6

Анонимен

преди 8 години

Нямат пари за законен строеж а имат за 2-3 етажни да строят!?

5

сигобара иготочи

преди 8 години

"Ромите смятат, че това е наказателна акция с политически оттенък само спрямо тях, защото никой не коментира незаконните къщи в ромските махали на съседните села Огняново и Дъбница" - възможно е! в началото на прехода те си продаваха вота само за по няколко безплатни кебапчета! после вдигнаха тарифата на 20 лв., после на 50 лв., а сега сигурно са искали и по 500 лв. така, че на някой му е светнало, че ноже и без пари да им вземе гласа и хоп - да дойдат багерите!

4

www

преди 8 години

Багерите в Гърмен заработиха предизборно, а спряха днес вечерта, защото снимачните условия не са добри и така пиарът става неубедителен. Утре заранта има слънце и по добра естествена осветеност на заснеманите обекти - лица и предмети.Последната кандидат-президентска кампания мина под мотото "Катуница", а предстоящата за местни власти и референдуми ще мине под мотото "Гърмен".Така управлява Бойко и партията му ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 8 години

90% от къщите по селата са "незаконни".Един от най-богатите /бакалин/ в нашето село построи единствената къща в селото и 6-та година не може да я узакони. Бута небута това министерство от много години се управлява от неграмотници и пречи развитието на страната ни.Не може на рома живял 20 години със децата си да се бута безалтернативно къщата а да се грижим и настаняваме хиляди арабски младежи тръгнали на джихат в богатите страни.

2

Х

преди 8 години

Ако не бяха защитили онези които бяха пуснали силна музика и предизвикаха боя сега можеше да им се размине.Но чувството ,че като са единни са всесилни им изигра лоша шега.

1

Анонимен

преди 8 години

Ще играе калашника!