4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКолко по на запад, Македония, Албания ?

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ноимер 1Ако имате компетенцията да отговорите тогава и защо присъдите в някои държави малко по назапад от нас не се разминават много с очакванията?! И как при еднакви доказателства в нашия съд и в гореспоменатите съдилища присъдите също се разминават на 180 градуса...

2

До 1

преди 8 години

До АнонименБре не знам ама по времето на бай ти Тоша можеше дето се вика да минеш през парка по кое да е време без дори да ти дойде до съзнанието, че нещо може да ти се случи! Сега кат гледам посред бял ден хора колят в Борисовата градина и нищо! Само питам що ли е било така тогава пък сега, уж при по-хубавото могат да те заколят да ти изнасилят жената дъщерята, че даже и тебе и ти можеш само да се надяваш, че на тоя дето го е сторил няма да му дадът орден стара планина едва ли не!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Защо ли се разминават, защото хората са с много ниска правна култура, объркани възприятия от 45-те години социализъм, когато партийната обранизация и милицията решаваха част от споровете "соломоновски" и не на последно място, от прекаленото гледане на сапунени сериали.