30

Здрасти

преди 8 години

Пясъчните хора затова си държат жените зачулени и на каишка. Щото като ги пуснат глей кво става - снаряди с червило почват да мяткат. Луда работа.

29

Анонимен

преди 8 години

До opppти като си толкоз красив, сигурно и едни яйца не можеш да опържиш, какво остава да отидеш на бойно поле.

28

Анонимен

преди 8 години

То понякога се спекулира много с евреите. Путин бил Шаломов пък другия Медведев не си спомням пак някакво еврейско име. Страшно много теории на конспирациите но във всяка лъжа има и малко истина. Лидерът на националистите в Турция Бахчели пък го изкарват арменец. Барак Хюсеин Обама пък бил крипто - ислямист. Волен Сидеров го показват с фес.

27

Анонимен

преди 8 години

То и за Путин и Меднедев не било сигурно, но сложиха Милер на Газпром, а той е сигурен еврейн.)

26

Анонимен

преди 8 години

За Ердоган не е сигурно дали е евреин. Но всички знаят, че е грузинец - мюсюлманин. Но като погледнем историята примерно на Русия и Сталин беше грузинец но фамилията му странна - Джугашвили. Ленин е евреин това вече не се крие. Факт е, че Ленин помага на Ататюрк с много злато и боеприпаси по време на освободителната война на Турция.

25

Анонимен

преди 8 години

Твоята империя момче е била нищо пред Стара Велика България. Да ти пиша за Волжска България, чийто преработен език днешните турци говорят или за Хазария, за Унгария и Дунавска България по времето на Симеон и Самуил.

24

Анонимен

преди 8 години

Ердуган е еврейн. Също като Кемал Ататюрк.

23

Анонимен

преди 8 години

Искам друго да кажа. Преди три месеца украинците попитаха висш американски чиновник КОГА КРИМ ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО УКРАИНСКИ?-Когато жизненият стандарт в Украйна стане по- висок от този в Русия, им отговори американецът...Сега ще ти кажа нещо и го запомни добре, колкото и невероятно да ти звучи това: До 10 години България ще е много по- добре от Турция, но тези които се откъснат, за тях връщане няма да има. Животът е променлива величина и върви като нишката на килима, един път отгоре, един път отдолу.

22

Анонимен

преди 8 години

Идил е създадена от американците с подкрепата на Турция под управлението на грузинеца Ердоган и кримския хаазарин - евреина Давутоглу.

21

до 25

преди 8 години

Гордеят се с Империя която властваше над три континента. Гордеят се с босненеца Соколу Мехмет Паша, с офицер от Османската армия Заганос Паша - грък. Арменеца Агоп Дилачар - човека премахнал персийските чуждици от турския език и създал модерната турска азбука. Докато в Европа изгаряха на кладата и Изабела Испанска прогони евреите Османската империя беше нещо като днешния ЕС но в крайна сметка се разпадна. Както ще се случи и с ЕС.

20

Румбо

преди 8 години

Заслужава уважение момичето,да е жива и здрава и успех!Обаче вижте клипа на египетската Шакира,(дето и дадоха 6месеца затвор за неморално съдържание) пък тогава да говорим!Абсолютно бонбонче!А Коко Динев със сигурност би и дал политическо убежище!Хи-хи.

19

Анонимен

преди 8 години

Не виждам с какво толкова се гордеят да се наричат турци. С Генацидите над арменците, гърците и тракийските българи ли се гордеят? Освен с кланета с нещо друго, мм?

18

Анонимен

преди 8 години

Иран казваха много пъти, че са наблюдавали как американската авиация бомбардира ИДИЛ, хвърля ли им оръжия и боеприпаси, а бомбардирали някое село за да снимат за пред света бомбени взривове. Бог да накаже янките, най- мръснишката нация на Земята!

17

до 19

преди 8 години

Турците в Анадола са 50% гърци, 30% славяни, и 20% тюрки. Това се публикува и по турските медии и турците не се срамуват от това. Турската нация е смес от всичко това. Там важи правилото "горд съм да се нарека турчин" а не "горд съм да бъда турчин". 80% от децата на истинските турци са руси и след време към пубертета вече са с тъмна коса и *** кожа. Но има и много асимилирани кюрди. Те се наричат турци но не са турци. Не са смес от остатъците на Империята.

16

Анонимен

преди 8 години

Отгледана във Финландия ??А какво трябва да направи България ,тя незнае ли че в Ирак са САЩ и Англия ? Те започнаха войната и спонсорират престъпниците , които избиват населението ! Обама каза , че борбата срещу И.Д ще е бавна и ще отнеме година ! Защо ?

15

Анонимен

преди 8 години

Абе човек, в Анадола са бели щото има към 8 милиона турци с българска кръв. Вътре има гени и това може да се докаже от една наука наречена Генетика. Дайте да си живеем.

14

Анонимен

преди 8 години

Обикновен ръцете им са много дълги. На кюрдите. В Турция ги познават по дължината на ръцете които достигат до капачките на краката и *** венци. Също отличителен белег е обилното окосмяване по гърба и раменете. Жените им имат мъжки лица. Снимките на избитите терористи се публикуват по вестниците със заглавия от рода на "Снимки на убити животни от ПКК". Това е моят отговор към оня долу дето нарича кюрдите "арийци". Докато турците в Анадола са бели хора. Особено децата са руси повечето.

13

Анонимен

преди 8 години

писна ми да го пиша.Такива като Хелън особено мустакатите трябва да се експулсират от всяка точка на света за да се бият за родината си.А не да чакат на социални помощи и делавери!на баба Меркел къде ли ще и опънат кожата ,че ги покани в Европа на християните?Хитлер не е такъв престъпник, като бабата.

12

Анонимен

преди 8 години

Един турчин веднъж обладал момче.На другия ден, докато турчинът си седял в кафенето и си четял вестника, при него дотичало момчето и му извикало:- Чичо, чичо, дай две пари!- За какво?- Боли ме дупето.Човекът се бръкнал и му дал две пари.На следващия ден, отново в кафенето, момчето дотичало и пак поискало две пари. Турчинът отново му дал.На третия ден момчето отново му поискало, но турчинът казал:- А-а, мойто момче, стига толкова. Ние също сме били момчета и знаем как става тая работа. Ден боли, два боли, на третия ден минава.

11

ТОВА СА ГЛУПОСТИ 12.

преди 8 години

КОЙТО НЕ ПОЗНАВА ИСЛЯМА ....ПОНЕ ДА СИ МЪЛЧИ И ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ , КАТО ОБИЖДА 1/5 ОТ БЪЛГАРИТЕ С ДРУГА РЕЛИГИЯ!РЕЛИГИЯТА Е НЕЩО---ТВЪРДЕ ЛИЧНО!И "СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ" Е ИЗБИВАЛА ХОРА .....НО НЕ Е БИЛА--- "РОБСТВО"!...ОЩЕ ПО-МАЛКО ФЕОДАЛНАТА "ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ"---където никога не е имало "роби"...!И ДНЕС В 21-ВЕК-----"ВЕРСКИТЕ РАЗЛИЧИЯ" СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГАДНИ И МРЪСНИ ПОЛИТИЦИ ЗА РАЗДУХВАНЕ НА СВЕТОВНИ И РЕГИОНАЛНИ КОНФЛИКТИ!/..защото има *** и простаци да им вярват../