36

Васо

преди 8 години

"Тъжно състояние на нещата за страни, чиито граждани толкова дълго се бориха да бъдат свободни европейци, завършва анализа си Дянков." Борили сме се да се върнем на мястото си. И тъкмо това да стане идват някакви азиатци, африканци и араби, които ни изместват настрани. Че разбутват и малкото, което сме постигнали. Обаче за нас никой не тъжи. Безспорно една такава ситуация ни връща към национализъм, но той е полезен за оцеляването на всяка една нация, ако се употребява в умерени дози.

35

Анонимен

преди 8 години

Г-н Дянков, що не идете малко на почивка до прекрасния остров Лесбос!?

34

Брово на Орбан!

преди 8 години

ОРБАН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, КОЙТО ВОДИ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА, БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЧИНОВНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ! ЖАЛКО, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКЪВ ПОЛИТИК И РЪКОВОДИТЕЛ!

33

ЧАР

преди 8 години

ЗА МЕН ОРБАН Е ОТ МАЛКОТО ПОЛИТИЦИ С ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ И НЕ Е ГЪЗОБЛИЗЕЦ. ПРАВ Е ЗА МНОГО НЕЩА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ЮЖЕН ПОТОК. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО "ВЕЛИКИТЕ " *** ЛИДЕРИ ЩЕ СЕ МОЛЯТ НА ИЗТОК...НО КЪСНО !

32

Аз

преди 8 години

A Bulgarian oligophren is writing articles for Financial Times?Oh my God!

31

@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Според Боряна Попова (авторката) , Орбан прави всичко това за да си върне популярността и да се задържи на власт....Мила ми Борянке , не всички политици са като нашите - да правят неща, само и само да се задържат на власт,,,, Някои мислят и за народа си. Да, редки случаи са това, но ги има! И не изкривявай така нещата, ако обичаш! Европа се самоунищожава! И аз не разбирам каква е играта, но на там вървят нещата и г-н Орбан е един от малкото властващи, които се противопоставят на този план!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Дянков нали бил експерт по финанси... напоследък само политически статии пише или коментира политика.

29

Анонимен

преди 8 години

Симеон Дянков в анализ за ''Файненшъл Таймс'', а мисля че трябва да прави анализи за "Комсомолская правда" или "Комерсант" или бъркам?

28

bgrrrr

преди 8 години

Орбан не го знам какво прави ми ТИ кво праищ че си още на свобода. В Гърция се намери един адвокат да пусне проверка от частно лице (от свое име) срещу Варуфакис....а тука ЙОК. Какво става тука...ТОЗЗЗЗЗЗ защо е на свобода. Една ли проверка няма срещу него. Садиите ги направи на луди и никои не го търси....еи патиланци малки.....голямо царство е тука.....

27

Анонимен

преди 8 години

Нашите политици мълчат глътнаха езика " Вземи бежанец или плащай" Закона на шериата - на християните данъците са по-големи..

26

Валентин

преди 8 години

Ми възползвайте се и вие бе, предатели такива. Що не се възползвате и не кажете истината за всички тези "бежанци" на висок глас.

25

Анонимен

преди 8 години

Германците са изгубили инстинкта си за самосъхранение .. Жалко много българи свързваха надеждите си Германия , най-добрите ученици отиваха в немска гимназия..

24

Анонимен

преди 8 години

Орбан явно е трън в очите на много хора, защото слага интереса на страната пред всичко. Още когато реши, че ще ползва руски реактори го обявиха за русофил. Ние какво спечелихме с нашите решения за реакторите и южен поток - повече квоти за емигранти? Пределно ми е ясно за цялата изградена структура дето само ти обяснява как всичко трябва да е по-скъпо, а сега и нищо налично нямаме.

23

Анонимен

преди 8 години

Смърт на Европейски Съюз.. Не искам да съм роб на бежанци..

22

До 26

преди 8 години

Не бъркай удоволствието с назиданието и метафората със шамарите. Ще те уволнят за нисък IQ.

21

1234

преди 8 години

В пост 33 има много правописни грешки, за да се говори за интелигентност.

20

МРАВКА

преди 8 години

ДЯНКОВ, ВДЯНКОВ, НЕ ТИ ВЪРВЯТ МАНИПОЛАЦИИТЕ.ОРБАН ОТ НИЩО НЕ СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ,ПРОСТО Е ЕДИН ДОСТОЕН УНГАРЕЦ ИЗПЪЛНЯВАЩ ВОЛЯТА НА УНГАРЦИТЕ А НЕ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ КАТО ВСИЧКИ ВИЕ НА ВЛАСТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г.

19

1234

преди 8 години

До 28: *** си точно ти, я виж какво казвата хората в коментарите си. P.S. Ти пък да не си Дянков, ако е така, кажи си.

18

Анонимен

преди 8 години

До МНай обичам да чета умотворенията на един провалил се тотално министър!...А България цъфна и върза след като той си отиде.

17

Анонимен

преди 8 години

Ес не затъва, а кои сте вие, че да определя, че дадена политика се е провалила :) Не ставайте смешни, икономическите анализатори потриват доволно ръце от толкова много нискоквалифицирана работна ръка....Па то нема работа бе бате, навсякъде безработица. Технологиите толкова са напреднали, процесите на производство също, има свръхпроизводство в Европа, със сегашните мощности може да се произвежда 10 пъти повече, не са нужни работници ами потребители с пари. Иначе ги разбираш икономиките...