87

чичо пей

преди 8 години

Абе не разбирате ли,че ако бягаха от войната щеше да има и християни. Те не бягат от война,те превземат европа. Ание тъпите европейци ги съжаляваме и им плащаме дани превземат.Ако това нее глупост,здраве му кажи.

86

Анонимен

преди 8 години

Това е краят на европейската цивилизация! ЗАЩО НЕ СЕ ВИЖДА И ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ , АМИ ИЗПЪЛНЯВАТ НАРЕЖДАНИЯТА НА САЩ?

85

razgradski pop

преди 8 години

Европа неведнъж е доказвала, че не може да бори с невидим враг...така че аз не подценявам джихадистите, когато казват, че ще превземат Европа...има ли логика?

84

razgradski pop

преди 8 години

причината че бежанската криза е заради войните ми се струва много плитка...истинската причина може да е много по-зловеща...лесно е да откриеш джихадист измежду 10-15 бежанци...но е абсолютно невъзможно да го откриеш измежду 100-150.000 бежанци...така исламистите могат да създадат хиляди спящи клетки...и в един момент...може би след 1 година, може би след 20 години изведнъж ще се събудят...т.е. според мен, тези бежанци са един вид троянски кон...

83

Анонимен

преди 8 години

Идват от неспиращите войни, насилие и терористични групировки с американска следа , от конфликтите , които създаваха между Ирак и Иран , след това войната в Ирак , Афганистан , след това арабската пролет , ИД и т.н. все американски произведения , Рим ряпа да яде пред тези ***.

82

Анонимен

преди 8 години

Абе нашите защо не си кажат направо че на държавно ниво подкрепяме Ислямска държава и ислямизацията на Европа щото американците така са ни казали? Иначе ще свалят Бойко от власт чрез майдан с вувузели!

81

Анонимен

преди 8 години

защото свръх богатите им братая от полуострова не ги искат - нали са араби и мюсюлманищо не им помогнат или да дадат пари нее дават пари за джамиите дето се пръкнаха в българия а пари за братята си не давати защото на американците им се иска да скапят европа и организираха ислямска държава и също и бежанцитесоросоидните *** мълчат като бити *** по въпрожса нали са близачи на краварски *** и са се налапали яко и плюят само противниците на щатите

80

Анонимен

преди 8 години

Хора? Какви има хора?

79

Анонимен

преди 8 години

Изводът е верен - докато продължават войните в Сирия и Ирак,бежанци ще има! Но кой е причината за тези войни, кой разруши Ирак и Либия ,а сега и Сирия? И кой говори ,че "взема" мерки против ИД , а в същност ги поддържа?

78

Бранник

преди 8 години

На границите на ЕС трябва да се създадат временни лагери. Понеже сме демократи отвсякъде даваме избор на мюсюлманите. Ако искат ги покръстват като католици, православни или протестанти. Плюят корана, черпят ги с ракия и една яка свинска пържола. Който не ще обратно към Мека и Медина.

77

Анонимен

преди 8 години

Виктор Орбан : "Никой не може да ни налага промяна на етническия и културен състав!... Проблемът не е създаден от нас". Браво на унгарците! Те не се съгласяват с квотния принцип за прием на бежанците. А ние? Веднага приехме новата квота, която ще ни тежи неимоверно, колкото и да лицемерстват от ЕС, че ще ни помагат финансово! А Москва вече ни обвинява, че ПЪРВИ се съгласихме да не пускаме руските самолети с помощи за Сирия. Големи умници сме! На какво разчитаме? На новите приятели?

76

Анонимен

преди 8 години

Ц-ц-ц!Много *** и само една забрадка!Тези като имат по 3 жени какво излиза-жените им са по-ербап от тях?!

75

Анонимен

преди 8 години

Всички тези хора идват от Вашингтон

74

кака Пена

преди 8 години

Нали САЩ отидоха в Ирак, за да въдворят мира и демокрацията? И за Афганистан е същото. Който я създаде тая ислямска държава да си я разтуря. Ако САЩ не могат или не искат да товарят бежанци и през океана.

73

Анонимен

преди 8 години

Do kato trae bejanskata valna ,da ispolzvame momenta vsichki nashi romi da gi ispratim zaedno sas siriicite za Avstria i Germania.Po vanshnost te si prilichat s tiax.Samo triabva da im izdadat dokumenti ot upravlenie Migracia,4e se polzvat sas statut na bejanci.Tam shte gi posreshnat.

72

Менгеле

преди 8 години

Тезата, че Европа е 500 млн., и може "спокойно" да "поема" по 500 хил. резняка годишно е наивно успокоителна. Първо, колко са местните ***? Второ, какъв е демографският потенциал на 150 млн. германски и др. евро-пенсионери и на 500 хил. 20-25 годишни с по 2-3 деца, които само след 10 г. ще произведат първа реколта местно производство....?

71

Европеец

преди 8 години

*** хич не ми пука от какво и откъде идат тези ! Аз си стоя в държавата и не ща никой отвън да ме учи какво да правя у дома си! Тръгнали те и искали само да стигнат до Германия! Като че ли ние сме им виновни, че не стигат там, закъдето са тръгнали! И искали само да стигнат до Германия, виж ги ти! Като че ли ние сме по-долу от тях, та те са с предимство пред нас! Няма какво да търсят тук! Мястото им не е тук! Има сто пъти по-устроени ислямски страни, нека ходят там!Целуваш кръста и оставаш!

70

Менгеле

преди 8 години

Като гледам с какво спокойствие германците приемат бежанци, започва да се питам далине са ремонтирали и пуснали в експлоатация Дахау и др. подобни предприятия???

69

муспи

преди 8 години

Меркел е германската Кристалина Георгиева, - по данни ная Мосад.

68

Меркел сбърка

преди 8 години

И на нас европейски съветници ни обясняваха, че от ромската свръхраждаемост сме били имали полза -след време ще имаме четири пъти повече работници. Но какво се оказа? Растат млади роми, които не желаят нито да учат,нито да работят!Германия има нужда от работна ръка, но за 50-55 г. се ражда вече трето или четвърто поколение турци. Една част от тези хора упорито създават турски квартали, водят си жени от Анадола, които нито знаят, нито научават немски