34

Анонимен

преди 8 години

VEDNAGA DA BADAT OSVOBODENI--BXK E NABRAL BASH ADVOKATI,NO VSE PAK TRIABVA I DA .SAOBSHTI V EVROPA,CE V BALGARIA KRADZITE SA NEVINNI

33

БХК

преди 8 години

БХК веднага да се намеси и да защити честните роми от това нечувано обвенение.

32

hansa

преди 8 години

Следва да се провери моментално:- От каква дейност са парите?- Доходите на внука за последните 5 години и платените данъци?- Оборот и печалба на фирмата, на която той претендира, че са парите?- 1 кг. злато? В същото време се твърди, че са оборотни пари н строителна фирма? От кога се плаща в злато?Не прави ли впечатление, че едни нормално спечелени пари с платени данъци, заедно със златото трябва да са по-скоро в банка, а не при бабата в дюшека? А защо са при бабата?

31

Анонимен

преди 8 години

20 godini zatvor za tezi kradci

30

Андрейчо

преди 8 години

Следващият ход на адвокатите е да докажат,че крадците и мошениците изобщо не са такива,че бабата ги е извикала,тя им е напъхала парите в ръцете,даже златото и им е пожелала да си поживеят с тях по живо-по здравоооо! Да,ама те излезли добросъвестни момчета и нямали нищо общо с обира и измамата?! Това е лесното,по трудното за адвокатите на честните момчета ще е да доказват защо веднага не са отишли да предадат или върнат заграбеното,ами са седнали да броят какво са " спечелили" и са чакали полиция

29

предлагам

преди 8 години

Топ *** в парламента трябва да гласуват по-ефективни закони за измама

28

аман

преди 8 години

"Топ мошениците, завлякли баба с половин милион, остават в ареста"Абе, неграмотници, не ви ли е срам да се зовете ***! Едно заглавие не можете да напишете!

27

Анонимен

преди 8 години

"Албенко е лежал 7 пъти в затвора за кражби и измами, излязъл е през 2014 година, а Борислав Димитров е с 6 присъди, предимно за измами", заяви пък районният прокурор на Първомай Йоана Запрянова."Nezavisimo na mutra li sa parite ili ne , tia fakti pokazvat che pravosudieto ni e smeshno i che ne pouchava prestupnicite , sloji ALbenko da poleji 20 godinki da vidim posle dali shte se zanimava s izmami toi i podobnite mu man...li.

26

Живко

преди 8 години

На коя мутра точно бяха парите ?! Баба 1/2 милион на найци...

25

ало,Днес

преди 8 години

Това не са топ-мошеници,а топ-***!Да свият половин милион лева,и да очакват че ще им се размине!?Това го може само някой,богато надарен с ***!

24

vivian

преди 8 години

Внукът не е случаен човек! Явно и той е в мафията, но познава правилните хора в полицията, щом толкова бързо ги намериха.Обаче защитата на измамниците кърти- крадците действали добросъвестно :)

23

Анонимен

преди 8 години

Крадците и измамниците не лежат по много в затворите максимум 4 години и то акоса обрали БАНКА !Така че само ТРЕПАНЕ за ТАКИВА !!!Майка ви деййба долна !!!Как всички работят а те НАГОТОВО ВЗИМАТ ПАРИ от ВЪЗРАСТНИ и ДЕЦА !!!

22

до 32

преди 8 години

Не, този път са сбъркали и са откраднали не от когото трябва. Кой държи при баба си 300 000 евро и килограм злато? Не е случаен човек. Ако беше нормална баба - полицията пак щеше да си напише рапорт и да не направи нищо, а сега тея за нула време ги хванаха. Щяха и по още 10 присъди да имат и да не са рецидивисти, ама сега нищо чудно и по 15 години да им дадът

21

Анонимен

преди 8 години

Странна история. Като чете новината човек остава с впечатлението , че. добросъвестна баба дава на невинни крадци пари придобити пи нечестен начин.

20

какво!??

преди 8 години

3 години за половин милион !???Че това е покана за всеки да започва тоя бизнес !

19

Анонимен

преди 8 години

Еййй, баба да си на днешно време, еййй...

18

Анонимен

преди 8 години

300 hiledi eura i kilo zlato e imal Balgarina!Vednaga policiqta da razbera ot kade gi ima sobstvenika tiq milioni!

17

Анонимен

преди 8 години

Не мога да проумея едно: как така рецидивисти с по 6-7 присъди щяли да ги съдят за по 3-15 години (разбирай 3 или нищо)? В коя да е страна след вторият път при третия процес щяха да са за доживотна.И какво излиза сега? Крадецът "действал добросъвестно", а бабата била съучастник? Тия адвокати са адски нагли, а бедата е, че корумпираните съдии ще присъдят точно вземайки предвид смехотворните доводи на адвокатите.

16

Анонимен

преди 8 години

"В касата имало 300 хиляди евро и килограм злато, но мошеникът не успял да събере всичко в чантите." еее хубава работа !

15

Анонимен

преди 8 години

тук е рая на крадците...