нашето си е наше..а чуждото е общо така ли мама ви швабска???

58

каймакАМ

преди 8 години

До ***. Правиш некви лукави сметки за Турция но нито една от тях няма да се сбъдне. Ту си е Турция и от никакви чужди акъли , вече не се влияе. Дори и на САЩ държи сметка , кога да използва военната база Incirlik , и кога не. Днес Вашингтон ислямизира Европа , за да убеди турците да станат член на ЕС но и тоз номер няма да мине. Защо и е на Турция в съюз , който е обречен на разпадане и упадък ? С разюздана демокрация и *** ценности си нямаме работа. Те водят до всякакъв вид деградация.

57

Анонимен

преди 8 години

Бежанците да се разпределят в страните , които приложиха " Арабската Пролет " и разрушиха тези държави.САЩ, Англия, Канада, Франция, Германия , Италия !Юнкер предложил 28 -те държави ! Лесно е да свикаш вътрешните министри и да ги натиснеш да приемат мюсолмани ! Като си представиш кой ще представлява България ? Тук всеки ден си влизат и ще влизат , защо ще приемаме още от Германия или Австрия !

56

келеш

преди 8 години

Проблемът на Реджеп е от една страна шейхове те с златните *** а от другата САЩ с уфотехнологиите а той вече одъртява и оглупяваА и преди не беше умен

55

келеш

преди 8 години

Днес в Стокхолм се биха турци и кюрди Ченгетата ги удряха подред Много яко Турция иска еднопартийно управление пък те са половината кюрди , как да стане уа олум?

54

Анонимен

преди 8 години

СС няма ли да бъде пуснат в действие

53

ХХХ

преди 8 години

Накрая всичките да се разпределят в страните от които са влезли (България, Гърция и Италия главно) ....и без това вожда Бойко днеска каза да сме толерантни и че преди (не знам кога) и ние сме бягали в други държави .........аз знам само че от близките години насам започнахме да бягаме , за преди не съм чул да офейка половината население на друг континент или където и да е .....преди сме се биели не сме бягали като *** бе БОЙО тикво !

52

Анонимен

преди 8 години

Кога ще има най-накрая щурмуване в Сирия? Ако не се разреши проблемът на място, държавите в Европа само ще се карат кой колко бежанци в Европа да приеме и накрая всички ще се напълнят до пръсване. Тези хора няма да изчезнат от самосебе си. А, забравих в Сирия няма петрол.... нямат нужда от демокрация и спасение. ЕС и НАТО се доказаха, че са пълен фарс машини за правене на пари, пълен хаос!