30

Анонимен

преди 8 години

по голям Терорист от генерал Атанасов нема при това обучен по Живково време

29

Анонимен

преди 8 години

Атанасов *** , Балканите са пренадлежяли някога на Османците но това е останало в Историята и в миналото няма такъв филм вече

28

Анонимен

преди 8 години

Генерал Атанасов трябва да бъде съден за разпространение на Дезинформациаонни материли в Хага , това също може да се нарече ТЕРОРИЗЪМ

27

Анонимен

преди 8 години

поредния неуспял политик с купена титла

26

FBI

преди 8 години

Атанасов кой *** те направи генерал , ти и за падар на бостани не ставаш , абсолютен *** в Българския парламент

25

Анонимен

преди 8 години

Турция иска Кърджалийски вилает

24

Анонимен

преди 8 години

"Имамите у нас снасят информация на Турция.Опасност за националната ни сигурност обаче няма, твърди Атанасов"Е, как да има като не остана нито армия, ни държава, а и националността вече е хванала пътя?

23

Ачко

преди 8 години

Догодина Гръцки и Турски самолети ще охраняват България,за кво разознаване говори тоя другар стига с предизборни агитации .Нато-Турция имат информация дори за проя на патроните в пушката на Първанов....

22

1

преди 8 години

Има една приказка: Каквото посееш, това ще жънеж. Който сее раздор, получава раздор. Вижте Турция и кюрдите за да видите за какво говоря.

21

Батюшката

преди 8 години

Каква информация,бе пинчер !? Нали един политически *** освети всички агенти на разузнаването още през 90-те години на миналия век !!!

20

аналнологичен слючаи

преди 8 години

След всичките тези "убавини" дето ни ги изреди този другар, как да разбираме обяснението,че "Опасност за националната ни сигурност обаче няма, твърди Атанасов", значи ли, че ни взима за пълни *** или той е пълния ***!? Брей, ква мафиотска *** те е налегнала Българиююю, а и народо ти *** и офцедушен, та търпи ли търпи.

19

Искам да попитам

преди 8 години

Искам да попитам тази подпухнала физиономия-ТОЙ какво е направил след като толкова години заемаше високи постове в политиката ТОВА да НЕ Е така?Основната причина е предателството,драги!И липсата на загриженост за ОБЩОТО,а не личните интереси.В другите страни е обратното на нашето.За това ще вървят напред.

18

Анонимен

преди 8 години

Атанасов, по най- бърз начин уволнете турските шпиони работещи в българските служби. Все още има някакво минимално време за защита на българската държава, направете поне това, ако не друго. Да си ги вземат в МИТ, откъдето и бездруго им плащат за предателствата им.

17

Българин

преди 8 години

ВМЗ - поставяйки хора, които да служат на определени кръгове на ДПС, НСС (ДАНС) съдействат ли?

16

Българин

преди 8 години

Г-н Атанасов, вие като директор на НСС (ДАНС) не бяхте ли в угода на тази ДПС-арска клика? Не обслужвахте ли тях а задокеанските им патрьори - САЩ, в полза на Турция?Сега дори с Вашите министри Митов, Ненчев и Лукарски не продължавате ли да подкопавате националната сигурност на страната. Първия и Втория - слуги ли са на САЩ поддържащи Турция, Третия съсипва военно промишления комплекс - ВМЗ

15

cc

преди 8 години

До АнонименМного дълбоко се лъжеш.

14

Асеновец

преди 8 години

А не са ли Костов и ДСП преки участници в ислямизацията на страната

13

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТГенерале, Накарахте ни навремето да мисли, че след време нашите внуци ще носят чалмиа то какво стана -*** ще се носят в цяла Европа. Прави фирми за фесове и *** още отсега защото Германия ще Ви изпревари.

12

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от този ренегат, човек партенка и с неизменно присъствие в парламента, професия ДЕПУТАТ! Ето такива ги хрантупим и им позволявам да ни промиват мозъците с небивалици.

11

до 6 и 7-ми пост

преди 8 години

Обсолютно Не вярно!!!първо бг - турците са най- работливите ,най- почтените и ,най- добросовъстните хора ,които познавам и освен това за и патриоти повече от нас българите .казах!!!