126

ЯСЕН

преди 9 години

Чешкият президент го е казал ясно: не сте канени ще СПАЗВАТЕ нашите правила тук, както ние спазвахме Вашите у вас и ако не ви хареса можете да си ходите. Какво по ясно.Ще спазват местните закони , каквото и да не им харесва. Когато има равни задължения, тогава има и равни права.

125

Анонимен

преди 9 години

Ние и украинците сме тяхната кръв.Но,не те не ни приемат ,а се орварят за тези орди...защо?

124

Анонимен

преди 9 години

Четох коментара на 173 и се колебах дълго -или+.не знам това е истината за Европа.Приема тези огромни тълпи,а не украинци и българи....неясно защо.Те са добри,а ние лоши...защо?:ь

123

Aichman

преди 9 години

"Бухенвалд ЕООД" - Ваймар, Германия, приема всички "бежанци" за безплатно настаняване, храна и отопление на ГАЗ ! Приемаме и без документи, като за целта ще им бъдат татуирани ЕГН-тата на ръцете. Отоплението също е на ГАЗ и безплатно !!!

122

каймакАМ

преди 9 години

Европа е приемала бежанци от древни времена. Целта е да се заздравява европейския ген. Това е изпитана мярка. Питайте някой фермер или по добре биолог. Те ще ви обяснат най добре.

121

Анонимен

преди 9 години

Във форума виждам има майстори на затапващи лафчета и къси словестни пасчета. Браво. Но каквито и да сте майстори няма как да очаквате да съберете *** на света в Европа и тя да стане по-модерна. И защо престъпници прекосили незаконно граници, незачитащи закони и норми биват наричани бежанци и приемани с отворени обятия? И защо вместо бежанци от Украйна, които имат шанс да станат европейци за едно поколе ие бяха приети мюслюлмани, които ще превърнат Европа в коптор?

120

траги комедия

преди 9 години

Ако до всяка бяла и руса французойка застане поне един афро французин франкофон от Мартеника ще настъпи такъв мармалад , че само си викам дано дано дано пари за без пари в пари $.

119

Karpuzan

преди 9 години

Bezankite ne iskat da stoyat v Bg s 700 lv.pomoshti.Mnogo po umni ot tuzemnia proletariat.

118

seira

преди 9 години

ХАЙДЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ!ПРИЕМАТ СЕ САМО ЖЕНИ И ДЕЦА ПОД 5Г. ВЪЗРАСТ, КОИТО СИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА И ВЯРАТА И ОТИВАТ ДА УЧАТ И РАБОТЯТ!

117

Симпатяга

преди 9 години

Малка поправка-тези хора са също от бялата раса,кой не е слушал в часовете по биология.Хак да им е на западняците-като се бъркат където не им е работата,после да не плачат.Сами пратиха главорези от ИДИЛ,сега да си ги приемат.И да благодарят на господарите си от Сащ и Израел.А Путин ги предупреждаваше.

116

Анонимен

преди 9 години

Какво реват тези държави? Когато подкрепяха САЩ да разтурят арабския свят не реваха, сега реват, че идвали бежанци.

115

Анонимен

преди 9 години

Как, не ги е "срам"? Тези словаци. Да исксат само, християни. Вместо да си вземат. Милион муслита.

114

Petar, NY

преди 9 години

Представете си бебето на Гертруд и Ахмед. На батко сладуранчето. Хитлер се върти в гроба си. :)) Европа дълги години ще плаща за това което става сега. В САЩ имиграцията има икономически параметри. Добре си дошъл но ще работиш, няма соцялна мрежа да ти помогне. Европа е социална и ще издържа имигранти докато каталяса и стандарта на живот падне.

113

Адам Хутлер

преди 9 години

"Църен" ли е, мюслиМАН ли е. Не ми го хвали!

112

Анонимен

преди 9 години

В интервю, препечатано на официалния му сайт, президентът Милош Земан каза за чешкия таблоид "Блеск", че когато бежанците пристигнат, трябва да им бъдат казани три неща. "Първото: никой не ви е канил; второто: след като вече сте тук, трябва да уважавате правилата ни, както ние уважаваме вашите правила, когато посещаваме страните ви; и третото: ако не ви харесва, може да си заминете."

111

Анонимен

преди 9 години

Много ме кефят източноевропейските държавници с твърдата си позиция срещу тази напаст. Бяха публикувани снимки на мръсотията, която оставят тези хора след себе си. Толкова са нагли и безочливи.Нямат място тук - не са желани.Ако искат да останат - да си махнат жените забрадките и всички да приемат християнството.Ако не - да ги екстрадират!!!За съжаление от телевизията ни зомбират с разни сълзливи истории и се правят на толерантни.Защо никой не попита колко християнски църкви има в СаудисткаАрабия

110

Много чудно

преди 9 години

Много чудно нама що. В Швеция изнасилванията са на 2-ро място в света от такива маймуни. Да не говорим, че и другата престъпност там я правят основно те. Преди години Швеция беше супер страна. Сега я заливат *** и след 10 години ще бъде напълно провалено всичко.

109

Шаран_БГ

преди 9 години

Германците,въпреки големите фасони и високия си жизнен стандарт, са хамерикански ***. Ако не е бил чичо Сам преди 70 години Германия са щели да я затрият. Но... но остава благодарността, че са се помъчили да завладеят Русия. И Германия има около 4-5 милиона мюсюлмани, предимно турци! Защо вече 50-60 години не се приобщават към германците, а им създават проблеми. Сащото ще е и със тези"бежанци". Такова масово "бягство" не е на хубаво, и ще е време-не могат се справи с тях!

108

Анонимен

преди 9 години

Саудитска Арабия и останалите богати мюсюлмански държави са затворили границите си, защото плащат да бягат към Европа.

107

КраварятОтФашингтонъ

преди 9 години

До Футуролог-пояснениеДалеч , мноого далеч си от истината г-н " футуролог " . Никой не те насилва да си християнин но кой ти внуши че християнството е " тикано насила към успехи от силните на деня " ? Защо не се запиташ защо " силните на деня " са християни ? Пак ли някой насила ги е направил такива ? Липсата на достатъчно информация те води до прибързани и грешни заключения .И не " световните западни робовладелск-колониялни изверги " се опитват да унищожат християнството ...