30

Анонимен

преди 8 години

До съжалявам,но

29

До 37

преди 8 години

Доста обосновано изказване. На мен лично ми хареса момичето как пее не чух грозен глас още по-малко бих определила посочените звуци като грозни. И за разлика от вас не се "Очудвам" от избора на публиката.

28

съжалявам,но

преди 8 години

Изключително грозен глас,дразнещ тембър, грозно " а" и" е" и "уь"-чак неприятно за слушане, очудена съм от резултата, неясно как спечели ? Слави рядко греши -какво стана този път?

27

отвратен зрител

преди 8 години

Не мога да повярвам, че има хора, които се прехласват по този плевенски селянин. Кажете ми, възможно ли е да се появиш по къси ***, с червени гуменки и да коментираш пред децата как си бръснеш краката и дали си бръснеш гърба - идваше ми да повърна. Гледах конкурса не заради простака Трифонов, а заради децата на България. С Трифонов започна и продължава опростачването на българина. Гнусотия.

26

75

преди 8 години

Никога не гледам гологлавия крачен лост за автомобил.Сега видях това момиче.Добре е ,че е спечелила. Защото прилича на дете.И за кривите зъби и за липсата на излъчване като са писали "умниците" по долу.Това е детски конкурс.Не е конкурс 'Мис" или "намиране на чичко спонсор".Крисия пее страхотно.Никакво съмнение.Но не мога да възприема 10 годишно дете с грим,облечено като елитна компаньонка,да говори с приглушен глас,да гледа с премрежен поглед и да се усмихва като.... Това не е дете!

25

чичо Гошо

преди 8 години

Не виждате ли,че в последно време г-н Трифонов непрекъснато се заяжда с г-н Димитров!Може би защото единият е имал няколко жени!Трудно е г-н Трифонов,жените сега са много комерсиални а вие се страхувате за парите си.

24

Анонимен

преди 8 години

В крайна сметка -най-лошия и несполучлив избор...

23

Анонимен

преди 8 години

Всеки коментира и се прави на много запознат с нещата.. Слави бил ви дразнел еми не го гледай те.. че чак четох коментар да го свалят от телевизията и кой да качат после ? Все ще има недоволни Габриела е добра, и за Крисия има лоши коментари оставете децата не ги натоварвайте излишно с подобни без почвени обвинения

22

Анонимен

преди 8 години

Много разбирачи тука се изказват категорично кое ставало. кое не ставало, дори без да са гледали децата, дават оценки от последна инстанцияно българина от всичко разбира, от футбол, от политика, от музика и от летящи чинии

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен : Всичко, което прави Слави е правилно- той даде възможност да се изявят и израснат много таланти. Всеки конкурс е изпитание на участниците, а разговорите с журито със Слави е тест, а не лигавене, както ви се струва. Имайте търпение, уважение , защото Слави е уникално събитие в шоу бизнеса на България. Това е повод за настроение. А не за ядове!!

20

Нормално

преди 8 години

Е, пак избраха най-смотаното... Но такъв му е вкусът на Слави. Все пак успех на детето, то не е виновно.

19

Анонимен

преди 8 години

Само ме интересува едно -това дете "на чии хора е ?" :D Не че нещо, дори не съм гледала предаването, не мога да понеса и една минута тоя бесен аграр Слави. Но всички знаем как стават нещата в милата ни родина.

18

бай иван

преди 8 години

абе Бат'Слави Тъндърлъка 'ептен изпростял селяка. за малко да ме откаже да гледам децата как пеят. изритайте го тоя пацул от ТВ-то бе!

17

Анонимен

преди 8 години

Габи беше най-добрата и заслужено спечели

16

До Слави Трифонов

преди 8 години

Г-н Трифонов,Вие нямате качествата да журирате. Вие направихте гледането и слушането на тези прекрасни деца непоносимо отвратително. Вашето нелепо поведение направи така щото зрителят да гласува напук на Вас. Съжалявам Евгени и останалите от Ку-ку бенд - те са страхотни музиканти,. Снощи изборът беше погрешен, но виената е Ваша.

15

Анонимен

преди 8 години

само не разбрах защо Слави не спря да се дразни с Орлин. В началото просто го пренебрегваше, а после откровенно се заяждаше с него и то пред всички вкл. и децата. Каквито и търкания да имат помежду си трябва да се държи като професионалист. Вместо това той не зачиташе мнението му заяждаше се и накрая просто каза на Евгени как да гласува и излезе с правилото 2:1... Доста просташко поведение. Добре че публиката реши друго, та да го видим сега като не стана на неговата...

14

Анонимен

преди 8 години

Нищо лично към Габриела нито към зрителя който е гласувал за нея.Снощи зрителят гласува за песента "Осъдени души" - безспорен хит и изпълнена брилянтно от Лили Иванова.Снощи уважаемият зрител трябваше обаче да се гладува за изпълнение и за качествата на изпълнителят.Снощи песента Осъдени души беше употребена, използвана. Симона, Гергана,Радко, Иван - имат повече качества от Габриела.Считам също така, че абсурдното и просташко поведение на Слави предреши избора на зрителя.Въпреки това Успех дете

13

АЗ

преди 8 години

Поправете ме, ако греша, но Евровизия не е ли конкурс за песен , а не за изпълнител. Разбира се, че е важно изпълнителят да е добър и да представи песента добре, но при толкова таланти все ще се намери кадърно дете да я изпее. Не е ли по-правилно зрителя да избира песента, която да ни представя. Децата са прекрасни, но са толкова добри професионалисти, че малко ми се губи детското в този конкурс!

12

ханко брат

преди 8 години

спокойно, и да падними шпродължими нъпред! за балгариа!да съ гурдейм!

11

Анонимен

преди 8 години

И като почнат по форумите да им оценяват "присъствието" и особено "визията". Това е дете, бе!