16

сова

преди 8 години

Не 250 а 2500 пъти Русия да е доближавала общите граници но не ги е нарушавала. Защо квичите тогава. А вие не провеждате ли учение до руската граница.

15

Анонимен

преди 8 години

ТЕ ПА СА ЕДНИ МАНЕВРИ....ХАХАХАХА БИЛИ СИ НАПРАВИЛИ И ТЕ ПАРАД ПРИБАЛТИЙСКИ. НА ФОНА НА КИТАЙСКИЯТ ПАРАД НА 2 СЕПТЕМВРИ И НА ФОНА НА РУСКИЯ НА 9 МАЙ- МОЖЕШ ДА ПАДНЕШ ОТ СМЯХ...2 ТАНКА И 2 БРЕГОВИ ЛОДКИ ....И

14

Анонимен

преди 8 години

Като им гледаш коментарите на путиноблизачите, чак да се чудиш на коя от простотиите им да вярваш.*** кви субмарини имали ***, дето едва се събират у морето, *** янките и естонците как тренирали с лъкове и прашки, *** то руски оръжия 8-мо поколение, дето и извънземните го нямат, *** то ужас бе :))))От друга страна пък ушанките наобикаляли покрай естонските брегове. Не че нещо, ама ей така, да не би случайно някое естонско копие да падне руска територия :))))Няма по-гнусна *** от прорускат

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Седят двама корабокрушенци в лодка, клатушкаща се по вълните на Балтийско море. Единият:- Какъв е тоя необитаем остров?- Ъ, това е Юрмала.(Юрмала 2015, напусната от руските шоумени на Голосящий кивин, Новая волна и др.)

12

Членска карта №7

преди 8 години

Само нашият президент е по жалък от тези палаши!

11

Анонимен

преди 8 години

Нееее, забележи, страшната естония, как да не се уплашиш от нея? Горките руснаци, как ли треперят като гледат тия страшилища пред себе си!? Сигурно ги наблюдават и им се чудят на акъла! Естония, Литва и Латвия останаха с 1/3 от населението си, не могат да продават даже и единствената си "стратегическа" стока - шпротите а седнали да си играят на оловни войничета! Не, тия са по-*** и от нас!

10

Членска карта №7

преди 8 години

До СкороКартината общо взето ще е тая, но за властелин на Света Америка едва ли ще е годна!

9

Членска карта №7

преди 8 години

до 12Ами може да се види само от космоса! Огромно е!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Какво точно има да и се разграбва на Русия?Виждал ли си какво е там?

7

Скоро

преди 8 години

Скоро Русия ще бъде нападната и разграбена. Светът ще диша радиация, а Америка ще станат световни властелини. Европа ще е разрушена до основи.

6

В Мексико

преди 8 години

Сега е момента, Русия и Китай да направят учение в Мексико и Куба. Ще дойде и това време.

5

Анонимен

преди 8 години

До а Какъв да е КорабаОткога Туитър замества нормалната реакция на правителството на дадена страна. Или през Туитър можеш да си пускаш каквато си искаш партенка и баламурниците да се хващат на нея.

4

Анонимен

преди 8 години

Я .Значи Русия се е свила в храстите и дебна ? Смех. Егати заглавието.

3

Анонимен

преди 8 години

Русия не дебне, а действа. Някак си пропуснахте факта, че на 04.09. най-голямата субмарина в света, "акулата" ПРТК СН "Дмитрий Донской" излезе на мащабни учения в Бяло море.

2

анонимко

преди 8 години

Изключителната икономическа зона е забранена само за извършване на промишлен риболов и други промишлени дийности от други държави.Плаването през нея си е разрешено.За какво плачат?Военните ,едва ли ще ловят риба.

1

а Какъв да е Кораба

преди 8 години

Въоръжените сили на Латвия заявиха чрез Туитър, че вчера са забелязали близо до границите на страната руски военен кораб********************а какъв кораб да доближи границите им....Круизен ли или платноходка ? каквото повикало-такова се обадило