19

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ЮНКЕР, като го слушам е станал ислямист !!!!!!!!

18

ko40 von selo

преди 8 години

стане ли в европа нещо,не бих искал да съм бежанец. те ще бъдат първите избити за секунди. арабеските с рязане на глави да не си мислят че ще оплашат европа.европейците сме доста свирепи, но и циливизовани. но карат ли така арабеските, незнам с тези камили къде ще бягат после.

17

морски

преди 8 години

Протеста срещу агресора НАТО е в неделя. ,13.09.2015г. пред президентатвото.Не на НАТО,не на убийствата на жени,деца и цивилни от терористите САЩ!

16

УЙ

преди 8 години

А БЕЗ БОМБИТЕ ПО ТЯХ НА КАКВО Е РАВНО ????????????? НА КУКЛИТЕ НА КОНЦИ ИМ СЕ ОБЪРКАХА КОНЦИТЕ.

15

Анонимен

преди 8 години

"Бомбите по Ислямска държава = кръв и бежанци"Бомбите по Ислямска държава кой ги доставя? САЩ май?

14

НФБ

преди 8 години

Статията е точна..Сащ и запада въоръжи ха и финансира ха. .различни групировки. .петурата е че се създаде ИДИЛ. .Цялата история е че има руска база в Сирия и сащ искат да изтикан Русия и Китай от региона. ...Двама се карат но Сирия плаща с кръв и мизерия. .Има го политическа игра преди трета световна война. .Икономически и военен съюз между Русия и Китай е неизгоден за Сащ. .И двете страни изхвърлят долара. .Оспорват лидерството на сащ..Щатската икономика буксува. .

13

да ама не

преди 8 години

СеСеСеРето се разпадна и Русия върви яко надолу и от нея ще се цепят части скоро, това е ясно и на малките деца. От друга страна, ЕС-то си стои целичко.

12

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всички те, на някакъв етап, са били подготвяни от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

11

въпроси има ли?

преди 8 години

Сащ ще помогнат на Европа с бежанците. Сащ ще увеличат бомбардировките в Сирия и Ирак и така ще увеличат броя на бежанците към Европа. Въпроси има ли?

10

----------------

преди 8 години

КАТО ЗАПОЧНАТ ТИЯ ЗВЕРОВЕ ДА ИЗНАСИЛВАТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ МЪЖЕ, ЖЕНИ,ДЕЦА НЯМА ДА ПОДБИРАТ .ТАЯ ХУМАННОСТ И СЪСТРАДАТЕЛНОСТ ЩЕ НИ ИЗИГРАЕ ЛОША ЖЕГА..

9

ko40 von selo

преди 8 години

как може да има мирно население в ислямска държава, там всички са побъркани ***. да се бомбандират наред. и като стане целият свят мюсюлмански, кво правим, всички яздим камили, цепим камъни и правим 1000 чавета

8

Иван

преди 8 години

До 15Не само, че ще ида, а и много биха отишли, но както виждаш??? ПЪЛЕН ПАС!

7

Анонимен

преди 8 години

До ИванТи ще идеш ли ако националистите направят протест, или ще си гледаш Биг Брадър? Така си и знаех.

6

Иван

преди 8 години

Интересно обаче колко са клекнали всички националистически и патриотични движение в България. Не се говори нищо по темата с икономическите имигранти(бежанците), няма никакви протести. Ако някой се изпикае на криво от правителсвтото веднага ще организират поне 1000 човека да викат пред парламента, но сега пълно мълчание пред това нашествие и загубата на суверинитет от страна на България! В момента не българите а предателите в Брюксел раздават български лични карти. Защо ли???

5

До 10

преди 8 години

До ЕС се разпадаА дано, ама на дали! Като е казъл народа.

4

Възможно решение

преди 8 години

Защо никой не предлага нещо много по-просто?Да се приеме, че е криминално деяние купуването на петрол и други суровини от източници, които са под контрола на ИД, а също и купуването на археологически артефакти от тях?Когото хванат, че прави това, да му се конфискува купеното да му наложат глоба в десетократен размер съобразно цената на онова, което е купил, а при повторно подобно прегрешение - едногодишно ембарго на неговата държава!Само че никога няма да приложат тази мярка.

3

ФХ

преди 8 години

"Всъщност, САЩ, Великобритания и Франция и техните регионални съюзници се намесват непрекъснато, като спонсорират, обучават и въоръжават..."И точно тези трите държави не искат да пиемат бежанци. Да не съм разбрана погрешно - аз съм за прием и помагане на бежанците, защото считам, че е важно да бъде спасен дори и един живот. Но такава наглост като на политиците /не народът/ на тези три страни е ненадмината. Сега цялата попара ще я сърба Европа.

2

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да се хвалите един друг, жалки лицемери.Ония с брадите и те ще ви похвалят. Вие сте виновниците за всичко което става!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Боян Расате на кого ни остави.