19

фф

преди 8 години

Нормална работа в един Апп.....4 души персонал, никакви рекламни гиганти....това си е една гаражна манифактура, аз не виждам нищо сложно .... А шеф на лаборатория с 30 инженери и създаване на нови продукти за голяма компания - това звучи вече сериозно..нали??

18

Анонимен

преди 8 години

С него стояхме на един чин в 8ми клас. Все искаше да преписва от мен по математика и физика.

17

италия

преди 8 години

комплименти на Атанас , това постижение радва всеки истински българин .

16

читател

преди 8 години

Такива като него, само че индийци, с кош да ги ринеш.Но някой да създаде фирма, която реално произвежда нещо ново, нужно и полезно - няма.За справка виж Elan Musk от ЮАР.

15

Веса Пуйката

преди 8 години

Тоя съм го пробвала, пълна скръб е. Пльокна за минута и седем секунди и повече не се повдигна. Безспорен софтуер мениджмънт.

14

Анонимен

преди 8 години

Влязох в тая новина само за да почета малко хейтърски коментари срещу брадъта ве хаха

13

Анонимен

преди 8 години

Шпионите на ЦРУ винаги учат само 1 година в САЩ викат му специализация , университета не издава никаква степен.. В САЩ ако учиш и не вземеш университетска ще бъдеш прекъснал или провалил се студент.. Когато видите някой написал, дека учил в САЩ но без университеска степен без диплома , значи е провалил се студент или шпионин на ЦРУ.

12

DE

преди 8 години

Какво е Viber... нещо като Скайп или Facebook Messenger?

11

Спартак

преди 8 години

Ако още веднъж напишете за него ще ви е за първи път.

10

без илюзии

преди 8 години

Услугата Viber е създаден от Цру, за да се подслушват и проследяват ползвателите му. За това няколкократно предупредиха немските медии!

9

патил

преди 8 години

приложението се инсталира,добро решение са взели,да внимава само с почерпките...

8

Анонимен

преди 8 години

За кое браво? "Реших да пътувам по света. Посетих Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис...". Кой е тате? Бай Наско шофьорът от ДАП-а? Или мама е начална учителка? Или като моята-геолог? Стига митове и легенди за крал Артур и рицарите на кръглата маса! Не всички сме на интелектуално ниво трети клас, втори срок!

7

V

преди 8 години

Браво и успехи !!!

6

Анонимен

преди 8 години

Всичко българско продадохме за без пари. Естествено единици се налапаха и сега от пепелта създаваме обслужващи структури. Всичко хубаво на Атанас Райков и дано повече млади хора имат неговият шанс да се реализират в живота, но като цяло държавата е загинала.

5

булгар

преди 8 години

ТОС ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ОБРЪСНЕ, БЕЛКИМ ЗАПРИЛИча НА човек малко

4

илко

преди 8 години

до обективенСигурен ли си че смъртта е "вечна"?

3

Анонимен

преди 8 години

Този е храненик на ЦРУ - учил една година , (специализация) , шпионите на ЦРУ винаги учат 1 година в САЩ за магистърка степен трябват една половина две години .. Но това е важно за автобиографията ... Човека няма университетска степен учил си една година ей така Джоржтаун уни.. Забележете по Икономика и политически науки .. баш за хора на ЦРУ. ЦРУ определя кариерата на човеците в България

2

даскалов

преди 8 години

Малко такива благословени нации като нашата има по белия свят,пътувах къде ли не,но такава концентрация на надарени,умни и красиви хора никъде не срещнах.А сме една шепа хора.Затова и големите империи са ни делили и продължават да ни разделят,владеят и използват - единственият начин да ни държат наведени.Какво да се прави,такава е системата.

1

Обективен

преди 8 години

Всичко е до време.Днес в Вайбър,вчера бе скайп,утре ще бъде нещо друго.Няма нищо вечно освен едно .... смъртта....за жалост. :(