8

Тихомир Томов

преди 8 години

До Петя Ш. Това не е конспирация , а печалната истина Браво за уточненията , но повечето *** това не ги интересува за жалост. Напомни им , че през 1933 г толкова са били стреснати , че са учили Елизабет как да посрещне и Вермахта ! Когато на нормален човек му се представи картината , той не би трябвало да гласува за парламентарно представените продажници .

7

Анонимен

преди 8 години

следващата статия трябва да е за кучетата на най- дълго властвалата кралица, в петък за розите на най- дълго властвалата кралица... в събота напишете нещо за тапетите на кралицата властвала най- дълго...

6

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството че българските медии пишат повече за кралското семейство от британските. Аз съм в шУтландия тука никой не го интересува за старците нито за оная дето роди наскоро. Малка статиика в ббс и това е. Пият си *** друсат се и не им дреме. То и без това друго не могат. Пък ако си мислите чв кралското семейство е голяма работа...нъцки. Както казваше гацо бацов "абе покръкват и тия"

5

Поп Грую

преди 8 години

Ама мъжът й бил жив!!!Оцелял е покрай тази вещица!!!Браво!Юнак!!!

4

Петя Ш.

преди 8 години

Това за годината-1848 е интересно! Но знаете ли истинското име на Филип- БАТЕНБЕРГ. Той е роден в Германия .беден аристократ. Титлата -гръцки принц е измишльотина! Както и името му обърнато на английски език- Планината на Батен --- Батенберг или-Моунтбатен! Те са всичките с Германски фамилни имена. А защо Елизабет е Уиндзор-на името на замъка .който имали в провинцията! Вижте в интернет. Защо те са роднини с нашия-Сакс-Кобург-Гота?

3

Надя

преди 8 години

Независимо дали е кралско, всяко семейство, което е стигнало златна сватба заслужава уважение, а тук говорим за 20 години отгоре.

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ясно що е бил...намусен.Аз ако бях на неговото място,щях да...заобичам конете;те има по...добро изражение от кралицата.

1

Бълвоч.

преди 8 години

"между 1848 и 1951 Филип е разпределен в Малта". Това едно."а не неговото - Маунтбатън.". Това две.Нали беше грък, бе, сладури? Това три.