122

Анонимен

преди 8 години

Ако този, който слага плюсчетата на проруските тиради си мисли, че някой вярва в истинността им- много се лъже!НЕЩАСТЕН ЧЕРВЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ!Жалко, ако редакцията участва в таои пасквил!

121

Анонимен

преди 8 години

...изглеждат нервни, защото са гузни! През живота си са правили само гадости и са крали като за последно. Сега вече народа/макар, че се съмнявам-много е ***/ може да им потърси сметка.

120

Анонимен

преди 8 години

До автора ьКогато ти се струва че "изглеждат" то започни да се крьсьтиш, защото Путин работи за страната си, а виж обкрьжението може и да изглеждат нервни, щото преди 3 седмици Путин помете всички в Коми от губернатора до подчинени и приближени зарад корупционни сделки,,,,

119

реалист

преди 8 години

За писалият статията: И като се събуди - краката ти одвити?!? Гладна кокошка просо сънува!

118

Притеснен

преди 8 години

Ако военният обръч около Русия продължава да се стеснява не ми се мисли, какво може да последва в световен мащаб. Това ли беше причината да се анексира Крим и намесата в източна Украйна?

117

Анонимен

преди 8 години

ами кого да изберат обама лите ония глупави руснаци знаят че ако изтърват путин още по-лошо и затова са го стиснали и само *** може да си помисли че той няма да им е президента за тлъстите лъжи и пропагандата се обълнете към атнтата срещу папата, иракското химическо оръжие и нямат край американските измислици за да видят сметката на някой доверчив народотрежат му крака и после му дават най-хубавата патерица- върховни грижи

116

робство

преди 8 години

Путин, ако отърве Европа от американско робство, може и на изборите за германски и френски президент да гласуват за него, не само в Русия.

115

Анонимен

преди 8 години

До ндаКато "българските медии били купени от руснаците", защо плюят само срещу Русия, бе?! Дори и на историческите факти от Освобождението на българите от османско иго, чиято заслуга БЕЗСПОРНО е на Русия, "журналисти" и "историци" посегнаха откъм откровени лъжи и евроатлантическа пропаганда! Искаш да кажеш, че руснаците, "дето уж били купили българските медии", са мазохисти ли?! Впрочем, българите са отявлени русофили, но ако под "русофоби" имаш предвид меркантилни нихилисти!? - Да, такива сте!

114

Румбо

преди 8 години

Разбира се че е нервен Путин!След като сам вдигна летвата,ще трябва да измисли нещо много сериозно за следващите избори.Например елиминиране на САЩ.Не е невъзможно,но има малък проблем-трябва Европа да не пострада много,а това ще е адски трудно.Защото отбранителната стратегия на САЩ е да използва ЕС като жив щит.Но измисли ли начин да запази Европа-дните на Америка са преброени!Средствата за изпълнение са налични и сравнително евтини.Хубав сценарий,нали?Вероятност-30%.

113

Анонимен

преди 8 години

Забележете "аргументацията" на евроатлантическите русофобски ***! Та те нямат такава дори! Тролчетата пишат само "общи приказки", както се казва, но без никакви фактически изяснения, демек аргументи, а само тролене! Например оня Анонимник дето пише: "Такива като теб са ми предястие". Какво да му отговаряш на такъв тролевед, може да е гладен?! :) Ама ако го питате - какви са "евроатлантическите ценности"!? - социално-икономическа и демографска катастрофа за България, този ще мълчи като рибка.

112

Анонимен

преди 8 години

"личи си тогава и твоят умствен капацитет какъв е"Само не е ясно по какво си личи?! Докато едни пишат ОЧЕВИДНИ факти от обективната действителност относно "независимите" български медии и техните господари на Запад, ти правиш "констатации" без никаква аргументирана основа, но само на база явно, и за жалост, на русофобските ти пристрастия, които ти пречат да признаеш, че на идеологическия фронт си пълен загубеняк, щом не можеш с реални аргументи да докажеш "тезата си"! Мисли преди да тролиш!

111

Анонимен

преди 8 години

До Молотовmnogo si samonadeen we

110

Анонимен

преди 8 години

184 pisal si neadekvatni gluposti

109

Анонимен

преди 8 години

Хахахаха! Зелка пак е в джаза!

108

...

преди 8 години

Роман - Челси. Какая разница блин ? :-) Все тоже самое ...

107

Анонимен

преди 8 години

Хайде всички по леглата, бегом марш ! Дърва и дърводобив е нужен на майка България, а не дървени философи някакви си, мискини такива ! Марш по леглата ... :-) Добавена стойност е нужно дело славянско ... аааааааааааа :-)

106

Анонимен

преди 8 години

"Путин нервен"!? - айде стига с тази пропаганда на "журналистите" в България! При това доста плоска и неатрактивна пропаганда, особено за по-интелигентните и политически грамотни българи. Забележете, че журналята са се фокусирали само и единствено върху личността на Путин, както и Русия! В този смисъл, антируската пропаганда на евроатлантиците не е насочена само към Путин, но най-вече и предимно спрямо самата Русия! Западът цели да демонизира Русия, както идеологически, така и политически!

105

До Роман,РФ 179

преди 8 години

До до 163 Роман,РФНас точно так же предало наше проамериканское правительство в то время. Алкаш Ельцин, чтоб его черти в аду вилами сношали.Отрезвление началось после того, как США начали бомбить Белград. ...А за Ельцин кто голосовал руские или марсианций 8 года поряд.В ети лихие 8 года как за России так за Болгарии, Россия(140 млн) предала Болгарии(7 млн) в сфера США.Я не против Росси,но когда росияни говорят "болгари вий предателей,вий татари" сегодня,я скажу за ваше предательстве в 90е

104

Анонимен

преди 8 години

"Путин нервен"!? - айде стига с тази пропаганда на "журналистите" в България! При това доста плоска и неатрактивна пропаганда, особено за по-интелигентните и политически грамотни българи. Забележете, че журналята са се фокусирали само и единствено върху личността на Питин, както и Русия! В този смисъл, антируската пропаганда на евроатлантиците не е насочена само към Путин, но най-вече и предимно спрямо самата Русия! Западът цели да демонизира Русия, както идеологически, така и политически!

103

до 173 Молотов

преди 8 години

>РоманДа без проблем, братушка. Пиндосы хотели устроить у нас перегоночной базой для тяжелой бронированной технике. Мы здорово ополчились и вместо желанных 40-60........Абе ***,нямаш ли достойнство,научи се от руснаците-говори без да мислиш.Те не си ли спомят как ни предаоха през 90-те,когато искаха с Америка да станат първи дружки.Те лично ни предаоха в сферата на САЩ за да бъдат "приятели" на САЩ,както и Полша,Чехия,Украйна,Литва и т.н.И сега викат,ама нали сме "братушки"...