6

Анонимен

преди 8 години

Защо разрешавате на ЧАСТНИТЕ болници да сключват договори със Здравната каса? Та те други болни не лекуват и ако нямат тази субсидия ,ще фалират! Обявете колко от тези"частни " клиники и болници са собственост на бивши и настоящи политици!

5

кк

преди 8 години

Преди няколко дни Бойко твърдо заяви: Заставаме 1000% зад реформите, предложени от Петър Москов...Ще му осигурим парламентарно мнозинство за гласуването им...Типично по бойковски - днес кажеш едно, утре се измяташ... Ами, при този "матреял" като българския народ, можеш да си говориш и правиш каквата си искаш...Айде, и на 25.10.2015 г да не забравите да гласувате с бюлетината на ГЕРБ!!!Да ви е честито още от сега!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече наливаме в бездънната здравна каца, толкова по-зле става...

3

Анонимен

преди 8 години

алооо, днес бегето, руският самолет, за който ни продънихте ушите прелетя над българия. позорно е, че сте част от тъпата манипулаторна машина.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов, че не позволи на това куку Москов да разграби и малкото останали болници.

1

Анонимен

преди 8 години

Нека не забравяме една много важно нещо, което не бих нарекъл точно подробност. Москов е лакей и маша на Борисов, а Борисов е слуга на Олигархията. Логично е всички промени да са насочени срещу обикновените граждани и в защита на Олигархичните кръгове, които управляват България.