8

Хъммм

преди 8 години

"И без това всичко на тия Балкани е турбо фолк, оставете ни да дишаме!" - много добро , наистина е време автора да си търси по-стойностни обекти за статиите , а на българина дай му да плюе - свободата на словото е за всички и като не ви харесва какво се пише тук направете си новинарска страница и просветлявайте тънещите в нищета (духовна)

7

diavolcheto

преди 8 години

Още една хубава събота с Александър Попов: точно в десятката винаги предава " новинките " за българските " випчета ".И един въпрос, г-н Попов: Вие ли си избрахте да водите Съботен бис или някой Ви насади така?Питам, защото никак не ми се иска да хабите способностите си, пишейки за неща, които смърдят и от които никой не се интересува!Имате чудесно перо, то не заслужава миризмата на мръсни чаршафи!

6

Узунов

преди 8 години

ЗАЩО ще трябва да ни занимават с мутреси и слухове коя е спала с Валери Божинов? В *** ще бъде и вече безинтересната на всички Преслава - отвратително!!!

5

без силикон

преди 8 години

На снимките - най-големите силиконови находища на планетата!

4

Секс

преди 8 години

До 2Кажи коя е тая програмка да ги попсувам на воля.

3

Анонимен

преди 8 години

Защо ни занимавате с ***? Това ли са ви "новините"?

2

Луд с Мотика

преди 8 години

Пак на попов глупостите. Ей край нямат... псевдожурналиста занимава хората със глупости и никой нищо не му казва. Треа прай хубави кавали момчето, иначе нема как да продължава да е тук

1

Чекист

преди 8 години

Съботна тъпня...