25

sheker pamuk

преди 8 години

abe bulka, vlizai v krak. kvi gi madrish. shvedski miliarder kaza, che do 2020 ste si udvoi bogatstvata. egipetski miliarder kaza che ste napravi hiliadi uchilista za decata i ostrov ste kupi - eto kupi im germany. ot vas ste iskat gratis stroitelnite materiali i platz.

24

разочарован

преди 8 години

Много очаквах след като се извърши кадрова реформа на ръководсвото на ГДГП но напразно ,кави адекватни мерки ,при наличието на гранични полицаивключили се в процъфтяващия се бизне наречен Каналджийство.

23

Анонимен

преди 8 години

Кой превърна България в катун Кой????

22

Барабата КостинБрод

преди 8 години

Бачварова елате хванете каналджий във видинско и монтанско в момента вървят из селата и копуват скъпи къщи какво чакате

21

Хм

преди 8 години

Иска, настоява,следи от близо, анализира, дебатира, изготвя план, после екшън план и така до края на света.

20

Тихомир Томов

преди 8 години

То човек като се замисли няма детайл от живота ни тук , в който нещо да е наред И ако ги осъдят къде ще прекарат времето за наказание ? Няма нови затвори и лагери и затова най-богатите излежават присъдите си по плажовете на различни континенти !

19

Анонимен

преди 8 години

Rumano a na korupzionize Mutri mutresi nesakonize reklami Rest.kafeneta kasina barove Diskoteki vs Tova e na Mutri kakvo stava s bogatite kmetove proverkata ima li sa fandakova sa sofianski namasche takava

18

Анонимен

преди 8 години

А самите полицаи, които са съучастници?Или те са момини сълзи, защото са от ГЕРБ?

17

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова, защо си грозна?

16

Анонимен

преди 8 години

Само на мен ли ми се струва, че тази жена е абсолютно неподходяща за министър на вътрешните работи?

15

V

преди 8 години

А най-високи санкции за ченгелите злоупотребяващи с власт ? А за ченгелите които от години паркират на тротоара апсолютно ненаказуемо и вече знаят че мой да правят квото си искат и никой не мой да ги бутне ??? В нормална страна за паркиране на тротуара ти вземат книжката за срок от една до две години ? З синята мафия кога да чакаме най-високи санкции ??????

14

Анонимен

преди 8 години

TAZI SE E POBARKALA NAZIALO--KANALDGIITE PO- SILNI OT DARGAVATA LI SA?

13

Анонимен

преди 8 години

Абе щом и изпадналите бежанци от войните и от африка не искат в България, правете сметка какво сме.Прехвалената стабилна държава на Боко Тиквата.Скоро тук ще остнат пенсионерите като мен, за които е късно да отидем където и да е.

12

Анонимен

преди 8 години

В момента най-големият каналджия е Турция, която организирано изпраща хора на гръцката и българската граница! Така,че България да се поучи от нея и организира изпращането на тези"гости" на запад!

11

Анонимен

преди 8 години

Браво бе Бъчвароа , колко сте всеотдайна към бежанския поток , да ги приемете , регистрирате и осигурите условия ! Няма друга държава в ЕС ?А защо не сте в Шенген ?Ама който иска да бяга за Германия , не сте вие дето ще го спрете , въпреки смъртните случаи !

10

Анонимен

преди 8 години

Егати наглостта - пред кой настоява тази селска тетка, сложена за министър? Пред нас избирателите ли прави цирк? Нали управлявате и имате мнозинство в парламента бе, кой ви пречи да предприемете всякакви мерки???

9

Анонимен

преди 8 години

До хора бдете!Точно така,има закон и той трябва да се прилага!Не се притеснявай,че са 17,000!Нашите индианци са над 100,000,дето държавата им налива пари,това е дреболия,ще се понесе!И остави политиката,въпроса е административен!

8

Спартак

преди 8 години

Тази е по неадекватна от себе си.

7

tovarna gara

преди 8 години

Ministarkata da im razreshi tranzitni vizi i na samoleta za bruxel, london ili luksemburg - shengen.

6

Граовец

преди 8 години

Нека критикуващите ББ се опитат да отговорят на въпроса защо никой от преселението не отива в Матушка Русь?Говновоз- Константин Беляевhttps://youtube/watch?v=HJY9ZvTuap