86

543

преди 8 години

Така ли? Значи мигрантите нон стоп всяка година, пък българите ако току виж решат да се ползват от правото на свободно движвние в EU е проблем. Опитвам се да взема от години близките си (2 ***) в северна Европа където работя. Не мога не защото нямам парите и средствата, а защото не усещам обществото да е отворено за чужденци. Съседите винаги ще те гледат да си на разстояние, а като идеш на лекар или в полицията гледат по-бързо да те отпратят. Бре двойни стандарти...

85

Жибор

преди 8 години

А планира ли се механизъм за тяхното покръстване,или мислите германците да ги потурчвате?? 80-100 милиона *** са си пара,ей!!! Да не говорим за шалварите,яшмаците и минаретата- Германия ще се разори само от тях,да не говорим за последващата деградация на населението!

84

meridian

преди 8 години

da prodalji dalgo voinata e kriminalnoto jelanie na svetovnite miliarderi - te postroiha mnojestvo hoteli, blokove, sela, gradove, fabriki, infrastruktura s kriminalno ograbenite ot bednite darjavi stroitelni materiali, prirodni resursi, rabotna sila, energiini iztochnici...te stimulirat i upravliavat i sega bio prishestvieto s kontrol nad mediite...ama i te sa zavisimi ot prirodnite zakoni...

83

Анонимен

преди 8 години

Ислямизацията на Европа е запланувана от отвъд-окенските шефове на Европа, кенийския мюсюлманин, Барак Хюсейн Обама, с назначаване на една италианска мюсюлманка на такава ръководна позиция в ЕС! Федерика Могерини: През 1994 г. завършва Политически науки в Римския университет Ла Сапиенца. По програмата за университетски обмен Еразъм учи в Института за изследвания и проучвания на мюсюлманския и арабския свят във Франция. Защитава докторска дисертация, посветена на исляма и политиката.

82

Аз Малдив

преди 8 години

"ЕК ще предложи да се увеличат квотите на прием на бежанци от 40 000 до 160 000 тази година.Квоти? Квотите се определят от емигрантите, не от ЕК - щом се променят...

81

maimun

преди 8 години

Тази противна Американска нация трябва да бъде унищожена, за да настане мир!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Самият факт,че идват масово с малки деца,е много показателен!Това е добре организирана провокация с ясни и точни цели!Не разбирам Меркел,Оланд,Камерън и другите гащници как не вдяват за какво става дума!Или и те са в играта!?

79

Анонимен

преди 8 години

Само млади мъже. Тук таме жена и дете и камерата на медиите веднага ги улавя. Почти всичките са млади мъже.

78

Анонимен

преди 8 години

Вместо 25 години да живеем нормален живот,да работим,да се усъвършенстваме,да си гледаме и образоваме децата,да почиваме в нормална обстановка- 25 години слушаме и гледаме оправданията и напъните на умствено и физически импотентни политици!Преди "комунизъма",а сега и "капитализъма" се оказват "недоносени отрочета"- по думите на Ген.Секретар на БКП и Главен Организатор на Демокрацията в БГ!Да претворим в дело указания на цар Борис от 1934г- партиите- извън закона,политиците- в дрънголника!!!

77

Анонимен

преди 8 години

Няма да забравя как един изследовател даваше на една горила банани и тя ги вземаше и ядеше без да му направи нищо, само защото той беше спокоен и учтив. Не знам защо, но когато отворя статия за емиграцията и винаги това ми изниква пред очите.

76

glagoabazubaduza

преди 8 години

Нормално е да се приемат като бежанци жени, деца и старци. Мъже от 18 до 50 години, каквито са 99% попадналите в кадрите на медиите, не са бежанци, а а) дезертьори, отказали да защитават родните си места - тоест са за разстрел или б) икономически емигранти, за които се изискват в ЕС визи, каквито те нямат - тоест са незаконни. Ако всеки здрав и прав мъж подвие опашка пред ИД, тя ще завладее територия, по-голяма от на Александър Македонски, без *** пушка. И тогава дете ще проплаче в утроба..

75

САЩ

преди 8 години

САЩ унищожиха Ирак, Сирия, Афганистан, Либия, Египет, Югославия, Тунис, две кули в ню йорк. Сега е ред на съюзниците от EU.

74

Ачо

преди 8 години

До Кукувица, И да смяташ и да не смяташ хората не сеят, а поливат и торят конфликтите.Време за губене няма!

73

1234567890

преди 8 години

ЯКО , ЕДНИ КИРЛИВИ СЕКТАНТИ С КЪДРИЦИ ОМАЗАХА ЦЯЛ КОНТИНЕНТ ,ЗАРАДИ АЛЧНОСТ И............

72

Анонимен

преди 8 години

Само да не излезе, че има недоволни от свободата и демокрацията! Много молим! Това бежанци, това роми, всичко това трее да го изхраните! Ем ще храните и седемте му деца, а за вашето единствено не е важно дали и колко ще остане! А нашулгес!

71

Ала-Бала

преди 8 години

Има спасение - обща коалиция срещу САЩ. Иначе ще се повтори феномена с Хитлер. Един по един за да покорята целия свят. САЩ са световни държавни терористи!

70

Анонимен

преди 8 години

Няма кво, заселват нарочно Европа и България с араби и ***,но без мен и семейството ми! Дядо ми е руснак от Сочи и ще се върна към корените си! Това е пишман демокрация. Зарязвам целия си 40годишен "живот" в България и си взимам семейството в Сочи

69

защо

преди 8 години

Е, защо правим тогава огради по границите ни?А, пропуснах - първо трябва да минат през филтъра на западните страни, за да си подберат богатите, знаещите и можещите, а *** да го изпратят на такива като нас.

68

Анонимен

преди 8 години

Ще продължи, защото НИКОЙ от тези ПОЛИТИЦИ не желаят да се прекрати!А това може да стане с ликвидирането на войната в Сирия , която се поддържа от Турция и САЩ! Отделно стои въпросът защо тези БЕЖАНЦИ идват в Европа, а не в близките да тях в религиозно,етническо и битово положение, богати арабски страни?! ЦЕЛТА Е ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА!

67

бъдещ кмет на Виена

преди 8 години

Австрийският политик и бъдещ кмет на Виена, Ханс-Кристиян Щрахе: "Със своите бомби, ракети и военни намеси САЩ и НАТО унищожиха Ирак и Либия. Те подкрепяха финансово, логистично и военно опозицията на сирийския президент Башар Асад и по този начин позволиха в региона да се създаде унищожителен хаос, страдания и поява на радикален ислям, на ИД. В продължение на десетилетия САЩ създават огнища в Близкия изток, а след това безсрамно твърдят, че отговорността за бежанското наводнение трябва да се носи от Европа".