6

Мирослав

преди 8 години

За мен решението е големи санкции за нарушителите - парични, отнемане на книжка, конфискация на автомобила, затвор за големите провинения! По всички европейски държави глобите са големи и има събираемост! Ако платиш до 3 дни има малка отстъпка, ако забавиш плащането става двойна, тройна и т.н. На едно човек не му ли бръкнеш в джоба и не го ли е страх от последствията, нищо не става!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако всеки един арогантен шофьор можеше да види себе си в инвалидна количка или, не дай-си боже, премазаното си от пияница дете - нещата щяха да са различни. Но те, заслепени от собствените си комплески за малоценост прекрачват всякакви човешки граници. Защото знаят, че ще им се размине. Докога ще я карате таке бре убийци?

4

Анонимен

преди 8 години

Как да променим манталитета и възпитанието на нещо като народ, превърнат в отчаяна оцеляваща маса? Рибата се вмирисва от главата, казваме ние. Сега главата е градливи *** които накараха хората да не вярват и да не спазват правилата. Основно защото те не ги спазват и крадат ужасяващо! Колко книжки се продадоха, на около 120 000 примата, колко си позволяват да карат без книжки? Незачитането на основни правила и липса на елементарна култура и възпитание са причина за катастрофите.

3

Анонимен

преди 8 години

Смъртната им присъда е подписана от съдиите от ВАС, приели Тълкувателното решение, по силата на което мобилните камери не могат да засичат превишена скорост и по установеното от тях фишове не могат да се издават.Докато не пострадат лично, няма да се светнат какъв грях имат по отношение на сънародниците си.Също и законотворците- докато не приемат конфискацията на МПС за сериозни нарушения, сериозните нарушители ще си карат както до сега, необезпокоявани от когото и да било.

2

Анонимен

преди 8 години

ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!! ТА НАЛИ ФАРОВЕТЕ КОИТО ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ГИ СВЕТКАМЕ И ПРЕЗ ЛЯТОТО КОГАТО СЛЪНЦЕТО СВЕТИ ПО СИЛНО ОТ ТЯХ ЩЯХА ДА НИ СПАСЯВАТ ЖИВОТА БЕ КАКВИ СА ТИЯ 9 000 УМРЕЛИ!?!?! НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА БЕ ДРУГАРЧЕТА! ЗАЩО ГИ СВЕТКАМЕ ТОГАВА КАТО ПОЛЗАТА ОТ ТЕЗИ ФАРЧЕТА Е 00 00 ??? ИЛИ ЩЕ КАЖЕТЕ АБЕ ВИЕ НЕ ГИ СВЕТКАТЕ ДА НЕ УМРЕТЕ НАКАРАХМЕ ВИ ДА ГИ СВЕТКАТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛИМЕ ОТ БЕНЗИНЧЕ КРУШЧИЦИ АЛТЕРНАТОРЧЕТА И АКУМУЛАТОРЧЕТА НЕ НИЕ ТОЛКОВА ЗОР ЗА ВАС ЧЕ СТЕ ЩЕЛИ ДА УМРЕТЕ. Е ТАКА МОЖЕ!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Не ми взимайте живота и младините,и да ме правите убиец, ами държавата да си провери колко са продадените книжки, които са над сто хиляди! не искам да ставам жертва на родители които не се грижат за децата си.точка