7

ВАСЕ

преди 8 години

най-много мраза банди, които живеят на гърба на други банди, т.е. кавър/трибют банди ... а като гледам тази публика, все едно са на концерт на Ролинг Стоунс, така се радват ...кошмари пари да ми дават за да гледам 2 челос, няма да отида...

6

франкопан

преди 8 години

Лука Шулич също е хърват ,нищо че е роден в гр.Марибор в бивша Югославия и днешна Словения

5

haha

преди 8 години

Бях там. Имах билети за най-добрите места (golden circle). Отидох към 20:10 още не беше почнало. Реших да си довърша бирата отвън и да изчакам. Започна, имах още малко, казах си ще чуя първата песен и ще вляза. Не ме впечатли, изчаках още едн, пак същото, трета и на четвъртата си подарих билетите на една двойка, отидохна една от преките в капана седнах и се наслушах на музика. Тия двамата не стават.

4

Софиянец

преди 8 години

Пловдив се превръща във все по значим културен и индустриален център. Наскоро бях до Бачково и Белинташ и минах през него ,много по приятен е за живеене от София. Още малко и ще стане и предпочитана бизнес дестинация ,успех на българските градове !

3

Александър

преди 8 години

Ужас!!!......Не чух къде са челата!.....Те ако бяха пуснали песента на запис, малоумната публика пак щеше да се радва!.....Ето това се нарича Халтура!!!

2

DreamTheater

преди 8 години

Комерсиална "боза".

1

Анонимен

преди 8 години

Супер беше