17

НФБ

преди 8 години

До славянинРусия и Китай да се отказват от долара. .Никакви инвестиции в американски ценни книжа и акции. .Бойкот на долара Шанхай и Хонг Конг са новите финансови центрове изместващи Лондон и Ню Йорк.

16

Анонимен

преди 8 години

Боинг откри във Флорида завод за космически кораби за граждански и търговски полети, предаде Ройтерс."Това е момент от историята, който отразява началото на нова епоха в човешкото усвояване на космоса", заяви изпълнителният директор на Боинг Денис Мюлънбърг на церемония в космическия център Кенеди в Кейп Канаверал в щата Флорида.В хангарите, които едно време НАСА използваше за своите космически совалки, сега ще бъдат сглобявани космическите кораби Си Ес Ти-100 Старлайнър на Боинг.

15

Анонимен

преди 8 години

Боинг ще отбележи 100 години от създаването на първия си самолет с нов модел, който ще може да излита почти вертикално. Компанията произвежда самолети вече 99 години, но през 2015 г, ще надмине себе си по повод честването на един век в самолетната индустрия.Последният модел на компанията ще "Дриймлайнер" 787 е с капацитет от 280 пътници и невероятен диапазон от 12 800 км. Това, което го отличава от всички останали е възможността за почти вертикално излитане след минимална засилка.

14

Анонимен

преди 8 години

Серийната версия на електрическия кросоувър Tesla Model X се появи в интернет. Кадрите са изтекли от виртуалния конфигуратор на компанията, който е достъпен за първите клиенти, които вече са подали своите поръчки.Електрическите двигатели са два и са монтирани на двата моста. Мощността на предния достига 259 к.с., а задният разполага с 503 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч се изпълнява за 3.8 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч.Максималният пробег с едно зареждане е 386 км.

13

ити

преди 8 години

китай още преди нполовин година казаха че ще си сменят икономиката,тъй като от толкова ного заводи вече нямат въздух да дишат..ще намалят производството и ще отпускат кредити,най чистия бизнес..това обаче няма как да се хареса на запада..китай е тихия участник в войната,но никой не смее да ги барне защото световната икономика отива по дяволите...завързано е всичко

12

Анонимен

преди 8 години

Бугара цял ден се тупа по гърдите как най-разбира и най-може , а е на последно място н ЕС това е не защото е най-умен, а точно обратното най-***.

11

Анонимен

преди 8 години

До до 12А ти да си чул, че САЩ имат вътрешен дълг 75 трилиона, над 350% от БВП - САЩ никога не могат да се разплатят с кредиторите си. Само външният им дълг е 19 трилиона - по голям от БВП.

10

Анонимен

преди 8 години

Статията е абсолютна помия!!!!!

9

до 12

преди 8 години

А да си чувал нещо за огромния вътрешен китайски дълг? Китайският ръст от 10-11% се дължеше основно на строителството, което беше спонсорирано от правителството с натиск върху банките да отпускат кредити на строителните фирми. В момента има 15-20 милиона построени и непродадени апартаменти в Китай, а също и множество магистрали които са ненужни и не се използват. Всичко това е воденичен камък на врата на китайската икономика. А твоите 35% са дрън-дрън че пляс.

8

Анонимен

преди 8 години

Китайските проблеми предстоят. Освен 280% дълг спрямо БВП другото което ще повлече Китай е че в момента около 4 трильона долара са проблемни дългове на гърба на китайските банки, т.е. не се обслужват. Това е балона който може да взриви Китай и световната икономика.

7

5

преди 8 години

До Анонимен 6Съжалявам но не търся работа И се опасявам че теб скоро ще те изгонят и от тази на която ме каниш.Но съм сигурен че мястото на чобанин ти се пази на село.Не забравяй произхода си!Ще се наложи да се върнеш някой ден пак там.

6

Хъммм

преди 8 години

проблемът е че цялата икономика се гради на очаквания , - дадена компания обявява ДОБРИ резултати за първото полугодие , но акциите и падат ,защото не се очаквало да ги подобри през следващото ,

5

до 4

преди 8 години

Малко уточнение - Китай не е втората, а първа световна икономика.-Да сме точни - икономика 1 е ЕС, 2 САЩ, 3 Китай.

4

Анонимен

преди 8 години

Доживяхме!!Браво!!*** да коментира какво НЕразбира Уолстрийт.Да се смея ли или да плача.В *** НЯМА борса. Сделки в рамките на джобните пари на играчите от Уолстрийт в *** се обявяват за "маега инвестиции".И ................. спретнат *** с панч уева у ЖобЪт ми обяснява "раз'иаш ли" какво не разбирали на Уолстрийт в стил "Боко-***".

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Едва ли някой българин тук разбира за какво става дума на Уолстрийт в действителност.Просто си пуснете филма "Уолстрийт" от 1987-*** с Майкъл Дъглас и Чарли Шийн на тази тематика и се насладете отново *** шедьовъра. А който не го е гледал е истински късметлия, че ще усети тръпката от него, при положение, че го гледа за пръв път и послуша съвета ми!

2

Анонимен

преди 8 години

V AMRIKA NIAMA DOBRO OBRAZOVANIE--SEGA MLADITE AMRIKANZI OTIVAT DA UCAT V SRI LANKA ,BURUNDI I NEPAL.

1

Анонимен

преди 8 години

Американските университети са място, в което руски евреи преподават математика на китайски студенти.