170

Анонимен

преди 8 години

Ако ще и на кокаин да е бил трябваше да свърши с еврейте.

169

Анонимен

преди 8 години

Дали са били " друсани" е спорноБезспорен е само традиционния руски алкохолизъм

168

Анонимен

преди 8 години

На запад, ако се съмняваш в холокоста, лежиш 3 години в затвора ефективно!

167

До Индустриалец

преди 8 години

И след като ти омръзне всичко, след като се наситиш на всичко, започваш да св възбуждаш от това, да *** жена ти и/или дъщеря ти, пък ти да си мааш *** пред тая сцена. Накрая и ти ще почнеш да си го слагаш в гъзъ, ей така, просто за разнообразие

166

Индустриалец

преди 8 години

Всички почваме на хероин още от училищната лафка. Като завършим висше и се намърдаме на престижна и високоплатена работа, минаваме на кокаин, луксозни жени и премуим лумузини. Народа беден, гладен, щото тря'а да плаща тия неща.

165

Кукар

преди 8 години

......И след края на войната, една част от нацистките учени избягват в Сливен и почват да отварят местните хора как се "готви" метамфетамин, или т.нар. *** - Сливенския кашкавал

164

Митьо

преди 8 години

Може някои измислени "писатели" да пишат какви ли не глупости за фюрера, но поне повечето от четящите тук, съдейки по коментарите, не се поддават на измишльотините и са наясно, че историята се пиши от победителите.

163

армеец

преди 8 години

В германската армия всеки е имал зачислено канче и лъжица!И разкладката е била една,и за генерала,и за обикновения войник!Ако яденето е било чорба от цвекло и филия хляб,то е била за всички!В американската и съветска армии нещата са много по-демократични!Войника яде каквото има,а за генерала храната е специална!За това и Германия удържа 6 години срещу целия свят!

162

Брaнник

преди 8 години

Боецa от Вермaхтa е бил снaжен Aриец, отлично подготвен зa бойни действия, дисциплинирaн и сaмоотвержен, товa нaй- добре го знaем ние Бългaрите, зaщото с Брaтятa Гермaнци нaшите деди проливaхa кръвтa си зa обединението нa Бългaрското цaрство! Поклон пред пaметтa им!

161

dp

преди 8 години

Дали се е друсал Хитлер или не едва ли е интересно, фактът е, че с нападението надСССР е спечлил време на западния свят да се организира и спре червената чума; Сталине бил готов за нападение на запад, атаката го е изненадала защото е знаел, че многократнопревъзхожда немската армия.А че и Хитлер, и Сталин са чудовища едва ли има съмнение, човек поискал да избивамилиони хора в името на някакви свои си цели е повредена работа.

160

35 милиона

преди 8 години

Измамата лъсва неволно при числото 35 милиона войници. В най-добрите си дни Вермахтът е бил около 9 милиона. Интересно с кои други народи прозорливият автор "допълва" сумата до 35 милиона? Кой още се е друсал? Руснаците отпадат, те си се напиват като животни и без допълнителни ресурси. Остават янките и гордите британци, а може би и онези с дръпнатите очи. Както се казва, на лъжата краката са къси.

159

Анонимен

преди 8 години

Това са глупости, целящи да оправдаят невижданите зверства на нацистите. По-безобидно е, ако изкараш, че наркотикът ги е тласкал да ги вършат.Ще мине малко време и такива "автори" ще почнат и да уточняват как документи доказвали, че войниците са нямали представа какви хапчета им дават. Почакайте и ще видите. На това му се вика "ревизия на историята" и на Запад тя отдавна тече с пълна сила.

158

Анонимен

преди 8 години

Още малко пропаганда и ще изкарат и Хитлер ***.

157

Анонимен

преди 8 години

Хероини амфетамини..........*** да се молят да не дойде на власт някой наследник на Хитлер, че тогава спукана им е работата! Брайвик вече има доста последователи при крайнодесните. Хората започват да се събуждат и виждат истината. А тия емигранти така като идват към Европа - 2 пъти по бързо ще бягат наобратно!

156

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да разглеждате фашизма и социализма като две напълно не свързани явления, напълно изолирани от естественото развитие на човечеството. Като само лошо и само добро.Като ин и ян, опс, туй беше друго!

155

да бе

преди 8 години

В едно интервю, дадено на журналиста Феликс Чуев, *** казва следното:"В малките германски лаборатории ние видяхме такава страшна наука,че наистина извадихме голям късмет че войната свърши!"Това по въпроса за разни хероини,кокаини,амфети и всичко останало!

154

национал социализмус

преди 8 години

Над 75 години по-късно продължават да се пишат лъжи за Хитлер.Сегашна еврейска германия начело с толерантна баба ни вре ислямисти на териториите.

153

Кукувица

преди 8 години

Все тази ми е на мен какво си мисли навалицата. Истината е, че германската техника е била с десетилетия напред от всички останали. Ако това става с наркотици, време е да ги дават задължително. Това е.

152

Кукувица

преди 8 години

Братя Хортен са направили към края на войната първия самолет само крило, Който е в основата на сегашните американски самолети, които трудно се хващат от радара. Википедиа

151

Кукувица

преди 8 години

Първият компютер в света, който е функционирал е измислен и направен от германеца Конрад Цузе. Википедиа