236

бай Петко

преди 8 години

Нали беше само хипотетично бе Баце, или пак те налегна деменцията. Ако може да се чуеш какви ги дрънкаш веднага ще си подадеш пак оставката. Ама то не е късно !

235

натегачи

преди 8 години

роби-сервилни,нато-васали натегачи.Гърция отхвърли амер-то препоръчване,нашите роби-не.И с какво бихте ги свалили,щом сме вече без самолети под мъдрото ръководство на нато и съвет-пардон,европийския съюз.И преди и сега-вечните послушници-преди на съветския,после на еврогейския съюз и новата империя на злото-usa.И едни и същи ни управлявате-и преди и сега.

234

Анонимен

преди 8 години

Без "Борко", нищо не става!

233

Анонимен

преди 8 години

НА *** ВЕЧЕ СЪМ СЛОЖИЛ НОВО ИМЕ - БОЙКОМЕР , Е ТО БИВА СЕ ИЗЛАГАШ БОЙКО , НО ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ . ДОСЕГА СМЕ ОБЯВЯВАЛИ ВОЙНА НА АНГЛИЯ И САЩ , СЕГА АКО ОБЯВИМ И ВОЙНА НА РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ ВИЦОВЕ ЗА НАС В СВЕТА

232

Политикан

преди 8 години

Сополан

231

Анонимен

преди 8 години

"И вярвайте ми, в следващите десетилетия това ще ни се върне."Моля?! Тоест, СКОРО НИЕ ЩЕ СМЕ БЕЖАНЦИ ??? Така ли да разбираме тази ПРОКОБА? Е, вие вече ни направихте ЧУЖДЕНЦИ в Родината ни, където лежат костите на нашите деди, но сега разбираме, че ще станем и БЕЖАНЦИ. Мерси за предупреждението. А, и още - докторите на науките трябваше да знаят, че българите никога не са бягали пред ятагана, а са лягали под него, или са продавали вяра срещу живот. Българи-бежанци е имало само от Гърция.

230

Анонимен

преди 8 години

Значи не е искал да свали руския самолет, за да не цапа...? Уф.. Добре бе, виждаме, че се изложиха, виждаме, че се мъчат да замажат положението... Ама те не виждат ли, че ние виждаме? Е, обидно е да ни смятат за толкова ***! Както и да замазват само ще се изложат още повече! Едно време, за да не се излага, Бойко уволняваше министри. Тоя явно не може да го уволни, щото е назначен от САЩ. Ама поне може спокойно да каже, че това е решение на министъра и да не се набутва в ла*ната!

229

Анонимен

преди 8 години

м дааав рекордите на гинес беше записан най-големия куклен театър в светанарича се министерски съвет и президентсво на страната на глупците българиякоито си мислят че имат държава -- с известните световни марионетни куклипинокио от банкя, ирландската пастирка плювнева, отличнико цецко шестоапартаментов, рамаданчо клонинг, мигленка продажникова - режисьорът - посланник от краваршингтонработи по нова пиеска написана в държавния департамент на сащ - а честито и цял колектив от последователи

228

келеш

преди 8 години

Леко че да не си събирате самоуети по пуажа! !

227

Анонимен

преди 8 години

Що не гледат руска тележизия по която точно в тоя ден в обзорно политическо обществено предаване казаха,че за там за където са се запътили дипломатите става въпрос за исценировка-фалшификат в испълнение,даже казаха вече всички знаят,тъй че тоя ятаган може да принесе повече екцесии,ако речат да го задействат макар и фалшив,иначе много се кефят кат се споменят проблемите в Европа с бежанците все едно подпитват още ли не са им построили институт за отношения кат Патрик ле Бумба цяла дипбомба си е.

226

Анонимен

преди 8 години

"Москва да не експериментира с приятелските ни чувства" Бойко..! В момента чувствата ви са, че са ви намокрени гащите. Приятелски чувства кум Русия нямате. И то не за друго, а защото господарите ви не ви позволяват... Та това, дето го казваш даже и като заплаха не може да прозвучи.

225

Анонимен

преди 8 години

До !По чие крайбрежие? И от чии самолети? Ей, хора, не дърпайте дявола за опашката, Бог бави, но не забравя... Сега на Русия махаме пръст, и не ни е срам дори, че го правим по чуждо нареждане. Ега ти моралът! Татковците ни все бяха върли *** и високопостови функционери, пък и ние - синчагите им, сега въртим опашка за кокалче (е, за милиардче) на една побъркана структура, която от 70 години тормози и успя да запали света.

224

!

преди 8 години

"за да се избегне неблагоприятно развитие на ситуацията " а също добави - да не събира отломки по крайбрежието !!

223

анонимен

преди 8 години

ще го имаме предвид на местните избори герб все бие а посленещастна коалиция и мор за българите

222

иван

преди 8 години

нашия ахмак взел самостоятелно решение?????????за предизборното си представление се прави на мъж.Иначе си е една мутро -***,управлявана отвсякъде-Русия,сащ,ЕС.Абе "полегнала Тодора за всички,които я пожелаха"*** на конци

221

наблюдател

преди 8 години

ха ха ха за прелитането на руският самолет договорката е между САЩ и КРЕМЪЛ изявлението на тиквата е само бреи колко ми обръщат внимание

220

Анонимен

преди 8 години

Тук не виждам никакво геройство на Борисов,нито някаква дилема.Като има решение на ЕС и НАТО за руските самолети то то се отнася когото тези самолети пренасят товари /въпреки че и то не е законно/.Тук става дума за дипломати.България е длъжна по международни договори да предостави въздушен коридор.Така че Бойко не виждам какво "геройство" е извършил.Сирия си е редовен член на ООН и правителството и е признатсо от ООН.Когато съвета за сигурнос наложи санкция и то зависи какви са тогава е друго

219

Анонимен

преди 8 години

До ШопЯ вземи *** до Сирия да защитаваш заедно с ИД северно атлантическите ценности от Асад. Е ако ИД реши да ти разфасова и да продаде органите ти поне ще си спасил живата на няколко американски братя.

218

Анонимен

преди 8 години

Така каза и Тодор Живков по време на Възродителен Процес

217

Дядо Петър

преди 8 години

Българи, осъзнайте се докато е време!Не си нахлузвайте отново *** да ви "управлява" 35 години!Не ви ли стига бай ви Тошо - менторът, патронът и кумирът на днешния ни фюрер?Макар че тогава Тошо имаше зад гърба си руската мечка, а днешният *** - само хилядите олиго-фре-ни, които все още се вързват на изцепките и идиотщините му.