7

кк

преди 8 години

"Всичко е само игра, всичко е само театър...." - от известна песен по стихове на Недялко Йорданов.

6

Тц

преди 8 години

Влезте в "Правен свят" и вижте коментарите колко достоен кандидат е. Някой го е нарекъл дори Венетко Марковски.

5

млад юрист - 47 год.

преди 8 години

не са читави нито Пенчев, нито Мая нито Екатерина. И тримата са апаратчици, политически акробати, проводници и търговци на влияние и изпълнители на поръчки на силните на деня. Не виждам за какво спорят. Който и да назначен за съдия в КС - това не е съд, а политически инструмент за създаване на псевдозаконност и гаранция за управляващия режим. Дори в НС да влязат нормални хора всички закони ще им бъдат отменени от този КС, защото е пълен с ченгета! ФАКТ

4

Анонимен

преди 8 години

Значи веднъж РБ харесват Константин Пенчев а сега не го искат. Следователно те просто използваха Пенчев .

3

Не политик

преди 8 години

ГЕРБ и РБ сигурно са станали борци и ще правят схватки. Поради това е важно кой ще е съдията. Според мен, който и да победи, след изборите те вече няма да са сред управляващите. Компетентните финансови експерти от сегашните политици емитираха облигационен заем за 16 милиарда лева и ще си го изплащат.

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Че нали Местан си пи кафето и с протестърите пред Народното Събрание и те моментално свалиха плакатите срещу ДПС.Мой някой забравят за историческата прегръдка на РБ и ДПС за промяна на Конституцията.

1

Анонимен

преди 8 години

Не, изобщо не беше верен слуха, че има споразумение Мая Манолова да бъде избрана за омбудсман, а Пенчев за конституционен съдия.