14

Анонимен

преди 8 години

Следващата новина ще бъде как се къпят в гейзерите на Исландия или изскачат от лавата на хавайски вулкан.

13

за Гей Баньо....

преди 8 години

....явно и руснаците са се отворили на бизнеса ---"ПРЕВОЗ НА БЕЖАНЦИ ЗА ЕВРОПА"-!!!!!Друг е въпроса --дали е"държавна поръчка" или "частна инициатива"----НО, И В ДВАТА СЛУЧАЯ , НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ОСТАВАТ В РАЯ НА ***--ОРТАКА НА БАШАР АСАД!

12

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Е видяхте ли сега и в Русия отиват.И там е хубаво.Няма само в Америка да ходят я!

11

358

преди 8 години

До АнонименОбидите и общото говорене не са аргумент и е несериозно. Обърни внимание на изявленията на Меркел и Саркози само през последните два дена. Британците от своя страна косвено дадоха знак че спират конфронтацията с Русия - направиха изявление заподводницата си от април .Това е Новата Коалиция срещу ИД (разбирай САЩ ) . Американците добре го разбират това - вчера побързаха да бомбардират голямо военно хранилеще на ИД , и забележи - което е на стадион и стои там повече от година !

10

До 12

преди 8 години

Стой в *** и не мърдай никъде!Слушай чалга и дишай спокойно.Патриот с квадратна глава.

9

Анонимен

преди 8 години

До 358Коя е па тая нова коалиция от"Европейските държави и Русия" !? Пак смях и рубли! русията ти в близките 100г Ще гледа европа на пощенски картички бе дорогой. микромена запуши дупките и на кривия макарон а железозубата ватенка само за сомогон мечтае.Това го пише във всяка енциклопедия и най- вече в большая совеская

8

358

преди 8 години

До АнонименБРИКС , и новата коалиция която се сформира от Европейските държави и Русия срещу ИД са показателни . Защо някой трябва да ми плаща за да кажа че Сирия не е държава населена с фанатично религиозни общности. Това го пише във всяка Енциклопедия . Остава обаче впечатлението че не малко хора не обръщат внимание на това или въобще не го знаят. Не слагайте сирийците под общия знаменател на арабите. Саудитска Арабия,например и Сирия са два противоположни човешки полюса.

7

Анонимен

преди 8 години

До 358А ве, ти верваш ли си на теа тъпотии дето си ги надраскал или ти плащат за това!? Писането ти прилича на комсомолско съчинение от 70-те г. на миналия век, когато в потвърждение на този тип работническо делски драсканици, се публикуваха и снимки на"дрогирани" с кока кола американски войници. Пич, свести се малко и погледни датата, най-вече годината!Не за друго - ставаш за смех.

6

ГУЛАГ

преди 8 години

Е точно, Русия намериха :) Там ще ги посрещнат добре.В сибир има много вече пусти лагери :)

5

358

преди 8 години

До do 5Е какво се чудиш защо идват , държавата им е разбита от терористите обучени и въоръжени от САЩ .Същите които после ги препращат насам за да разбият и Европа. САЩ са във фиктивен банкрут, стават все по изолирани на международните пазари. В Латинска Америка не искат и да чуят за тях, след всички мизерии които им направиха. В Азия също . В Африка , в Европа. Доларът им е фалшив и са най- големия длъжник . Потъват и отчаяно им е нужен голяма война ,където вече могат да се проявят като лидери

4

do 5

преди 8 години

Кефят ли те нашсествениците?Факта е, че *** бургии се държат що-годе нормално, докато си живуркат в държавите. Попаднат ли в Европа, стават по-диви мюсулмани от най-яростните фанатици. Не зам защо, но така се получава. Искат ТУК да стане като ТАМ. Да се чудш закакъв *** идват тея пълчища тогава.

3

стига тъпотиибе тате

преди 8 години

До MoonwalkerХората на които викаш "тия" идват от Сирия. Сирия за разлика от другите срани от Близкия изток е светска мулти-културна страна . Там всички етноси и религии живеят в мир от хилядолетия. Това общество винаги е било перфектен пример за прилагане на истинските демократични принципи, не на демагогските . Това беше крепост на нормалността ,и знаем на кого беше трън в очите. Ако се солидаризираш с варварството ,може да се самопричислиш към *** от ИД.

2

Moonwalker

преди 8 години

Тия ще почнат да ни нападат и от Луната бе!

1

МЕНАХЕМ ЛЕВИ

преди 8 години

ВИЖДАТЕ ЛИ ДОКЪДЕ ВОДИ ВАШТА КСЕНОФОБИЯ? КАРАТЕ ХОРАТА ДА ХОДЯТ ПО СТУДА В РУСИЯ ЗА ДА МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ДОБЪР ЖИВОТ!!!