79

анонимен

преди 9 години

мен ме интересува ако спре парното зимата какво правим ел енергия скъпа лечениескъпо лекарства скъпи

78

НФБ

преди 9 години

До 35Значи сащ могат са имат военни бази но Русия и Китай не трябва. ..Сащ спекулативно смъква цени на природни ресурси и валути. .За зелена тоалетна хартия се изкупуват ресурсите на света. Долара няма реално покритие и вече не може да бъде световна валута.

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 102символиката е, че Путин си мечтае за такъв банан и предполага, че Обама ще му го осигури.

76

Анонимен

преди 9 години

До SSкъф американец ще ставаш с тая ватенка бе? Главата ти е пълна само със сърпове и чукове.

75

SS

преди 9 години

Братя и сестри БЪЛГАРИ подготвяйте се ще ставаме АМЕРИКАНЦИ.Това и по комунистическо го е нямало, така даже и децата не слушар родителите си както наща оправа слуша Хамериканците.1300 г България потънаха в канала на небитието, да живее новата България модерна напреднала американизирана и ислямизирана.А може би ние така сме оцелявали през вековете не като се борим за своето ами покланяки се на този и онзи сме продължавали напред.

74

Анонимен

преди 9 години

До До 74Информацията на агенция "Блумбърг",доказва че България се командва от трето разрядни чиновници от държавният департамент на САЩ. Ако онези преди промените ближеха руски ***,то сегашните *** американски. Един слугинаж бе заменен с друг.Само където го отнесе народа.

73

Мамун

преди 9 години

Абсолютни *** .Утре ако им кажат "давайте половин България на турците за компенсация на Кюрдистан" -тия ще я дадат казвам ви! Начело с оня зализания външен министър и Бойчето- след това ще забегнат навън и туйто. Срам и позор за поколения горди българи. Следва да се забрани емигранти да стават министри в България.

72

Анонимен

преди 9 години

Говори се, че Путин изпратил на Обама кошница банани за 4-ти юли. Ся какво точно е искал да каже с тоя подарък още не е дешифрирано, но няколко специални служби си блъска главите над тоя въпрос.

71

Анонимен

преди 9 години

Абе къде е сега онзи Плевневлиев да кажа как ние сме решавали дали да летят или не? Къде да се изкаже по този въпрос? Или ще се извие и ще каже ние сме правноправен член на НАТО. Правноправен ама друг път. Едниния слугинаж заменихме с другия те за тва ще сме *** на европа.

70

до 99

преди 9 години

напротив точно това показва. защото ако си чел внимателно, там се казва, че държавният департамент е поискал да затворим въздушното си пространство, и съответно нашият слугинаж се подчинява! ***!

69

До 74

преди 9 години

Това само показва, че България е вече независима държава и решенията се взимат от българските власти.Какво по-хубаво от това, нали до вчера плачехте , че правителството и президента били маши на Обама. Ето , че не е така.Пък другарите русофили, дали си спомнят за политиката на живков докато бяхме колония на русия. Всички другари на ръководни постове сладко ближеха руски *** и бяха изключили от речника си думичката не.

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52Тези преди 1989год . бяха ясни но поне не се биеха в гърдите колко са независими. А сегашните си посиняха тези дни гърдите от тупане колко са независими /не зависи нищо от тях/. Та затова иде реч. Талкова хвалби и такава подлизурщина. Онези поне си признаваха че са зависими от Москва ,а тези лъжат като разпрани та чак да ти се повръща.

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52За онези предишните до2989год знаем ,и те поне не се биеха в гърдите че са независими.А на тези новите им стана синьо на гърдите тези дни да се тупат в гърдите колко са независими /не зависи нищо от тях/,та станаха чак смешни.Те затова иде реч.

66

Анонимен

преди 9 години

До 35Не лъжи ! Какво ще кажеш за снимките направени на снимките на Джон Маккейн на 27 май 2013 в сирийския град Идлиб с Абу Бакр ал Багдади и лидерите на Джабат Ал Нусра.А дали САЩ са с ИД през септември 2014 г. генерал Мартин Демпси, командващ на американската армия, заяви пред американския Конгрес: Знам, че наши основни арабски съюзници финансират Ислямска държава. Ако се си заинтересувал сериозно ще намериш и кога американците , англичаните и израелците са доставяли оръжие за ИД

65

НЕДОВОЛЕН

преди 9 години

съм и аз от НАДУПЕНИТЕ ни ПОЛИТИЦИ - СРАМ за 13 века БЪЛГАРИЯ. По-недостойно поведение никога не е имала страната ни. Даже когато БОРИС се съюзи с ФАШИСТИТЕ пак е било по-достойно от това *** на американски ***

64

Анонимен

преди 9 години

"Барак Обама бил недоволен, че те били предприети без предварително междуведомствено съгласуване" - опа ! На Боко ще му дърпат ушите че не слуша!

63

Анонимен

преди 9 години

съобщи ТАСС ... Само това е достатъчно за да не се чете повече.

62

Кво ще стане

преди 9 години

След 1 месец Обама и Путин ще си стиснат ръцете и ще бомбардират заедно ИД. А България ем Южен поток няма да има, ем фермерите ни прецакани с износа за Русия, ем ще има контрамерки заради отказа ни да не допуснем хуманитарна помощ, ем никой няма да ни компенсира. Директни *** са Плевнята и сегашните управляващи.

61

Начи излъгаха

преди 9 години

Нали казаха наще, че решението им е взето "напълно незавсимо". От Вашингтон ги опровергаха. Наще лъжат директно. Ако им кажат, още утре ще пратят наще войници срещу Русия. Без да се замислят. После Плевнелиев ще излезе и ще каже, че решението е било правилно, а ние сме го взели самостоятелно и независимо.Нали прецакаха южен поток, сега Германия строи още две тръби към северен поток, за да заобиколят Украйна. Германия не се подлага директно на Вашингтон, а си гледа интересите.

60

Анонимен

преди 9 години

На *** народа му измира от глад, той тръгнал да оправя други държави.