33

Анонимен

преди 8 години

Миндила Орешарски най-сетне си призна кой му дърпал концитеоказа се че Станишев и Местан го онождали редовноСега чакаме да си признае за фалита на КТБ кой му нареди, колко му дадоха от плячката и как помогна на Цветан Василев да избяга в Сърбия

32

Анонимен

преди 8 години

Волен как драпаше само със нокти и зъби този да остане на власт и да са си ортаци със Станишев и Местан.

31

Анонимен

преди 8 години

Този откъде изпълзя да ни обеснява неща, които и на децата бяха ясни.

30

Анонимен

преди 8 години

Тролчетата на БСП и Атака пак са се активирали да пишат колко е велик Орешарски, какъв пич е бил и как били тогава са назначени единствените хора, дето искали да оправят държавата. Смях! Ама от БСП наистина си мислят, че хората са толкова *** и че няколко трола може да им повлияят на мнението.

29

Сабака

преди 8 години

Орешарски е пич, поне има смелоста да излезе пред хората и да каже истината... Въпреки медиината кампания, купищата пари пръснати от ББ и други доброжелатели за очернянето му... А всички пръдльовци тука страдат от сериозни умствени отклонения... защо някой пръдлив политик не застана да оправя поразиите на управлението на ББ 1. А "задния вход" се нагърби с най-тежката задача, когато ББ се криеше като мишка в с. Банкя...Смелчага :)

28

?!?

преди 8 години

Това, че беше нокой преди мандата е ясно.Тава че, след него пак си никой и не можеш да помогнеш даже и с авторитетна дума ,доказва провала ти .А това ,че се оправдаваш само на всякъде те прави заслужено мекотело

27

Спартак

преди 8 години

Изненадан бил тогава, рзбираш ли.... За сметка на това обаче нямаше изненада че падна от власт.

26

BG

преди 8 години

Е... си л.... долно !!!! Излъга в очите целия български народ най-нагло и още има нахалството да се показва !!! Колко време мина от както падна от власт ?! Сега чак се сетил да си признае !!!! Бил "финансист", бил "университетски преподавател" - ами то затова българските университети са на тоя хал - представяте ли си колко като него има там, да гушкат тлъстите си заплатки на топло и на меко и да говоряг глупости пред студентите !!!И на какво ги учи тоя ?! Как да лъжат и да крадат !!!

25

Бат Минч

преди 8 години

След 2 години му мина амнезията,а? Отвратително нагла муцуна,жалка марионетка,тогава с изражение на психично болен мълчеше и казваше.че не помнел кой го бил предложил.Да ти таковам и "експерта" дето си,просто жалка история!

24

bb

преди 8 години

не ми разправяй,че са ти били нужни 300 дни за да го осъзнаеш,че са те подвели мръснико,жаден за власт!!!...и че не си забелязал как полицаите биеха протестиращия народ дори и бременни жени в градинката ....*** си а не човек !!

23

Анонимен

преди 8 години

След това протестите бяха стимулирани, това е обществена тайна---значи, пръдльото признава неадекватността на назначението си, но продължава да отрича възможността някой да му търси сметка за това за повече от седмица. много е сладичък.

22

:-D:-D:-D

преди 8 години

Изненадан бил! Отзад.Г-н ''Заден вход''!Половин година не е ползвал парадния вход на сграда :-D:-D:-D

21

До 32

преди 8 години

До 32 - хахаххаха, не си научил добре български. Говориш и пишеш на полу-руски. Да не си стажант-*** на Путин? Ще те скъсат на изпита.

20

Анонимен

преди 8 години

Орешерски приема от Доган и Станишев, а те от Еврдоган и Путин! Това е ясно и на малките деца...отдавна! За сега само Путин удържа, но и руския народ ще се светне, колкото и да са бавни.

19

До 17

преди 8 години

Здравеопазването го срина недоразумението д-р Петър Москов, който пренебрегна редките заболявания сред българите до там, че в списъка на техните жертви да попадне и царски син! Само затова всеки читав човек на негово място щеше да е подал оставка и да бяга от камери и микрофони като дявол от тамян!

18

Путко Мафани

преди 8 години

Стига сте мрънкали, никой не е длъжен да ви спасява или оправя. Това е само и единствено ваша работа. Никога с, нищо България не ми е пречила да живея добре. Където и да отидете по света, ще сте същите некадърници и пръдльовци. А, че Орешарски е меркантилен, сервилен, некадърник е ясно и на децата. Дерзайте и работете повечко!

17

анонимен

преди 8 години

При управлението на господин Орешарски беше сложен ред в държавата Те едиствените хора ,който се хванаха с монополистите .За първи път в историята на нашата държава се заеха хора който искаха да направят нещо за тази държава .

16

Не той а те

преди 8 години

Кой? Кой? Кой?- Станишевото *** и Местана - "...ти закъсняваш понякога, истино, но винаги идваш идваш при нас". Обаче преди не можеше да го каже, защото разчиташе точно на техните партии в Парламента.Сега вече се знае кои са френдовете на мазното туловище.

15

Анонимен

преди 8 години

Всички са в кюпа заедно, не се лъжете...цирка продължава!

14

до 24

преди 8 години

То и гърците това казват заемът всъщност не е заем!