4

Анонимен

преди 8 години

Разследването на полицията е показало, че става дума за неуредени родителски права и конфликт между бащата и майката на момченцето.Хаха МВР показва завиден капацитет - разследването на полицията заключва, че не става дума за отвличане, за личен конфликт. Що не ви...

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе е задължително. Просто понякога се случва, бащите да са по-качествени и добри хора от майките. Ако бящата има по-добро образование, по-добро положение в обществото, по-добри финанси, то определено звучи, че той е по-добрия кандидат да изгради едно добр човешко същество то това дете.Независимо от това, дали е отговорна майката, става въпрос за отвличане,на невръстно дете. Наказанието е период от 8 до 15 години в затвора, за всички участници в отвличането.

2

Българийо....

преди 8 години

Горкото дете. Все единият от тези родители е ***, възможно е и двамата да са такива. Тая майка знае ли какво причинява на детето , да го вземе "як мъж в черен джип".Въпросът не е в инцидента, въпросът е че това е ежедневие с този съд, тази система и тоз "матрял"

1

ha ha

преди 8 години

до 2, или развода е по взаймно съгласие, и майката се е отказала от него.