43

Журнал

преди 8 години

Страхотна статия, с максимално възможни допуснати грешки!

42

www

преди 8 години

По мои наблюдения няма такива кешове без охрана наоколо. Казвате, че парите не били големи. Не са - друг път. Оборот в денонощие на средностатистическа бензиностанция с гастро и магазин е 30-40 хиляди лева, на супермаркет 15-20. Не мислете, че хората имат толкова пари да се хранят. Организирал съм охрана на подобни обекти. Нападения има. Задължително е да има качествен СОТ, каса, а и гард.Човекът бил държал при баба си 15-20 пъти по-голяма сума? Как става това?! Луд ли е или е по-айдук от тия?

41

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ТАКИВА БАБИ!Това са блещолевици на ***, за да не се вдигат пенсиите!

40

8

преди 8 години

ТОВА ВИЦЪТ НА ДЕНЯ ЛИ Е !?

39

Анонимен

преди 8 години

Крадеца намерил по-голям крадец.

38

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какво се впечатлявате.. 300К евро оборот не е особено голяма сума дори и за малък бизнес. Те кварталните магазинчета за хранителни стоки които са на оживени места правят по 5-10хил. оборот на ден а пък какво става за по сериозен бизнес. А и защо да не си държи човека пари в сейф. Не си мислете че в банките е много безопасно.

37

Анонимен

преди 8 години

добре де, ако за всяка подобна кражба полицията се задейства по същият безкомпромисен начин, след 1 месец бандюгите сами ще се откажат като видят, че не става. Друг е въпросът защо не го правят, и тоя внук чий пари пере

36

FBI

преди 8 години

от на Борисовите криминални персони , като беше Главен Секретар не ги е хващал

35

Анонимен

преди 8 години

Изпраните пари на някой политик или наркодилър.

34

цък

преди 8 години

Това вече не може да се определи, като - човешка доброта или наивност.Единственото определение на подобна потъпка е - Простотия!!!псКъде са данъчните бе, спят ли???И колко още "бедняци" подобно на тази "бедна старица" има из Бг????

33

7

преди 8 години

И бабата е в кириза

32

Някой

преди 8 години

Ами я ги пуснете сега, да ходят да мамят и грабят и други хора, "законотворци" *** !!!

31

ha ha

преди 8 години

Срамота, да имаш толкова много пари, и да нямаш един свястен "ъглошлаиф" да дадеш на човека от "здравната каса" да ти открадне парите, направо си е чиста излъгация. Сега бабата да отиде да купи един нов, и да не се излага вече така.ако не, тези от "здравната каса" да ходят по домовете да събират пари с "подобаващо оборудване"

30

Анонимен

преди 8 години

Става ясно, че всички бабушкери кътат по 12 000 и 45 000 лв. средно. И мрънкат за пенсии.

29

Гърбушко

преди 8 години

до SSА бе , фръцльо , известно ли ти е , че от много бачкане се става гърбат , не богат !

28

SS

преди 8 години

До Анонимен 31 - ти няма и да имаш дори възможността да видиш толкова пари на куп,защото толкова ти е акъла ... хората бачкат,не са като теб да плямпат по форумите...

27

Сандо

преди 8 години

фанали са го щото е спипал парите на тоя дето не трябва !пак добре че не са го копали на място.нали ви е ясно кои нормален човек държи при баба си толкова пари в брой и в сейф ;)

26

Анонимен

преди 8 години

"268 000 евро и 13 000 долара, както и над килограм чисто злато"Кой нормален държи толкова пари и злато вкъщи? Крадците са обрали крадеца :)

25

Анонимен

преди 8 години

Ихааа. Като чета новините имам чувство, че едва ли не всяко домакинство има скътани едни20-30 бона, които си почиват под дюшека.

24

Анонимен

преди 8 години

"Сега остана и данъчните да изтумбят внука - откъде има толкова пари и дали си е платил данъците за тях :)"Абсолютно. Аз цял живот да бачкам без стотинка да изхарча, пак няма начин да събера 250 000 евро и килограм злато. Задължително да се разследва този откъде има толкова много пари.