36

d

преди 8 години

37 де

35

d

преди 8 години

До до 36То и MacOS е на една платформа с UNIX, ама ти викаш.. не виждаш разлика ?

34

Калитко

преди 8 години

Предлагам на всички плюячи на apple да си купят руски смартфони ха ха ха...На дърва и въглища.

33

Анонимен

преди 8 години

36,във вашия офис сте все капацитетихахаххаха

32

Анонимен

преди 8 години

37, mnogo si zle bratooo

31

От 38

преди 8 години

Ми... орязаха го. Надявам се, че поне с Google ще се справиш... Ако не можеш, питай някой от колегите си, макар че и те ме съмняват.

30

До 37

преди 8 години

Радвам се, че не съм на мястото на работодателя ви. Отиди на https://in.answers.yahoo/question/index?qid=20110729213154AAKTkdA (ако dnes.bg не орежат линка) или просто напиши в google "differences between "mac os" and ios". Не мога да повярвам, че участвам в толкова абсурден спор. Човек, всекидневно работя с продукти на Apple (за нещастие), а ти чул-недочул се вживяваш голям разбирач, като даже не знаеш че мобилната и desktop операционните им системи са 2 различни неща.

29

до 36

преди 8 години

леле човек как се издъни с това само, чак казах на колегите тука и умряха от смях всички. Mac, ios или дори AppleOs е една и съща платформа, все едно да кажеш че андроида на таблетите е по-различен от този за телефони. Да има известни разлики но те са микроскопични....дори затова бълнаха толкова бързо и ундоусите в последните години да я уеднаквят за компютри и телефони. След подобен отговор който ми даде дори не очаквам да ме разбереш, можеби си типичния инат българин.

28

Анонимен

преди 8 години

Ха! Маc OS е операционната система за настолните и мобилните компютри, а iOS е за iPad/iPhone... Разлика от земята до небето! Ясно ми е колко богат опит имаш с устройствата на Apple...

27

до 33

преди 8 години

изясни ми раликата ако обичаш? Чакам да видя какво ще отговориш да знаеш.

26

Анонимен

преди 8 години

До pichАми ти каква работа точно очакваш да свършиш през телефона? Да чертаеш на AutoCAD? Имаш хубаво приложение за мейл, отваряш офис файловете, отделно от това за мусика и интернет е ок. Ако ти харесва и имаш мъни мъни го купуваш. Ако ли не - друг някакъв.

25

Анонимен

преди 8 години

По-долу 11 бях писал че съм със z3 - жена ми е със iPhone 6-ца, 6 години съм ползвал само iPhone-и различни версии, и имам iPad air - това което искам да кажа е че колкото и да се кефя на iOS и да ненавиждам андроида, без значение от цената на устройството - мога да заявя че за нормална ежедневна употреба - айфоните са си минавка, същото старо в нова опаковка. сонито е с по-добра, батерия, камера, екран, звук...

24

до 22

преди 8 години

колко издържа батерията на твоя пластмасов Самсунг бе ,,палав,,? Затова им падат продажбите защото най-после на всички им писна от бъгавите им телефони. В българия не се държи на качеството, по-важното е да има 5 гб РАМ и 10 ядрен процесор да се хвалим долу пред блока ,,тъпите,, айфони как имат само по 1гб и другите колко са прости по целия свят само...мнения на хора от най-недоразвитата д-ва в Европа, деца на стадо от комунисти които вече 50 години ги е страх от шепа хора в парламента

23

pich

преди 8 години

Само не разбрах освен игри и гледане на филми и т.е. неща, с тези у-ва ще може ли човек да свърши някаква работа?Игри, TV, Movies ....

22

Чича Ви Митко

преди 8 години

haters gonna hate, ain't-ers gonna ain't !

21

Анонимен

преди 8 години

До опсХаха, щото не можем да си го позволим всеки 3ти *** е с iPhone, нали ?

20

опс

преди 8 години

Пичове, аз като нямам пари да си купя Мерцедес, не казвам че Мерцедес са лоши, а че не мога да си го позволя. Така че моля Ви не плюйте по Епъл, само за това че не можете да си го купите. Те разбиращите хора са ги оценили, нямат нужда от вашата оценка.

19

До 18

преди 8 години

IBM Simon е първият смартфон в света.

18

Анонимен

преди 8 години

Знаем че разбирате много ама пак iPhone ще си купя. Samsung стават за подпиралка за масата,,,

17

...

преди 8 години

Значи забелязвам,че тук до сега пишат предимно обективни хора и казват като голям минус батерията. Даже споделят ,че нямат нищо против Айфона освен батерията и дори биха си го купили ако беше с по-добра такава. Обаче фенчетата на Епъл се чувстват длъжни да ни обеждават колко не разбираме. То нямало значение mAh , то нямало телефон да издържа повече и тн и тн.Това е истината бе фенчета палави, всички покрай мен с Айфон до последния модел са вдигнали ръце от батерията ,ама само вашите май са др.