6

Jack

преди 8 години

Започва да се проповядва се друг Иисус, не Иисус Христос от Библията а чакания от слугите на дявола който да даде фалшив мир на света - антихриста наричан майтрея, буда, махди и т.н. За нечестивците няма мир. Много нови преводи на Библията на запад са фалшифицирани - цели пасажи са изрязани, смисъла на други е изопачен и са добавяни неща за да приведе текста с лъжливите доктрини на демоничната нова световна религия на дявола. Пазете се и внимавайте, обръщайте внимание на това какво става в света

5

Jack

преди 8 години

Няма да е далече времето в което кръвта на нови мъченици за Христа ще се пролее за Словото Божие и вярата в Иисуса Христа. Отхвърляйки дяволските козни на правене на компромиси с истината те ще бъдат окачествени като препятствие за световния мир, сепаратисти и терористи. Вярващи в Господа Иисуса Христа подготвяйте се отсега за часа на изкушението който има да дойде защото подготовката на тези събития се прави сега от слугите на дявола.

4

Jack

преди 8 години

Сега живеем в такова време в света в което се подготвя новия световен ред на антихриста, на чийто ред пречи истинската христова църква - истинските вярващи, тези които пазят заповедите Божии и вярата в Иисуса Христа. В църквите особено на запад са проникнали апостолите на дявола и изповядват дяволски гибелни доктрини противни на Словото Божие. дявола се опитва да създаде световна религия и агентите му злобеят против истинските християни които пазят вярата в чистотата и наричайки ги тесногръди.

3

ha ha

преди 8 години

Поне дайте няколко снимки от Кръстова гора, природата е невероятна, стига само да не давате сергийте с *** и разни други *** от този род, който са доста неподходящи според мен за такова място.

2

колегата на века

преди 8 години

Браво Роси. Събра вярата там, където не е врага, на местната ОБЩИНА. Вярата не е в общинската власт и ГЕРБ. Народа се отчаял, заради кметът на града и лука в развитието на града. Целуваме те с моята майка на земята по силна от рода та. Господ да Ви надарява със здраве радост и краси с вашите Християнски души. Не можах да дойда, но вярван в това, което радва духа. Духът е с теб когато не завися от мизерния местен кмет. Вярвам, че ще се развия и за в бъдеще от крадливата Д-р Маринова.

1

Сп???нс

преди 8 години

водили са ме 3-4 пъти на кръстова гора и проблемът е че се събират хиляди хора , ако сме толкова вярващи ,защо и в неделя църквите са празни (освен ако не е празник) , като се прибирам винаги ходя и никога не съм видял повече от 10-15 човека - говоря за град от 30-40 хил . предимно православни !?