18

Анонимен

преди 8 години

Днес кипа, утре фес.. тия *** нямат ли малко достойнство, бе, мама им..

17

Анонимен

преди 8 години

Всичко се вмирисва от главата!Я, първо да си преброят фантомите в избирателните списъци, после да вкарат в затвора съставителите им и да върнат на народа откраднатите пари, които са много повече от 20 милиона...Всичко е фалшиво и престъпно в тая държава!

16

Грамофон

преди 8 години

Абе Танев, кой ги записва тези фантоми, учителите ли? Директорите Танев,директорите...вашите хора. Всичко което става в училищата е с тяхно съгласие.! Що не махнахте делигираните бюджети, що не въведохте мандатност...а? Щото са вашите хора, те крадат от децата и бюджета,облажвате се вие и инспекторатите!!! Мишок с тебе ,мишок!

15

Анонимен

преди 8 години

До Мечтател и АК

14

Анонимен

преди 8 години

Г-н Танев защо присъства на еврейски религиозен празник, окичен с традиционни еврейски религиозни символи ?

13

Мечтател

преди 8 години

Ееееех, да имах влааааст!

12

До 13

преди 8 години

Приоритетните области вече ги няма.А общата сума е фиксирана. Ако се раздадат по-големи стипендии, те ще са за по-малко студенти.

11

Анонимен

преди 8 години

г-н Танев, отговорете на няколко актуални въпроса:1. По какъв критерий се определя стойността на европейската стипендия (със средства на ЕС), и защо е толкова унизителна - 120 лева (60 евро) на месец?2. Защо МОН определи приоритетни специалности за получаването на такива стипендии, за сметка на други големи такива (като икономическите), които остават вън от чадъра? Каква е разликата между животновъдите (приоритет) и индустриалците (неприоритет) например?

10

реалист

преди 8 години

а социалното министерство колко ще спести от който се водят уж на училище а те един бог ги знае къде са и с какво се занимават а това е масовост по села и малки градове 1-2 българчета в час а другото само на книга а смее ли някой да каже че не са били

9

До Петър, 9

преди 8 години

А ти откъде знаеш и как ги преброи, че са минимум 50%?

8

Анонимен

преди 8 години

Когато една система се гради закони и проекти на морална и духовна основа няма начин те да не са успешни.Законите трябва да се градят на универсален принцип т.е.така да бъде измислен,че по-голямата част от обществото да бъде задоволено от към претенции.Има ценности,които са универсални и те са основополагащи в живота и за тях няма давност.Те са вечни!!Сега се мислят закони ден за ден.След 5г.се оказва,че те са неуспешни.

7

петър

преди 8 години

Всеки месец директорите на поне 50% от БГ училища манипулират и фалшифицират дневниците и подават към инстанциите абсолютно неверни отчети.Изготвянето на официални документи с невярно съдържание е сериозно престъпление, квалифицирано и продължаващо.По този начин набавят изгода за себе си от делегираните бюджети и налват стотици милиони в джобовете на, които не пращат децата си на училище,но получават помощи.Вкарайте 10-12 директори в затвора и нещата ще поемат по друг път.

6

Анонимен

преди 8 години

Защо пишете за ученици? Учениците са млади, а всички млади са вредни! Нахални са, бързат, зяпат си телефоните и вмъкват думи на английски, докато говорят. Не им трябва образование, а правилно възпитание! В изолирани пансиони, с много спорт и с внимателен подбор на книгите, които да четат и на музиката, която да слушат, под надзора на строги възпитатели с правилни идеологически възгледи!

5

Анонимен

преди 8 години

християнството, исляма, будизма са все ръкотворни религии. Има много да учим от Еврейската Мъдрост - Тора, от която, впрочем християнството е взело и изкривило доста неща.

4

Анонимен

преди 8 години

Танев, вместо да мислиш откъде да орежеш, вземи помисли как да промените системата, за да даде краен продукт реално образование! Нямате визия по- напред от носа си, който пък иначе цепи облаците от навиреност!

3

Анонимен

преди 8 години

Най големият проблем са учебниците, писани от частни фирми спонсорирани от *** фондации. Какво образование може да се очаква от неграмотно написани учебници, пълни с глупости достойни за книгата на Гинес. И другият голям проблем са некадърните чиновници в министерството на образованието ааедно с министера.

2

Анонимен

преди 8 години

Проблем на образованието е, че не е във визията на страната. Всички останали проблеми са производни.Такава страна я отпиши.

1

Ха Ха

преди 8 години

А фалшиво дипломиралите се заради делегираните бюджети?Въобще има ли качествено образование в България?