30

интереса клати феса

преди 8 години

САЩ не бързат да помагат на когото и да било! На тях интерса им е над всичко!Ако имаше интерес дали щяха да се бавят?

29

Анонимен

преди 8 години

САЩ- могъща държава се страхува, а Европа няма от какво да се притеснява и безропотно приема ли, приема бежанци? Не е ли време да се запитат европейските политици кой осигурява парите за новото преселение на народите? Повечето бежанци имат пари за прехвърлянето през границите по един или друг начин и нямат документи! Какво и колко ще остане от Европа- такава, каквато я познавахме до преди няколко години? Та те дори не си чистят ***, сякаш местните са длъжни да правят това вместо тях!

28

Анонимен

преди 8 години

Бежанеца не иска да се бие И.Д, той иска, друг да воюва вместо него, а той да легне при жена му! И ако може да му направят някоя и друга джамия!

27

Сноудън

преди 8 години

ОТ какво се страхуват? Нали те създадоха Ислямска Държана и Ал Кайда.

26

Анонимен

преди 8 години

Нали са много хуманни американците. Айде да ги видим сега.

25

Анонимен

преди 8 години

Бежанеца не иска пари, власт, дом,живота Ви смотан.Бежанеца иска Родината си, родния си дом, живота в родината си, работата си в родината си. Как да му помогнете дайте му храна и оръжие на границата на родината му и да воюва за това което иска е може Сър Дейвид Камерън да го поткрепи с няколко хиляди дрона.

24

Анонимен

преди 8 години

Сащ не бързат да помататВиждаме и самиЗа тях - теро.иттиЗа нас - бежанциЗа тя - визи За нас- камъни по полицаите

23

666

преди 8 години

Ordo ab chao.

22

kon

преди 8 години

бежанците ще спасят европа от америка,русия и подлите китайци,а после повечето от тях ще бъдат депортирани..когато европа е колонизирала целия свят и емислела нови роаботи другите са били едни диваци

21

Uncle Sam

преди 8 години

*** it up Europe! ?2=$1, oh yeaaah!!!

20

Asiti

преди 8 години

Amerika e nay golqmata evreyska i masonska darjava ot sazdavaneto si do sega vsichkite im ptezidenti sa bili chlenove na masonskite lodji(ilnimuatium) oshte prez 1876 godina sazdadoha osnavata na noviq svetoven red tehniqt sembol e edna piramita i nay gore v piramitata stoi edno oko koito vijda vsichko

19

Анонимен

преди 8 години

Хаос(управляем) трябва дами и господа, за да се контролират васалите(франция,германия) и ***(полша, румъния, литва...България) Кой срещу кого воюва? Турция срещу кюрдите и Асад, кюрдите Асад и Хизбула срещу ИД, израел и васалите срещу Асад и уж срещу ИД, арабските монархии срещу Асад и хизбола, а щях да забравя най важното, има една имагинерна "умерена демократична опозиция" на която се изпращат оръжие и боеприпасиПп От както сащ започна да се бори с ИД, увеличи територията си 3 пъти

18

Анонимен

преди 8 години

ИД се създаваше още през далечната 1991-92година от. ФАЩ

17

ФФ

преди 8 години

Между *** и наковалнята в момента се намира Европа. От една страна за всекиго е ясно, че САЩ са отговорни за ситуацията и за причините да се доведат нещата до този хал. САЩ оставят Европа сама да се справя със ситуацията, която тя забърка. Всички негативи ги отнасят обикновените Европейци, които са задължени да слушат САЩ. Докато Русия и САЩ се борят за надмощие Европа е тази, която отнася последствията. Европа не може да очаква помощ от САЩ.

16

Анонимен

преди 8 години

САЩ само създадоха тези бежанци и няма защо да бързат! Нали в "мътна вода,риба лесно се лови"!

15

Анонимен

преди 8 години

САЩ си спечелиха врагове на килограм. Поздрав за САЩ с 2pac - hit em up.

14

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството,че вече всичко е уговорено между Русия и САЩ,това всичко е цирк.

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЯдерной войны никто не хочет! сумашедших нет. Задача США - чужими руками устроить в Европе и России большие проблемы. США и НАТО бомбили Ирак, Югославию, Сирию и Ливан - проблемы достались Европе.

12

българина

преди 8 години

но явно хайдутина юнкер он башяи несе бои неговата турска верица лицемерна. излизане от ЕС веднага! който излзе пръв ще спечели и щше се спазари най добре с Русия и Китай! като влязохме последни в ЕС хванахме шлиферна ама не на БОГ а на Дявола. първите печелят

11

Анонимен

преди 8 години

"Боят се,че екстремисти могат да влязат в страната......."!!!!!А,Европа????Даже я задължавате даги приема,защото било неморално,нечовешко,нямало състрадание!!!!ЗНАЧИ ЗА ВАС СА ЕКСТРЕМИСТИ,ЗА НАС-БЕЖАНЦИ!!!!ВАШАТА МАМАААААААА ДВУЛИЧНА,ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ!!!!!