25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24я давидим сега - у нас казваш чадърчето е 6 лв, получаваш чадър. в Гърция плащаш 3 евро (малко по-малко от 6 лв.) за фрапе и получаваш - чадър, два шезлонга (нека не ми трябват), фрапе и минерална вода. do the math пич!

24

Анонимен

преди 8 години

До Йонийски НЕфенсамо да знаеш, че именно понеже водата в Черно море е сладка е благоприятна среда за развитието на всякакви бактерии, водорасли и други гадости (прибави и капацитета на пречиствателните станции и може би ще ти стане ясно), които причиняват доста по-сериозни вреди от зачервените очи. А за обслужването и цените изобщо няма да говоря.

23

Анонимен

преди 8 години

Кво само си чешате езиците? Много знаят,много видЕли......хайде бе.Истината е една....всеки ходи където си иска. Не се тъпчете през сезона и ви излиза скъпо колкото тук. И е по-хладно. :)))))))От три години не ходя на море в БГ......боли ме за съсипаните красити.....Хайде поне това си признайте- на Лефкада "мутробетон" НЯМААААААААА

22

До Йонийски НЕфен

преди 8 години

Пич, защо не си ходиш на родното Черноморие. Там след 5 минути плуване, зачервените очи ще са ти най-малкият проблем.

21

Йонийски фен

преди 8 години

До Йонийски НЕфен За соленото е вярно , но това е навсякъде в Средиземно море. То у в БГ и да не е солено , нищо не може да видиш , а и по-добре да не гледаш :) Обслужването от "братовчедите" е в пъти по-добро от сопнатите , които само те лъжат за сметката че и чакат бакшиш. Накрая като бонус се насираш от некачествената храна ,за да може да иде в морето и да го гледаш по-добре. Страхотия!

20

Йонийски НЕфен

преди 8 години

Защо ,като хвалите толкова йонийските острови,винаги пропускате 2 неудобни факта?-Водата е толкова солена,че след 5 минути плуване без очила,очите ти стават като на току-що осветен оксиженист или на напушен тийнейджър от "Мараша".-Местното население на йонийските острови спокойно може да участва във "Властелина на пръстените" от армията на Саурон.Има и добри хора,но просто ВСИЧКИ са братовчеди ;)

19

Анонимен

преди 8 години

Чадърчето в БГ е 6 лв, шезлонг не ти трябва, там ти трябва щото са камъни. Сафридчето у нас е 6 лв. а тям прясна рибка от 8 евро нагоре. Безплатното чадърче ти излиза едно 500 до 1200 лева за семейсто за 10 на дена. Юрюш народе на "безплатните чадърчета"

18

Анонимен

преди 8 години

Най-забавното - на Лефкада 2 шезлонга с чадър - 5 евро , у БГ 50 :)

17

Тео

преди 8 години

Недостатъци: Пътят си е дълъг (9-10 часа) и там придвижването по острова са едни безкрайни тесни пътчета с обратни завои. Плажовете макар и адски красиви са основно каменисти или със ситен чакъл (поне няма таралежи), като наистина има много впечатляващи , но и други доста надценени. Няма много нощен живот и е по-семейно , така че ако търсите забавление ходете големи компании или на круизовете за нощни партита в морето. Скъпичко е особено през сезона затва на плажа с хладилна чанта :)

16

Teo

преди 8 години

По моето скромно мнение Лефкада има следните предимства и недостатъци , като всеки да си прави сметката:Предимства: - уникално красиво море и чиста вода. Лазурни плажове в буквалния смисъл, много неща за разглеждане , особено по плажовете и близките острови. Еднодневен круиз е само 20 евро сравнено с "яхти" в БГ за 100, сърф и други водни спортове и забавления , топло е дори Септември ,а за хубавата храна в Гърция няма какво да говорим

15

Анонимен

преди 8 години

На снимки изглежда феноменално красиво!

14

за Кефалония

преди 8 години

Абе за красиво е красиво,чисто е,водата е бистра,обаче е една идея по-хладна.На Миртос пясък има до паргинга,другото са камъчета,но те пречат само ако си без аква обувки и излизаш от морето.Да легнеш на камъните не ръби като на пясъка.А Лефкада с тия стълби все едно ходиш до Шипка не ми допадна и морето също е по-хладно и вълнисто от това на Халкидики.Като сметнеш разхода за спане дори идва по-скъпо.

13

Анонимен

преди 8 години

Забележете обаче едно нещо в коментар 1 и 2. Някой си е пляскал здраво минуси. Пределно ясно, че това е един и същи човек. Елементарно се прави, всеки интернет потребител, който е малко по-навътре с материята знае как се прави това (VPN, нова сесия на мобилен интернет). Същият индивид написал, че статията е платена. Платена някой друг път обаче. Статия, изброяваща факти и снимков материал, доказващ красотата на Лефкада е всичко друго, но не и платена.

12

Истината

преди 8 години

Пътя до Лефкада, Закинтос, Корфу и т.н е дълъг, но почти през цялото време е магистрала. По-скъпо е от Кафяво море, но просто няма място за сравнение. 1 седмица на Кафяво море мога да изкарам само, ако съм 24/7 пиян. Мизерия, чалга и селяци... не мерси !

11

:)

преди 8 години

Лефкада е супер място. Порто Кацики и Егримни са уникални плажове. А *** е теле и не му се доказва нищо. Дори да е платена статията, не е далеко от истината.

10

Анонимен

преди 8 години

Разликата в класите между гръцките острови и мутроморието е феноменално голяма. Нищо общо и като чистота, и като красота, и като обслужване. Ние единственото, което имаме, е прекрасна плажна ивица. И нея обаче се опитваме да я съсипем с мутробетон! Затова сори, може и да дам малко повече пари (макар че на Лефкада е по-евтино от мутрокурорта Слънчев брег), но да си почина като хората и да се насладя на тази красота!

9

още една

преди 8 години

Още една платена статия, прдружената от коментарите на мазните платени ***. Ей го оня ама преди 3 минути се върнал от там и много бил доволен, направо било рай. За цяло лято НИТО една положителна статия за нашето море, избрано от 70% от почиващите българи. Нито една статия за Хърватия, Испания или Турция например. Властелинът на троловете е обзет от нечовешка алчност - готов да плюе по родното и да хвали чуждото защото е отворил огромно уста и е готов да глътне целия свят. Жалко същество!

8

Анонимен

преди 8 години

Браво, Красимире! Дано и теб скоро някой да те Опъти обратно в седми клас.

7

Анонимен

преди 8 години

тази статия вероятно е преписанакато идете да видите, ще установите, че кравата е мъжкаа каква жега е през августолеле-малеле

6

Агента

преди 8 години

Ако погледнем дефиницията за пясък:с размер > 1 мм камъни (слелет)с размер 10,05 мм пясъкс размер 0,050,001 мм прахс размер < 0,001 мм ил (глина)Определено всички плажове (за 20 дни обиколих всичките) попадат в категория: камъни.Нека да наричаме нещата с истинските им имена !