44

Иванова

преди 8 години

"И всъщност с този сайт аз исках да впечатля родителите - госпожо Георгиева, не със строфи от Корана се впечатляват родителите, а с качественото отглеждане на децата. В тази градина децата от малцинствата се поставят на пиедестал. Българчетата са подбутвани и оставяни на заден план, но Главно мюфтийство спонсорира здраво...

43

Анонимен

преди 8 години

ne e vajno koy kakva religiya izpovyadva a da e dobar chovek. loshite ne se nujdayat ot religiya - te prosto sa hora s kompleksi (alchni, jadni za vlast, za slava, da badat laskani - s edna duma egoisti ).

42

Бай Ганьо

преди 8 години

Чудя се колко ли трябва да си ограничен ментално, за да посещаваш ЦЪРКВА в 21 век...

41

Анонимен

преди 8 години

И кое толкова много ви хареса в този цитат? Ако не ви го каже някой, нямаше да се сетите сами ли? Ако е така, то е щото сте ***. Сори.

40

Анонимен

преди 8 години

Скапани религии. Дядо коледа за възрастни. Само ни делят и настройват едни с/у други. Двадесет и първи век сме бе хора. Погледнахме отвъд небето отдавна. Не би трябвало да имаме нужда от истории за да бъдем добри хора и да се обичаме.

39

иван

преди 8 години

Всеки човек носи в себе си частица от Бога. От аллах няма как да носи, защото аллах не съществува.

38

Анонимен

преди 8 години

До 42Ама като ти хареса толкова, чети си корана, той е премедър, само недей ми натрапва неговите мъдрости!

37

Анонимен

преди 8 години

Петър Дънов ще се окаже много далновиден учител.Още тогава е прозрял нуждата от нова религия,която ще обедини народите в името на Любовта и спокойствието.Времето идва.Самите религиозни водачи сами ще се убедят в това,че има спешна нужда от Универсална религия,която да успокои народите.Може би тогава светът ще стане по-добро място за съжителствуване.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42"Съгласно Закона за закрила на детето религиозната пропаганда сред деца е недопустима."

35

Анонимен

преди 8 години

Какво се учудвате ,много скоро с такива "педагози" българо - отстъпници,като К. Георгиева и Петев , скоро в България няма да остане и един християнин!

34

Анонимен

преди 8 години

Е,добре де няма нищо лошо в цитата,но не само Мохамед е казвал мъдрости.Вземи Христос,Буда,Шива,Платон,Аристотел,Конфуции мога да ги изреждам от А до Я.Кажи ми ти сега коя религия е по-добра,коя е по-мъдра?Коя трябва да отхвърлям и коя да изповядвам? Ако изповядвам исляма християните ще ме отхвърлят или обратното.А всичкото е едно.

33

Анонимен

преди 8 години

Проблем няма - стига градината да е частна. Има и еврейско училище но то е частно. Същото се отнася и за кърджалийската програма на БНР...

32

Анонимен

преди 8 години

Добре де, защо може да се цитира *** и пульо на ляво и на дясно, но когато цитатът е от Мохамед, веднага е "о, ужас"?? Ми казал е нещо правилно човекът, кво! Този цитат ми харесва, наистина! А според законът за авторско право трябва и да се посочи източник, така че не виждам проблем! Ако цитатът беше нещо за джихад и т.н. тогава щеше да е зле, ама точно това си е съвсем правилно и точно казано! Или пак става въпрос за пропаганда и не бива да знаем, че Мохамед е имал и добри мисли?

31

Анонимен

преди 8 години

Целта на религията е да държи в невежество и покорство масите,докато ония горе по върховете лъжат ,крадат ,убиват.За толкова хиляди години никой монах,владика,имам не се надигна да обвини властта в злоупотреба а ,напротив прикриват умело деянията и анатемосват всеки осмелил се да изкаже мнение за властимащите.защото така им е удобно.Ако това се е случвало в годините "бунтара" бива или подгонен или убиван.Историята помни такива времена,като Инквизицията

30

Анонимен

преди 8 години

Ако беше цитата от Библията и думите се приписваха на Господ нямаше да има проблем.Да не забравяме, че Бог и Алах са синоними.Според мен директорката трябва да бъде поощрена за опита си за интеграция и социализация на малцинствата.

29

Анонимен

преди 8 години

До 33Да, общо взето. Ако се премахне Аллах от цитата, остава само "Възпитавайте децата си добре". Целта на религията е да плаши по принцип безскрупулни хора с висша сила в опит да ги вкара в някакъв ред. Един крайно неефективен метод, който всеки хахо може да интерпретира както си иска.

28

Анонимен

преди 8 години

За мен лично проблемът не е в това че се използва цитат на Мохамед. Проблемът е че се използва религиозен цитат.Единственото което религията прави, е да трови умовете на хората с измислени обещания, скрити зад някакъв измислен "морал", който демек изповядват. Религия и морал са две съвсем различни неща, нямащи нищо общо едно с друго. Не ми е нужен измислен бог за да се държа човешки с хората.

27

Анонимен

преди 8 години

Проповядване на чужд език в българска детска градина е НЕДОПУСТИМО! Виновните ВЪН!

26

Анонимен

преди 8 години

Еее, ама много симпатизанти намери този цитат :) Сега да не тръгнете да лепите мъдрости от корана на всяко училище :)

25

Анонимен

преди 8 години

Децата не трябва да се учат да се страхуват от който и да е бог, тъй като всички богове са еднакво измислени концепции.Страшното нещо е невежеството и отричането на научните факти. А тези неща вървят ръка за ръка със сериозното проповядване на всяка религия.