149

чичо

преди 8 години

сащ се на.каха

148

Анонимен

преди 8 години

Драги ми рашъни, много моля оставете нашите деца от ИД да си вършат задълженията на спокойствие. Не пречете на работата им за благото и светлото бъдеще на наша мила братска Европа. С обич, Джон Кери!

147

истина

преди 8 години

Защо нито една арабска държава не ги иска тези бежанци? Защо основно са млади мъже?Да ги приемат след кастрация.

146

До 225

преди 8 години

Вах-вах-вах...."рашките нямали ресурс"!!!! Леле-мале, а кой го има...говедарчетата ли? Те вече могат само да плашат гаргите!!!!!! И да насъскват хората от различните етноси и религии да се самоизбиват! С празни обещания за някакъв несъществуващ рай и в името на измислени и прогнили "западни ценности"! Че те с нещо да са се справили, където са се появили, след тях и трава не расте! Я по-добре да се изнасят на някъде!

145

Русский говноед

преди 8 години

До BG poserkovciПрез 1916 г. се опитахме, ама ни таковахте мамата, та не смеем. Още повече, че има чл. 5 от устава на НАТО, че агресията срещу една членка се смята за агресия срещу всички.

144

BG poserkovci

преди 8 години

Спорвд вас руската армия може ли да завземе България за под 24 часа?

143

Анонимен

преди 8 години

Рашките нямат ресурс за да изоратят сухопътни сили. Ще се охраничат само с повече военни съветници. Пък и Кери им каза, че ще ядат дървото.

142

Емил Николаев

преди 8 години

Още в първата седмица,миротворците от САЩ избиха повече хора отколкото"диктатора" Садам през целия си живот!!!

141

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Аз съм със всичкият си докато за теб не знам. Но може и ти да си със всичкият си, то на *** колко акъл му трябва ?Колко са загиналите от снарядите с бял фосфор по време на втората битка за Фалуджа? Американските сили признаха, че са използвали такива боеприпаси срещу сгради в града.Най-малко 270хил. от общия брой избити цивилни са умрели от насилствена смърт, отговорни за която са американските войници. 60% от избитите са били застреляни, 12% са умрели от коли бомби.

140

Кирил Софийски

преди 8 години

Да се надяваме скоро и на Руско-Китайско-Иранско присъствие и в USA !!!

139

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Повечето са избити в Ирак. От 1991г., по време на американските инвазии в Ирак, са били избити над 4% от цялото население на страната, което надхвърля 1 млн.души. Разбиха цяла Либия с бомбардировки, всякакви екстремистки групи и радикали воюват за властта в Либия и в момента в страната действат общо три правителства.

138

Анонимен

преди 8 години

Най-най-големият демократ президента Обама е бомбардирал само 7 държави.Над 2 млн души са загинали при операции на САЩ в Близкия изток през последните 12 години, сочи доклад на международната организация Лекарите в света за предотвратяване на ядрената война (Physicians For Social Responsibilty), която през 1985 г. получи Нобелова награда за мир.

137

V

преди 8 години

И българския народ е с опасения от американското военно присъствие в България ,но не виждам ВАШИНГТОН да се е трогнал. Защо тогава това ни го представят за новина ?????? Никой нормален човек мнението на Вашингтон не го има за обществено признание ;) Защо трябва на нас да ни пука за мнението на хора които ги отсвири по-голямата част от този свят ??????????? И защо трябва да ни го представят българските медии ??? Ние не сме американци ;)

136

...

преди 8 години

Как си пазят отрочетата тези лицемерни американци.

135

Ха- ха- ха

преди 8 години

Да не стане както на летището в Прищина. Рашките го завзеха у ако не бяха американците и англичаните щяха да умрат от глад и жажда. Хубаво, че от НАТО ги съжалиха, та им дадиха вода и храна.

134

Анонимен

преди 8 години

Аз съм русофоб но в този случай подкрепям руснаците които се опитват да решт проблема преди да е стигнал до тях. А американците го създадоха и забиха глава в пясъка

133

анонимен

преди 8 години

какво правят ам танкове в българия какво правят ам кораби в черно море учениязащо не ги правят в прериите на сащ а на балканите 5 години вече арабска пролеткраят се не вижда русия и китай трябва вече да се намесят защото европа и християнствотоумират така че краварите да си гледат кравите достатъчно светът си изпати от тях

132

Анонимен

преди 8 години

До распутин"и на всичкото това сте доста едементарни,,",,,,сладурче, ако мислиш че те заобикалят ***, то тогава ти си централният,,,

131

маимун

преди 8 години

До АнонименНЕ!Единственото спасение е човечеството да изчезне и всичко да започне от начало ,както и ще стане рано или късно!

130

Анонимен

преди 8 години

До маимунТова ли са новите очорни точки? И със сигурност спасението е в излизане от ЕС и НАТО и влизането в съюз с путинова Русия? Нали?