12

т

преди 8 години

Дори заловени и подведени под отговорност, санкциите не плашат никого. Актове и т.н. никога няма да стреснат ромската ***, а отсеченото дърво е вече отсечено. Необходими са съд и ефективна сериозна присъда.

11

Анонимен

преди 8 години

Докога ще са с повече права бе?Докога за тях кражбата не е кражба а бране ?!?

10

БХК

преди 8 години

Незабавно да БХК да обвенят горските в насилия спрямо невинните роми.

9

Кукувица

преди 8 години

Не свършиха ли тези дърва, бре? Да секат, колкото си искат! Като свършат да видим тогава какво ще секат. Е..ти държавата!

8

Ъъъъъ

преди 8 години

Боко, недей така. Баба Меркел ще ти се обиди пак и па ше паднеш от власт и после ще правиш Боко 3 кабинет. Е разбира се само ако Сорос реши, че не си му тормозил много домашни любимци!

7

ЦК на либерастите

преди 8 години

Няма да е зле военните да си тренират специалните части в Рила и Пирин и да стрелят на месо по бракониери ! А в Родопите направо с авиация и направо хеликоптери с картечници !

6

Ъъъъъ

преди 8 години

Аде бе още ли не сте ги интегрирали тез, ГЕРБ?!?! Вие сте срам за *** ценности! Като не можете да ги интегрирате, дайте им да си берат дръвца завалиите, що ги харестувате, че и барачките взехте да им бутате напоследък...

5

Анонимен

преди 8 години

Защо не разрешат на горските да стрелят,когато са нападнати? И колко от тези рецидивисти са в затвора или по-скоро защо не са в затвора? И до кога ще командват в България?

4

ъ

преди 8 години

имат пистолети- да стрелят !

3

ха

преди 8 години

Бойко му държи края в тази държава и цари ред и евроатлантическа ценност!

2

анонимен

преди 8 години

кво пък им се молите!? има хубава българска поговорка - на зла круша зъл прът

1

муньо

преди 8 години

пушки нямат ли тия горски бре?