7

Анонимен

преди 8 години

Спадането на цените на нефта ,липсата на други банки за ограбване,ограничените средства от ЕС и "прихватизирането" на 16-те милиарда заем принуждават управляващите ни некадърници и престъпници да повишават цените на тока,водата,хляба и зеленчуците.По-малко българи-по-малко проблеми!Вместо да произвеждаме - купуваме с пари назаем!Дори моркови внасяме от Англия!Пълни *** и престъпници ни управляват!А в същото време: през гугъла:Российское зерно вытесняет американское

6

МРАВКА

преди 8 години

ЗАЩО ЛИ НАРИЧАТ ЗЕЛЕНЧУЦИ *** С КОИТО Е ЗАЛЯТ ПАЗАРА? ТЕ НЕ СЕ ОДГЛЕЖДАТ ПО НОРМАЛНИЯТ НАЧИН ЗАСАДЕНИ В ПОЧВАТА,А В РАЗТВОР ОТ ВОДА И ВСЕВЪЗМОЖНИ ХИМИКАЛИ И ЗАТОВА НЯМАТ НИКАКЪВ ВКУС КАТО ТЕЗИ КОИТО СЕ ЗАСАЖДАТ В ПОЧВАТА И НЕ СЕ СТИМУЛИРАТ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХИМИКАЛИ. ТВА НЕ БЕ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ ДО 1987Г. СЕГА ДОИДОХА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ЩЕ НИ УБИВАТ БАВНО И СИГУРНО С ВСИЧКИ ХРАНИ ВНЕСЕНИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ.

5

кака мара

преди 8 години

Я недейте да лъжете така на едро!!!При нас от един месец доматите са на цена 2,50,а краставицити - 3,50лв. Кви 0,75лв.,кви 5 лв!!!!!

4

Georgieva

преди 8 години

В Германия купувам брашното по 0,32 цента, т.е 0,62 ст.а цените на предлаганите продукти са приблизително на тези, които са посочени в статията! Как живеят пенсионери и безработни при тези цени?!Търгашите си пълнят джобовете, а никой не мисли за народа!

3

анонимен

преди 8 години

те изобщо не се са били евтини а производителите твърдят че ги изкупуват по 10 ств българия не важат никакви икон закони август септ и октомври трябва да е най евтинои като прибавим ембаргото за русия да ама не алчност алчност докато ги гръмнатнякой ден

2

Вуте

преди 8 години

"а оранжерийните домати се търгуват с 8,9 на сто по-скъпо по 1.22 лева за килограм." След това: а оранжерийните домати поскъпват с 3,4 на сто до 2.01 лева средна цена.Нещо не схващам.

1

123

преди 8 години

Нали все още имаме ембарго срещу Русия. Храните трябваше да станат без пари, а те поскъпват.