6

Анонимен

преди 9 години

Българските производители са бивши комсомолски секретари и комунисти - сега са едри земеделци и животновъди, изнасящи за Азия и Европа.Те няма да протестират, защото са големи крадци на земи, пари и техника.

5

Анонимен

преди 9 години

"Българските производители липсват на протеста"Щото от много отдавна няма български производители има единствено български вносители на европейска,гръцка,турска,китайска,македонска и др. селскостопанска продукция.А това е протест на производителите,не на вносителите на селскостопанска продукция.

4

Медийна пропаганда

преди 9 години

ЕС ще бъде "непоклатима в желанието си да наложи санкции на Русия".ЕС ще "отстоява правото си да следва политиката на САЩ като васал и ще удължи санкциите срещу Русия".ЕС "няма да понесе сериозни загуби от руското ембарго на селскостопански стоки в отговор на санкциите срещу Русия,защото пазара в Русия не е определящ за селскостопанските производители в ЕС" :)))))ЕС "увеличи износа на селскостопанска продукция към Южна Корея с цели 5 %,което ще компенсира загубите от руските контрасанкции"

3

Подуене

преди 9 години

Интересно! И в Белгия говедата са сини!

2

АНАКИН

преди 9 години

А собствениците на свинеферми съвсем ще фалират, щото новите европейци (пясъчните хора) не ядат свинско. Почвайте да отглеждате пауни и банти.

1

Наблюдател

преди 9 години

Законът на кармата : бумерангът на санкциите срещу Русия в действие.