12

///

преди 8 години

А ако згазя няколко БГ дупетати ще има ли отстъпки в наказанието ?

11

Анонимен

преди 8 години

Китайците са ми доста първобитен народ. Народ без религия е народ без морал и ценности! Нека не забравяме, какво пише в Библията и на какви ценности ни учи! Е от друга страна, ако представиш религия на първобитни диваци, като арабите, пък се получава другата крайност.

10

75

преди 8 години

Кога на-накрая ще се престане с фалшивия образ на Китай? Това е една ултра-мега-хипер капиталистическа държава.Капитализъм от най-грозния и отблъскващ тип.Нещо подобно на описваното от Дикенс в Англия през 19 век,умножено няколко пъти.В сравнение със Китай, САЩ е комунистическа държава. В Китай няма пенсии.Никакви.Сам си спестяваш за старини.Няма никакви трудови права или каквито и да било социални такива за работниците. Робски труд в буквалния смисъл.Етикетът "комунизъм" е символичен.

9

Румбо

преди 8 години

До Анонимен до 21 Абсолютно вярно!Тука има желязна икономическа логика-един тежко ранен е огромно бреме и за държавата и за виновния!Шофьрът ще е в затвора 2-3години(там ще работи),после ще излезе и отново на работа.При наличие на излишък от хора,какъв е проблема?Защо наводняват Европа с "бежанци"?За да има хора в повече и за да падне цената на труда(а и на човешкия живот)!Ония с малките шапчици са си направили добре сметките!

8

Анонимен

преди 8 години

и у нас е така. При смърт се плаща малко и ако е пенсионер ще освободи апартамента наследниците ще са щастливи . Тежко болен млад човек сметнете издръжката над 20 години

7

Анонимен

преди 8 години

***, като ходите за юани в Китай гледайте някой да не ви удари иначе трябва да дава на заден...

6

Анонимен

преди 8 години

*** а и много други така и не разбират че стойността на човешкия живот за вселената е точно колкото и на една мравка.Или с думи прости НИКАКВА!

5

Анонимен

преди 8 години

В ЮАР е така,но не ив Китай, може да е навсякьде,но не е в Китай,, там може и главата ти да падне ,ако си в нарушение

4

Анонимен

преди 8 години

Контактите ми с китайци и други азиатци, често ме карат да се замислят дали те имат съвест и морал. Все пак моралът се поражда от християнското учение.

3

Хъммм

преди 8 години

в БГ кога за последен път платиха на някой 50 000 при смъртен случай , че нещо ми се губи

2

pffff

преди 8 години

Тази статия е абсурдна,,,не вярвам да е истина,,,,

1

Анонимен

преди 8 години

В бг по колко им дават?Условна присъда и глоба колкото е цената на голф тройка тънката лайсна?