40

Анонимен

преди 8 години

До Не е нужноАбе *** 70 години чакате Америка да фалира- и то кво разпадна са великата Советска империя .Исега няма да го дочакате.Ами откачи цървулите от пирона е бегай в гората зер утре е 9.9.Аааа става ли ти драго?

39

морски

преди 8 години

Слава на Русия!Велика държава с велик народ и велики държавници!

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38украинска фашистка пропаганда!

37

Анонимен

преди 8 години

Гръцката криза, руската и тази с ИД и бежанците. Поотделно ЕС може да се справи с всяка, но накуп идват малко множко. По отношение на Гърция вече беше решено (очевидно е), че тя ще бъде подкрепяна до дупка, въпреки огромните негативи и стотиците милиарди загробени пари. Дори конфликта в Сирия да бъде потушен, очертава се огромен бежански проблем, това сега е само началото. Най - лесно е да се прекрати конфронтацията с Русия по някаква формула изгодна и за двете страни. Иначе статията е точна.

36

казах

преди 8 години

До ..Всеки който е съгласен с анексирането на Крим очаква да анексираме по какъвто и да е начин Беломорска Тракия и Македония! но ти си *** за да го осъзнаеш!

35

Анонимен

преди 8 години

Русия е в дълбока рецесия, безработицата расте, цените на стоките са непосилни. Бежанският проблем в Европа няма да позволи на недоволните руснаци да намерят препитание на запад. Те ще останат в своята страна и ще потърсят сметка от путин, лавров и компания...

34

До №12

преди 8 години

До ..Един велик руски поет съветва:"...и със глупеца не спори!". Няма да споря с теб - не сме на едно ниво. Хал-хабер си нямаш от история (това за Крим и населението му), дрищиш АНТИБЪЛГАРСКИ простотии, слагаш кавички потив смисъла, който бедната ти главица се е опитала да вложи. Преселваш народи бетер товарищ Сталин. Въобще ниска топка си! Скрий се!

33

анонимен

преди 8 години

защо не се решава въпроса със сев кипър как от сръбска област косово стана държавакак сега албания действа относно зап македония косово черна гора от 1948 год не серешава палестинския въпрос а за крим се изляха толкова крокодилски сълзистига с тази *енска политика на запада ще си платите за бедите които причинихте начовечеството

32

Анонимен

преди 8 години

Bad Russian BoyГейропа, третополови .. ама като се разболеете зарязвата Великата Руска Медицина и отивате да ви лекуват третополовите. Ми ако ги няма, ще измирате като мухи бре !

31

Анонимен

преди 8 години

Режимът в Москва не е променил агресивната си политика. Падането на санкциите ще поощри кремълските военнолюбци да започнат следващото клане в съседна държава

30

SS

преди 8 години

До no problemИ като се събудиш задникат ти захапал чаршафа.Хайде ставай вече да пикаеш , че си прежълтял.

29

Анонимен

преди 8 години

До Bad Russian BoyНо пък Лично Путин му разреши :)))Цялата ви работа такава - на лозунги силни но като опре ножа в кокала - като мишоци се покривате.

28

Аз Малдив

преди 8 години

Този ирландец, колкото и да не харесва англичаните, ментално много повече прилича на тях, отколкото предполага и би искал !

27

Моля те Путин

преди 8 години

Не отменяй ембаргото. Смачкай мръсната американска ***.

26

Не е нужно

преди 8 години

Скоро САЩ ще фалират, а долара ще е само една хартийка за бърсане.

25

Bad Russian Boy

преди 8 години

До АнонименЭто личное дело Кобзона....

24

Анонимен

преди 8 години

До Bad Russian BoyАми кажете на Кобзон да не се лекува в Гейропа, може ли ?

23

Румбо

преди 8 години

Абе нека си стоят санкциите,какво му е лошото!Ей на-караме с бензин за 2лв(газ за 90ст),ядем испански пържолки за 5лв,полски кашкавал за 6-7лв и т.н.Екстра работа!Е,ще фалират доста родни производства,ама няма как,евро-атлантическа солидарност,тя е по-важна от бъдещето на държавата.....А,без малко да забравя-благодарение на това противопоставяне се запознахме с интересни хора от далече,дето ще ни подобрят породата(и демографията)!

22

Анонимен

преди 8 години

За първите седем месеца на 2015 г. Русия е изнесла 7% повече суров петрол от съответния период в 2014, но е получила само $56.23 милиарда или 42% по малко от 2014, докато дохода от износа на други петролни продукти е паднал от $70.5 млд до $44.4 млд. или 37% по малко.

21

Анонимен

преди 8 години

Приходи ГАЗПРОМ - $34.8 милиарда в 2013 г - $2.8 млд в 2014. 2015 г със сигурност няма да е по добра.