15

Росен

преди 8 години

САМО ДПС! ДОГАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

14

Цеко

преди 8 години

Нормално е всеки да иска да се коалира с ДПС, като това е най-последователната партия за последните 25 години!

13

Анонимен

преди 8 години

За тези които още не са разбрали дпс не са турска партия а само използват турските гласове.по правилно е да се наричат организирана престъпна група.

12

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

ДПС е непреодолим фактор! ФАКТ! Вместо да се направят излишни упражнения, трябва да се подходи прагматично и да се осигури максимална политическа стабилност в България и впоследствие прогресия! Стабилност в България без ДПС няма как да има! ФАКТ!

11

14

преди 8 години

Асане, пиши си истинското име. А като ти харесва Турция отивай там. Никой не те спира. Радвай се на "стандарт" и "свобода". Халал да ти е.. както казвате вие турците.

10

Иван

преди 8 години

Българин на власт е като бясно куче пуснато на свобода, руши, хапе и заразява всичко по патя си.Аз съм за да ни управлява партия като ДПС! Нека пробваме и вземем пример от Турция и дано достигнем една стотна от техния стандарт на живот и икономика.

9

Анонимен

преди 8 години

Задължително гласуване,не искам неграмотни да ме управляват.

8

БАБА КУНА

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ЛИДЕРИТЕ НА РЕФОРМАТОРИТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА С ПОДЛИТЕ ГЕРБАДЖИИ, КОИТО ПОСТОЯННО ИМ ПОДЛИВАТ ВОДА И САМО ТЪРСЯТ ПОВОД ДА СЕ СЪЮЗЯТ С ДПС.

7

винету

преди 8 години

Глупости.

6

Тоя пазвантин

преди 8 години

цял живот е слугувал на разни "особи", сега вече остана да го произведат и него в особа, за да избие комплекса си за малоценност, дори ако това означава да остави 5 млн. рая на от ДПС и на ***.

5

Анонимен

преди 8 години

Еее,че то на американската ясла има достатъчно-нека и на руската има някой.Да живее Я.Янев съветник на премиера

4

Анонимен

преди 8 години

То вече всички са едно, ГЕРБ отдавна се заиграха с ДПС и всички предизборни обещания отидоха в кошчето... Един Радан не стига, човек като него няма как да има подкрепа в България - сума хора не говорят български, други гласуват по препоръки на шефовете си, трети ги интересува само да спят и да ядат и т.н.

3

Анонимен

преди 8 години

След като маса ''политолози'' и политици са на американска хранилка, защо да няма и на руска такава....?Да не говорим, че и самият президент РП чрез организации като ''Америка за България'' провежда про -американска политика, която има силно съмнение дали отговаря на наципналните ни интереси, ако пък въобще иамем такива

2

topal cheren samun

преди 8 години

da gledat - zatova imat ochi - da gledat. gledaneto ne e zabraneno. :)

1

Анонимен

преди 8 години

тоя "политолог" май и той е на руска ясла