22

Атила

преди 8 години

Факт е че по абсурдна страна като нашата в света няма жалко подобие на държава състоящ сеот глупав и търпелив *** народ

21

Анонимен

преди 8 години

Абе как да повярвам, че пенсионерите бедни били. Всеки ден се чува тая и оная баба дали по 10-тина хилядарки за "пострадалия" роднина.А и за образованите пенсионери как да повярвам. Всеки ден се пише и говори, но тъпанарите дето още плащат, не намаляват.

20

Анонимен

преди 8 години

Тъжното е че има пенсионери дето едвам се издържат, има и такива дето кътат по половин милион. А уж са живели във великия комунизъм...... абе всички са равни, ама някой са по-равни.

19

щастлив пенсионер

преди 8 години

До сега не съм чувал някоя държава от ЕС да се сравнява с Виетнам, Шри Ланка, Перу... но пък от друга страна сравнението е правилно, тъй като с друг не можем да се сравняваме.

18

Ф.С.В

преди 8 години

Само в една държава в Света го има това мото- Пенсионирах се - ами сега къде да си търся работа?--общо здраве,достъпна среда, доход, грижа на близките, усещане за граждански свободи- ТОВА въобще не е вярно -близките са бедни и гладни- дохода е смешен-каква среда ? какво усещане за гр свободи? -каква е тази измислена платена статия ? Пенсионер в БГ значи - ПРИЗРАК облечен с дрипи и събиращ хартия с гладен поглед-Спомням си една баба питаше в магазинче за--счупени яйца на половин цена-MADE IN BG

17

макето

преди 8 години

абе и у сомалия е по арно

16

Анонимен

преди 8 години

дори бежанците, бягащи от мизерията установиха, че са живели по-добре от нас и бяга към европата

15

факт

преди 8 години

Това са последиците от 50 г. социализъм и управлението на БКП.

14

anonimen

преди 8 години

cheteiki statiata,se pochuvstvah biala mishka.otvratiha me tezi prouchvania ,pak i ne otgovariat na istinata.nikoi ne e sled nas po dohodi.moje bi samo bushmenite i zulusite,no i za tiah ne sam siguren.ili izsledvaniata se bazirat na izmamenite babichki ot alo-izmamnicite,?a tendenciata e vse po-veche hora da se pensionirat s minimalnata pensia.

13

anonimen

преди 8 години

Uste podobro da si kuce vo Amerika otkolku penzioner vo BG.

12

онбашията

преди 8 години

бил съм в шри ланка, шриланкийците са много по-бедни от нашите пенсионери, както нашите от гръцките. обаче подредбата по радост от живота е точно наопаки. начовек колкото повече му даваш, толкова по-недоволен е. това е смисъла на оная приказка "пари да ти дам ще ги изхарчиш и ще забравиш, я да ти тегля един бой, че да ме помниш", на която много се възмущавах когато бях малък, защото не я разбирах.

11

до ссс

преди 8 години

Комунистите

10

ссс

преди 8 години

Боко,има ли по НЕКАДЪРЕН политик от теб?

9

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

8

Анонимен

преди 8 години

Веднага напишете статия колко добре живеем и колко е зле в Русия!

7

Анонимен

преди 8 години

V BALGARIA GIVEIAT NAI-BEDNITE I NESHTASTNI MLADI HORA

6

пенсионерка

преди 8 години

До АнонНа 25 започнах работа/учих,майчинство/взех 113 с годините станаха 206,какво не ти е ясно?

5

Анонимен

преди 8 години

Аз няма,............Да се пенсионирам в БългарияЩе получавам около 13000 евро пенсия Ще я харча в България в компанията на млади жени

4

socialen

преди 8 години

Дори Премиерите на Шри Ланка, Виетнам и Перу са много по-добри и -интелигентни от "премиерчето".Поредният звучен шамар за Борисов и Цветанов! Всички чакат да падне Шенген, за да се изнесат от катастрофалното "управление" на Борисов и Цветанов.

3

Анон

преди 8 години

Маце, ти на 35 ли започна да работиш?