20

as

преди 8 години

Гледам щитовете на полицайте и те гейски.Даже и от слънцето не можат да ги опазят-прозрачни са

19

морски

преди 8 години

Ето го бумеранга на санкцийте срещу Русия.

18

do 30

преди 8 години

germanski pensioner moje da si kupi s mesechna pensia 2 000 litra mliako i poveche daje, a kolko litra moje da si kupi bg pensioner?

17

до Паметлив

преди 8 години

А като им спрат подаянията колко ще останат?

16

agneshko meso

преди 8 години

v hiliadite germanski eftini supermarketi, det gi ima i v bg , edin liter mliako 3,5% maslenost struva 0,55 ?uro za germancite.a v RBG kolko struva edin liter mliako s 3,5%maslenost za bulgarite?

15

до 27 vrag na naroda

преди 8 години

Путин им плаща панаирите! Мамка му и жуже!

14

Паметлив

преди 8 години

До АнонименМалко си в грешка!ЕС е 500 млн.,като поне 100млн са мюсулмани!Белите хора са с висока средна възраст и едно нашествие от 50-60млн съществено ще наклони везните!Освен това тия процеси имат свойството сами да се ускоряват и то в геометрична прогресия!

13

Ту'лата

преди 8 години

До АнонименНе са никакви бежанци, а незаконни имигранти. Не са незначителен проблем, но не са нещо, с което белите хора в Европа да не могат да се справят.

12

spasov

преди 8 години

Нещо не ми се връзва.Продавали по-евтино,но като ида в магазина цените на млечните продукти са си същите,проблем,но къде?

11

Анонимен

преди 8 години

Аааа, искате си квотите и субсидиите, а? Е нали сме либерали, пазарен капитализъм - какви квоти и субсидии искате?

10

Анонимен

преди 8 години

До Ту'латаА за бежанците кой ще се погрижи, докато европейците се бият по площадите?...С бежанците само на вас ви промиват мозъците. Европа е 600 милиона. Те са няколко десетки хиляди, вярно е, че се проблем, но незначителен, повечето хора на запад не са виждали бежанци и не знаят за проблема, ти и в България не по-различно но българите са злобно племе и само раздухват - бежанци, бежанци...

9

Анонимен

преди 8 години

България има уникален климат и прородни дадености да залее цяла Европа с висококачестена селскостопанска продукция, много по-добро качество отколото западно европейците сега консумират и на по-добра цена - взаимно изгодно и за тях и за нас. А техните производители могат да се преквалифицират на програмисти, сервитьори, крупиета или фармацевти - всеки има равни възможности. Но за съжаление комунистите за 45 години съсипаха българското земеделие.

8

Хидроинженерът

преди 8 години

Настояваме да може да се протестира на майчин език.

7

Анонимен

преди 8 години

До BE до 4Жената продава произведеното от нея на половин цена, защото политиците се намесиха на свободния пазар и затвориха много негови врати....Точно обратното. Преди когато ЕС и държавата се намесваше и даваха квоти и субсиидии по 2 хил евро за крава бяха добре. Сега квотите отпаднаха и свободния пазар определя цената. А иначе и преди е продавала на половин цена, но дуржавата и ЕС са компенсирали със субсидии и квоти.

6

Ту'лата

преди 8 години

А за бежанците кой ще се погрижи, докато европейците се бият по площадите?

5

BE до 4

преди 8 години

Пазарният капитализъм умря с намесата на политиците в него. Няма ги свободните пазари, от които се определя цената на дадена продукция. Жената продава произведеното от нея на половин цена, защото политиците се намесиха на свободния пазар и затвориха много негови врати. Айде бе. Ще ми взима някакъв политически гламатурник решения за санксии, а после аз ще плащам цената за това като си изхвърлям продукцията. Размириците в Европа тепърва започват. Чакайте да дойдат и още от онези.

4

Анонимен

преди 8 години

Смърт на ЕС..

3

Анонимен

преди 8 години

"Земеделците търпят допълнителни загуби и от въведеното от Русия ембарго, отговор на мерките, предприети срещу Москва от ЕС заради анексирането на Крим."Крим е руски. Въпросът е затворен.

2

Чекист

преди 8 години

Хубаво видео... И демокрация и евроценности на едно място...

1

Анонимен

преди 8 години

хаха какъв ли шанс имаше *** :)с тая лопата ще отмести поне 3 такива